Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Joaca cineva Bloons Tower Defense 5 cu mine?
Salut,ma numesc Andrei si am 13 ani ma cam plictisesc si vreau sa imi gasesc un hobi PS:Nu imi place sa desenez
..de curand mi-am cumparat un aparat foto..este destul de bun.mi-ati putea da niste idei ce sa fac cu el? ...filmeaza bine si fotografiaza bine.
Am cumparat o drona iDrive de la noriel in decembrie 2017.Problema a fost ca inainte de craciun cu 1 zi m- am jucat cu ea si a am dat cu ea peste casa la vecini, am mers sa o caut dar nu am...? (mai mult)
In aprilie merg in excursie in Brasov si ma gandeam sa propun sa mergem cu telecabina. Nu vreau tepecabina de deasupra orasului care te duce acolo unde scrie mare BRASOV, mai era una la Tampa dar...? (mai mult)
Hello. Care sunteți din Târgoviște? Am nevoie de un mic ajutor.
Unde pot gasi site-uri de completare sondaje dar serioase sa plateasca la timp? Sau site-uri de joburi online part time?
Astazi mi- am cumparat un cutit butterfly, dar are o parte taioasa.Cum as putea sa o fac neteda, la fel si varful sa nu poata strapunge? ...Multumesc anticipat, raspunsul cel mai bun va primi...? (mai mult)
Am 13 ani si de ceva timp mi- am dat seama ca as avea nevoie de un animal de companie. Stau la bloc asa ca e mai naspa. Ce animal de companie imi recomandati? Cainele si pisica in niciun caz nu...? (mai mult)
Va merge Instagram pe calculator? Eu incerc sa intru si imi da ca userul e gresit,am scris mailul, numarul de telefon, userul si NIMIC... Si acum cateva ore am intrat si mi-a mers.
Stie cineva la ce ora poate fi vazuta luna sangerie la noi?
În anii 1970, în Făgăraș era o stradă Galați. Cum se numește ea acum?
Aplicația mobilPay wallet este de încredere? Pot să introduc datele cardului meu Maestro fără să-mi fac griji că acestea vor fi furate (împreună cu banii mei)?
Nu-mi pot da seama daca, pentru a face abdomen, trebuie sa slabesc sau doar sa ma apuc de exercitii. Am 1.72-1.73 si 73kg. Cine ma poate ajuta are funda.
De ce pe olx am facut cont nou si zice ca functionalitatea contului este limitata
Salut, as dori un canal de Youtube care nu mai este folosit. Ma ajuta careva?
Salut, sa fi prea bun e rau?
Cum alung singuratatea?
Buna dimineata, de ce nu se poate accesa nici un link din acest site?
exista filme dupa cartile lui Sven Hassel? Daca da cum se numesc
Stie cineva algebra liniara si geometrie analitica?
stie careva un site pe care oamenii pot sa faca lucruri in schimbul unor bani? De exemplu, sa creeze pagini HTML, proiecte PowerPoint, sa rezolve temele, chestii de genul.
Fanii anime sau gameri care folosesc discord pe aici?
Cine îmi spune și mie care sunt etapele (legale și cele nelegale, dar de preferat cele legale) pentru organizarea unei excursii? Dacă vă întrebați la ce îmi trebuie, un prieten de- ...? (mai mult)
URGENT! Stie cineva niste site-uri pe care poti face bani, fiind un adolescent? Vreau sa fac un upgrade la pc si tot caut niste metode :D
As vrea sa cumpar 9 sau 19 clopoteii de alama 5-6 lei clopotelul.Mersi
Un logo fain care sa iasa in evidenta sa fie cu un C mare pe el mai preferabil?
Ce trebuie sa folosesc pentru a transfera o poza pe un tricou/cana, acasă.Am inteles ca exista un tip de hârtie numita hârtie de sublimare cu ajutorul căreia poți transfera pozele pe ce anume dorești,...? (mai mult)
In ajutorul zilnic care e parerea voastră? Cat la suta folosim mâinile si cat la suta folosim picioarele?
Salut, imi puteti spune ce parere aveti despre taco bell? cum este mancarea comparativ cu cea de la mc/kfc?
Am cumparat un microfon pentru fiica mea WG309 și nu stie cum să-l cupleze la wireless!? Cum se procedează? Va multumesc frumos
Daca am 50 de lei si pun 50 de bilete la Italia/Grecia kino pe cate 1 leu, am sanse sa castig cu minim 6 numere pe bilet minim un bilet?
Sault cum pot paria la pariuri sportive ca sa castig? Dau fundita
La o bicicleta care are roata cu diametrul 27, 5 pot sa ii pun camera pentru 26?
Hei salut tuturor. De ceva vreme sunt pasionat de subiectul spuritualitate iar astăzi vreau sa discut despre Proiecțiile astrale.De mult mi- am dorit sa am o astfel de experiența dar fără succes.O...? (mai mult)
Este adevarat in timpul somnului ceasul de mana se da jos sau se poartă ceasul de mana si in timpul somnului?
Ma puteti ajuta? De cand m- am mutat in zona Rahova cei de la scoala se purtau urat cu mine apoi m- am transferat. In cartier stau exact cu aia care s- au luat de mine la scoala. Sa va zic cateva din...? (mai mult)
In luna Februarie iti propunem un traseu creativ la Fundatia Calea Victoriei
La care mana aveți bicepsul (bila) mai mare?
Care foloseste discord de aici? si care vrea sa intre pe un server?
Pe ce data sunt similare de Bac la clasa A XI A anul acesta?
Care vrea sa intre intr-un grup pe discord?
Ce inseamna Machidon?
Hey...sunt clasa a 7- a si am luat in octombrie un 8 la fizica.de obicei iau 9 si 10. ok, ok, media imi iese 10 dar pana acum nu i- am spus mamei de nota aceea. Sunt de felul meu mai "indirecta", nu...? (mai mult)
Ce diferente sunt intre nunta la miri de religie penticostala si cea ortodoxa? Am fost doar la cele ortodoxe. Fundaa
am si eu o intrebare :De ce se scrie Alexandru Lapusneanul care este semnificatia literei,, l"?
Fanii anime avem pe aici? si daca da care e anime-ul vostru preferat?
La examenul practic pentru moto(A2) trebuie sa ai echipament tu sau iti dau cei de la scoala?
Pe ce trebuie sa apar la jocul 8 Ball Poli ca sa lovesc cu bila alba celalalt e bila de pe masa?
Cineva cu chef de vorba pe discord? am server nou si nu am ce face dau grade moca...
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Andreea Balan
Lasa-ma papa la mare, Libera din nou, Baila, God - le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe lucruri stii despre Andreea Balan chiar acum!