Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Salut Am o intrebare si anume:Am un scaun de Gaming si nici dupa 2 Luni scartaie. Oare de ce face asa? Am vazut ca si la alti Youtuberi le scartaie scaunul.In mod normal ar trebuie sa scartaie dupa 1 An...? (mai mult)
De la ce vârstă ar fi potrivit să începi să gătești, dacă îți dorești asta?
Vreau o idee de un mini serial! vreau macar pe scurt! ar trebui sa fie incluse in mini serial 2 surori, care sunt personajele principale. dau FUNDA!
Ce ar trebui sa faci ca lucrator comercial part-time la Focussat?
Vreau o idee de un mini serial! Vreau macar pe scurt! Ar trebui sa fie incluse in mini serial 2 surori, care sunt personajele principale.
Salut.Am 428.591 reclame blocate cu AdBlock si intrebarea mea este voi cate reclame blocate aveti in total?
imi spune di mie cineva ce activități poti face in București cand e vremea urâta afara? In afara de mall?
Ce activități se pot face la o petrecere în pijama?
Puteți să-mi spuneți cu ce sa ma ocup? Mă plictisecsc((Urgent!
Din punctul vostru de vedere, care este cel mai ok fast food din Iulius Mall Cluj?(ma refer la raport calitate-pret, stiu ca nu sunt sanatoase) :)) Fundaa!
Am pictat cu acril si m-am murdarit pe maini. Acum s-a uscat, cum pot sa indepartez acrilul?
Nu mi- e frică de moarte și- mi este indiferent dacă mor astăzi sau mâine. Niciodată nu mi- a fost frică. Totuși, ce credeți că se va întâmpla de fapt? Voi mai fi conștient dar ca spirit...? (mai mult)
Timpul nostru de toate zilele... Cum il gospodarim? Din cele 24 ore ale zilei, in medie: 1. Cat timp munciti /invatati? 2. Cat timp dormit? 3. Cat timp si in ce mod va relaxati, va petreceti restul...? (mai mult)
E ok sa iti faci tatuaj cu tuș facut din mină de creion combinata cu apa?
Idei de tatuaje simple?
De cateva zile am inceput sa joc free fire. Pe langa asta joc si cu un baiat dar eu nu stiu sa joc prea bine. Mor super penibil. Sfaturi pentru a trage mai bine?
Va rog frumos sa imi recomandați niste filme sa cuprinda urmatoarele: actiune aventura.
Hey vi se par 2650+bilet de avion+bani de pasaport+bani de buzunar multi pentru o tabara de 10 zile in Anglia?
Aceasta colega s- a suparat pe mine avand un motiv banal. ca nu ii acord atentie. spunand sa vorbesc cu alte 3 colege... Vreau sa ii spun asta dar nu ma asculta, pleaca imediat de langa mine in primele...? (mai mult)
URGEENT! In Iullius Mall din Cluj-Napoca sau in Vivo! din Baia Mare se gasesc squishy-uri in vreun magazin din vreun mall? Multumeeesc :) Pls no hate la intrebare!
A facut cineva pana acum magnet fishing? merita? ce ati gasit?
Cine imi poate spune cateva nume japoneze de fata care sa se termine in "ne". Ex: Yukine (stiu ca nu e de fata...)
In Iullius Mall din Cluj-Napoca sau in Vivo! din Baia Mare se gasesc squishy-uri in vreun magazin din vreun mall? Multumeeesc :)) Pls no hate la intrebare!
Imi poate spune si mie cineva la o masina de 1390 cm3, benzina 2001 si la varsta de 21 de ani cat voi plati asigurare?
Am si eu o intrebare un golf 4 1.4 16V 75 CP Benzina ce consum poate scoate in oras (la mers de consum) si ce consum poate scoate afara din cand in cand sa mai dai talpa, si daca modelul sport...? (mai mult)
Știți locuri în București unde se pot dona haine?
La ce varsta se iesea la pensie in anul 2005?
Salutare. Ce parere aveti despre Mxhost? Am achizitionat un domeniu pe un an de la ei. vreau sa ma apuc de un blog..sunt novice, nu prea cunosc foarte multe despre sistemul de host..am achizionat tot ...? (mai mult)
De la ce varsta am voie să merg cu avionul fara un părinte? Dau funda :)
In Craiova, mai e deschis patinoarul? (nu zic de ora zic daca inca mai e )
Ce porecla mi-as putea pune daca am numele Felicia happy?
Bună, se plasa o comanda din C4 2018 Avon mai devreme?! Mulțumesc anticipat
Cele mai interesante site-uri? Sa fie cat mai multe.
Cate judete are Romania?
Ce trebuie sa faca un reprezentant avon si ce beneficii are?
Am un internet- best friend.E din Portugalia si are 18 ani iar eu am 12.Am vrea să ne intalnim. Ea a spus că e dispusă să vina in Romania dar biletul e cam scump.Eu nu pot merge la ea.Ce as...? (mai mult)
Cum se face ca la inceput imi puteam sa beau putin peste limita dar cu timpul nu mai pot sa suport nici macar mirosul bauturii?
Cine imi poate recomanda o pizzerie care face pizza buna in Timisoara, care livreaza acasa?
Hei. Am 17 ani şi m- am cam decis ce vreau să fac pe viitor. Problema este că nu ştiu cum să fac asta. Îmi plac foarte tare dansurile moderne, hip hop. Vreau să ajung undeva cu dansul de acest ...? (mai mult)
Ce e cel mai probabil să uiți din bagajele pentru o excursie de câteva zile cu clasa?
Buna ziua, Se mai tine targul de duminica pesti de acvariu din piata Bucur Obor Bucuresti?
Știți fotografi foarte buni in Sibiu?
Pe Amzaon pentru Romania gasesto produse mai bune, mai convenabile la pret decat la Altex si cat este transportul?
Care e faza cu acele camioane cu bascula ridicata mergând pe autostrada? (Ma refer la videoclipurile de pe net)
Salut, vreau sa- mi iau un Nikon D40 pentru evenimente, gen majorate si/sau botezuri in general, as vrea sa stiu daca s- ar putea descurca la evenimente, daca nu imi puteti recomanda un aparat (tot...? (mai mult)
Pe 24 februarie merg la Paris pentru o sapamana cu sotia mea. Ce imi recomanda-ti sa vad,vizitez, restaurante?
Am o suspensia pe bicicleta pe aer dar nu prea știu cum funcționează... e una de la rockshox Dar nu știu cât aer ii trebuie și cum lucra
Pot sa schimb monede euro la amanet?
Salut, site-uri de unde pot sa cumpar costum pentru banchet?
Mai este emisiunea Jocuri de celebritate? Daca de la ce ora si in ce zi? Mutumesc anticipat
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia