Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cine imi poate spune niste modalitati pentru a castiga la pariuri sportive?
Buna! As vrea sa devin reprezentant oriflame, dar imi este putin frica :D! Vreau sa gasesc pe cineva de incredere cu care sa colaborez si sa ma ajute sa devin reprezentant...am inteles ca pot...? (mai mult)
Salut pariori imi spuneti va rog cum sa castig la pariuri sportive? niste metode ceva
Am inceput sa fac unele explorari in locuri abandonate si as mai vrea locuri de genu', poate si bantuite :)) care sa se afle in Pitesti. Daca vreti sa vedeti si videourile sa- mi spuneti, ca...? (mai mult)
am facut 18 ani pe 11 mai 2017 si prin octombrie am facut dosarul pentru alocatie si nici acum nu mi-a venit alocatia, ce as putea sa fac?
Salut, vreau sa invat fara meditatii limba engleza. Ajutor.
Cum pot posta un video pe canalul de Youtube junimea?
Melodia voastra preferata? :)
stie cineva cum sa castig la pariuri sportive metoda sigura?
Cum pot face rost de 500 de lei Intr o săptămână? Fără împrumut la banca. Urgent.
Am trimis 50 snap-uri alb negru și nu am primit trofeul panda. Menționez că nu am trimis același snap la mai multe persoame, ci 50 la aceeași persoană.
Stie cineva o reteta de slime fara borax dar cu lipici cu PAVL?
am si eu un canal de youtube.Am inceput in decembrie 2016 dar dupa 8 luni n- am mai postat din cauza unor probleme personale iar acum am postat din nou un nou clip dar nu stiu cum sa mai cresc...? (mai mult)
Cine este Fredo&Pid'jin?
Prietenul meu pleaca in strainatate. As vrea sa ii dau un cadou de plecare. Ceva semnificativ si micut.
Sunt cam slabut si as vrea niste sfaturi sa pun ceva muschi pe mine. stiu ca suna ciudat dar na. Tin sa precizez ca nu mananc fast-food si practic karate.
Cateva conturi frumoase de Tumblr cine imi spune? Cum sa imi maresc urmaritorii?
Cum as putea deveni mai popular pe retelele de socializare? Ce ar trebui sa fac ca sa fiu apreciat de cat mai multe persoane?
Ce parere aveti despre cei de la anonymus? Au facut lucruri bune sau rele?
Salutare, vreau sa urmaresc "prodanca si reghe aventura americana" si pe yt este doar un clip si am cautat pe google si solutia cealalta este un cont pe antenaplay, insa, din cate am vazut trebuie sa...? (mai mult)
Nu stiu ce sa mai fac, nu ma place nicio fata, sunt urat, imi vine sa ma omor cand ma refuza.
gaura de la flash-uri se mai poate vindeca complet? daca da cat e maximul flash-ului?
Salut, Azi am sustinut proba practica pentru permisul auto, categ. B. Am vorbit cu instructorul si mi- a spus ca dupa ora 16:00 dupa ce se baga in calculat pot conduce pe propria raspundere, adica ...? (mai mult)
Care a fost desenul vostru preferat? Mie mi- a placut foarte mult Samurai Jack, iar cand nu se mai faceau episoade am fost foarte trist. Anul trecut s- a lansat ultimul sezon din Samurai Jack si a fost...? (mai mult)
Ce cumpărați de obicei de la KFC?
ce parere aveti legata de Trump? Ce alegeri bune sau rele credeti ca a facut pana in prezent?
Am si eu o intrebare.Am vazut pe net niste patine cu rotile destul de scumpe(429 de lei). Site- ul stiu ca este de incredere pentru ca ama mai comandat de la ei tot patine cu rotile si erau bune.Intrebarea...? (mai mult)
Merita vazut The Vikings?
Ce înseamnă o aplicație beta?
Notele conteaza ca sa faci bani in viata, sau sa ai o viata de succes ca sa spun asa? Argumentat! Dau funda
Ce altceva poti sa faci la mall in afara de cumparaturi, film si sa mananci? Cel mai complex raspuns primeste funda!
Salut TPU N- o sa lungesc mult cu, continutul am 14 ani, baiat acum 9 zile a avut loc revelionul iar eu mi- am facut planuri ca il voi petrece la mine acasa cu prietenii mei din cartier cat sunt ...? (mai mult)
La ce sa te mai uiti la televizor?
Salut, TPU! Am vazut acum un an, un film in care este vorba de o femeie care are o ferma si cand ii moare sotul afla ca ferma aceea are o multime de datorii la banca si de aceea ea trebuie sa o puna ...? (mai mult)
Care este cea mai apropiata partie de ski/sanius fata de centrul Brasovului
Care sunt cele mai bune suspensi de bicicleta? Al avut pe fosta bicicleta niște Rockshox și au fost foarte forte bune și am auzit ca sunt printe cele mai bune. dar as vrea și eu un *top cu cele mai...? (mai mult)
Niste metode prin a lua legatura cu niste vechi prieteni de acum 6-7 ani? Tocmai ce le-am gasit Facebook-ul, dar ma gandesc ca ar fi prea direct, poate sunt doar eu. Funda
Cum pot face rost de bani?
Pot vedea mesajele de la Instagram pe PC/laptop? Daca da, cum?
Sunt mai slabut asa de fel si prietenii de afara isi bat joc de mine in legatura cu asta si imi zic "Ce sa bati ma tu?, Si gaina te bate pe tine " si tachinari de astea. care ma deranjeaza. ...? (mai mult)
Eu din pacate sunt nascut la 28 saptamani si am handicap fizic. Vreau sa intreb oamenii care pot merge ce simt ei cand merg si cand stau in picioare?
Salut, de curand am decis sa imi fac un tatuaj... vreau sa stiu ce parere aveti despre salonul Tatoo Sfinx Craiova, Astept raspuns-uri.
Cum sa slabesc un 1 -2kg? Sarbatorile si-au pus amprenta :)
Se poate face baie azi?(Ziua de boboteaza)?
Am și eu o problema cu contul de Instagram. M- am conectat pe telefonul unui prieten iar apoi când am vrut sa ma conectez pe PC (cu Facebook) mi- a creat alt cont de Instagram. Aveți idee cum...? (mai mult)
Cum as putea face un Server de Metin2? Am vazut pe YT, dar nu am laptop. Cand o sa imi cumpar vreau sa imi fac. Stiti un video de pe YT care imi arata cum sa il fac? Mai am o intrebare. Trebuie sa am ...? (mai mult)
In ce joc de pe Android poti sa faci cei mai multi bani(Trilioane,sextilioane, etc.)si cel mai repede?
Am pierdut foculetele de pe snap cu o persoana. Exista vreo sansa sa le pot recupera?
Cum e cu rezervarea de bilete pentru cinema? am facut una pentru mai multe persoane si am primit un cod.1. Daca faci de exemplu pentru mai mult de o persoana, trebuie sa platesti tu pentru toti si primesti...? (mai mult)
Doreste cineva sa converseze?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului