Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Stie cineva unde pot gasi un kart cu pedale, ca cele din parcuri, in Craiova? În viața reală, nu site-uri gen E-mag etc.
De câte ori pe săptămână este bine să postezi pe un canal YouTube, pentru a strânge mai mulți abonați și vizionari de asemenea? În luna mai îmi deschid un vlog despre viața mea...? (mai mult)
Buna, de unde pot cumpara online ghirlande din flori artificiale asemanatoare cu cea din imagine? https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51anHxoPh8L.jpg Multumesc
Buna ziua TPU! Astazi am fost cu niste prieteni in oras si am jucat un Poker, dar a fost o mana mai ciudata: am ramas doar eu si inca cineva, iar jos erau K 2 2 3 10.Eu aveam un K dar el avea 3 10. ...? (mai mult)
Am 15 ani si simt ca mi-as dori extrem de mult sa desenez,dar nu am talent, mi-ar placea sa pot desena lucrurile pe care le vad... Cum as putea sa invat sa desenez bine? Ce sfaturi aveti?
vreau sa fac comanda de 2 cauciucuri de bicicleta pentru ca vine vara.Cauciucurile pe care le am sunt 28x1.60 700x40C iar cele pe care vreau sa le cumpar sunt 28x1.75 700x40C.Se poate monta chiar...? (mai mult)
Știe cineva pe ce data se va termina exatlon?
Din ce pot face un sac de box?
Cine îmi poate spune și mia niste pagini pentru Facebook și Instagram ce merită urmărite. De ex. curierul, cuvinte alese ecc...
Salut, as vrea sa stiu si eu ce tipuri de Kent exista? De exemplu cum la Winston stiu ca poate fi lung/scurt si rosu/albastru/alb, dar la Kent? Si ce caracteristici are fiecare tip? Mersi!
Ce site- uri bune stiti, care sa fie si sigure pentru a merge la o vacanta in Grecia? Nu vreau sa imi iau teapa cum multi au patit de altfel cu asa zisele agentii fantoma. M- ar interesa o oferta de avion...? (mai mult)
Buna am o întrebare destul de ciudată Colegii mei se joacă un joc in care trebuie sa săruți pe cineva la întâmplare Cu jocul ăsta multi au avut primul sărut, dar daca a fost așa se poate considera...? (mai mult)
.. Am o dispozitie oribila de ceva timp si imi e dor sa zambesc T. T imi recomandati ceva bancuri, site-uri, video-uri sau ceva de genul? Multumesc anticipat.
La a saptea editie Final Frontier iti faci #BibliotecaPeMarte– singurul targ de carte SF&Fantasy te asteapta!
15% Reducere de Mărțișor la cursuri de mindfulness, stil vestimentar, branding și arte plastice
Exatlon este și mâine?
Vreau si eu sa stiu ce bazine de inot exista in Constanta, care sa primeasca si adulti? si daca stiti si tarifele si numarul de sedinte pe luna ar fi si mai bine. Adica am 23 de ani si eu inca nu stiu...? (mai mult)
Am si eu o probleme la o skoda fabia geamul electric al soferului nu merge dar cel din dreapta merge, si inca o probleme ar fi ca nu merge AC si cica ar fi de la un motoras, imi puteti spune...? (mai mult)
Stie cineva daca pot sa tin turturele razatoare (cucuruzi) in aceeasi cusca cu veverite vreau sa fac o cusca 1 m latime si 10 lungime
Care e faza cu zilele de pe Massenger? Si de ce se pun doar la anumite persoane?
Salutare TPU, ma puteti ajuta cu niste raspunsuri, am cont pe acest site : http://rsag.videodas.win/562159/si pe el cica se poate face bani din vizionari clipuri, a mai avut careva ocazia sau stie de...? (mai mult)
Am o pălărie. Pe care i-o dau lui Răzvan. Răzvan i-o dă Teodorei. Teodorei nu îi place şi i-o dă Norei. La cine e pălăria? (Nu e la Nora.) Dau fundă, rog seriozitate.
Salut, Cum pot să primesc produse şi/sau telefoane gratuite pentru testare? Mulțumesc.
Cum as putea sa ma relaxez? Am multe momente cand sunt obosit si stresat. Am mai bagat cate o tigara cateodata sa ma relaxez si a functionat cat de cat, dar nu vreau sa ma apuc de fumat (momentan...? (mai mult)
Eu am 10 ani si am 23 kg. Sunt mica de inaltime, dar nu e o problema, caci am mostenit- o pe mama. Sunt cea mai slaba din clasa(a IV- a). Cum pot sa ma mai ingras? Eu mananc putin si des. P.S...? (mai mult)
Buna, as dori sa imi iau un cățel cane corso sau amstaff, normal cu pedigree... Ce ma sfatuiti sa aleg? Dacă se poate si cateva argumente multumesc
A-si dori sa imi cumpăr un caine cane corso sau amstaff, normal cu pedigree, care ar fi alegerea cea mai bună dintre cele două rase?
Care plaja/statiune e mai frumoasa? Mangalia sau Saturn? Am de ales intre ele doua: Hotel Paradiso-Mangalia sau Hotel Hora-Saturn. Si nu stiu ce sa aleg
Stiti cumva cat costa clatitele la Maison des Crepes?
Merg intr-o excursie. O sa stam cam 7 ore in autocar ...imi spuneti va rog niste melodii sau jocuri pe care sa mi le descarc in telefon ca sa nu ma plictisesc?
O sa incerc sa spun cat de scurt se poate. Sunt prieten bun cu o fata numita Alexandra, cel putin eram prin inceputul scolii, cand vorbeam non- stop, si in timpul orei la scoala pe telefon. ...? (mai mult)
Ce sunt deficiențele senzoriale (exemple de deficiențe senzoriale)?
Cine imi spune aplicatii intrresante pentru telefon?
Stie cineva de ce, atunci cand conectez hdmi-ul la televizor imi zice "Fara semnal, trecund la modul de economisire". Ce trebuie sa fac? Am un LG.
Aceasta postare nu este o intrebare.M- am gandit sa postez chestia asta doar ca sa va distrez aveti mai jos link- ul https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjRhKDz2s3ZAhXG1ywKHYkID-...? (mai mult)
Salut.Cum pot face followers gratis pe Instagram?
voi beti bautura cu alcohol in general? Eu efeciv nu mai pot sa pun gura pe bauturi cu alcohol, desi pana acum chiar imi placea cateodata, cam o data pe luna/ la doua luni sa merg la un club...? (mai mult)
Este ilegal sa umbli deghizat in public?
Exista vreo librarie in Bucuresti sau magizin de unde as putea cumpara carti duel masters?
Maine e 1 martie asa ca ar trebui sa dau martisoare la profesoare. Stiu ca e o intrebare ciudata, dar eu am uitat sa cumpar ceva pungute pentru martisoare. E un gest urat daca le dau direct din mana sau...? (mai mult)
Ce jocuri poti juca cu fratele tau in casa?
Vreau sa- mi sumpar o skoda octavia 1 motor 1.6 102 CP din 2002 benzina, si vreau sa stiu ce consum poate scoate in oras, daca consuma ulei, daca filtrele, o curatare de pedala acceleratie...? (mai mult)
Din ce si cum se poate construi o pluta?
Cunoasteti magazine de second hand in Bucuresti,care aduc si chestii rock? Mai mult de incaltat as vrea sa stiu, gen bocanci Steel...Sau magazine rock second hand?
Cât kerosen consuma un avion pe o cursa de 2ore? Un A380
Vreau sa imi organizez ziua de naștere la un restaurant in București. As vrea sa incerc un restaurant gen Rooftop. Niste prieteni mi- au sugerat Linea/ Close to the Moon din Centrul Vechi...? (mai mult)
Unde pot gasi cartea completa black beauty in romana in format pdf.
Cetatea Alba Iulia e deschisa maine? Daca da un pret student ceva?
Voi credeti in proiectia astrala?
Buna tuturor. Am nevoie de ajutor. Cei care au absolvit liceul si au avut parte de a participa la balul de absolvire, puteti sa- mi explicati cam cum ar fi programul acestuia. Va multumesc! E un proiect...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Gigi777 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Big Bang Theory
Fie ca preferatul tau e Sheldon, Leonard, Howard ori Raj, hai sa vedem cat de multe stii despre TBBT!