Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 8 Ianuarie 2025 sunt:
Locuiesc la oras, unul mai mic si am niste petarde care bubuie incet (in comparatie cu alte petarde). Unde le pot folosi ca sa nu deranjez oameni si animale? (piccolo, ground bloom flower, etc.)
Care este cel mai scump club din Bucuresti?
Salut. Stiti niste terenuri de baschet in giurgiu. As vrea sa ma duc sa exersez
La voi în oraș a fost azi parada militara?
Faceți ceva mai special de 1 decembrie, ziua națională? De exemplu?
Ce cadou as putea sa ii iau mamei mele de secret santa, ea are 31 de ani
Salutare Ce idei aveti, cum si unde am putea organiza ceva frumos de Craciun? Ca la colindat nu prea se mai merge:)) O sa fim un grup de vreo 9, 10 persoane.(8 adulti, 2 adolescente si un copil de...? (mai mult)
Salut, mi-am luat un Kalașnikov și as vrea sa merg undeva pe un câmp sa trag la ținte, știți un loc unde sa nu fie ilegal?
Ninge deja, deci se pare că o să avem poate o iarnă mai ca lumea!?
Salut, daca scot pe cineva de pe un grup de messenger, pers respectiva primeste notificare? Merci anticipat!
Ma gandeam sa merg in club la agatat, insa nu stiu cum ar functiona avand in vedere zgomotul care face discutiile dificile. Are cineva sugestii bazate pe propria experienta?
Salut! Eu vreau sa ma duc la un eveniment interesant intr- un club, in care se difuzeaza muzica din anii 80- 90 si nu am cu cine sa merg. Imi ramane doar optiunea de a merge singur, dar nu vad niciun...? (mai mult)
Salut! A dat cineva vreo comanda de pe site ul artificii-evenimente. online? În câte zile a venit și au venit toate? Vreau o recenzie despre site
Buna ziua! Aș vrea sa fac un tort personalizat pentru cineva care se ocupa cu hamuri pentru cai, curele, centuri (marochinărie). Sa fie un tort cu aceasta tematica. însă nu găsesc nicio poza sugestiva...? (mai mult)
Hei TPU, Cum va e iarna deocamdata? Credeti ca sunt sanse sa avem o iarna calduroasa? Pe aici de abia acum o dat un val de frig asa, mai ales noaptea se cam face frig (Buc). Mi se pare cam trista...? (mai mult)
Salut TPU! Aveti idee ce evenimente in aer liber se organizeaza anul asta in noaptea de revelion in Timișoara? Multumesc anticipat!
Salut TPU! Aveti idee ce evenimente in aer liber se organizeaza anul asta in noaptea de revelion in Bucuresti? Multumesc anticipat!
La ce ora va culcați de obicei sâmbătă seara? Eu in jur de ora 23
Salut! Stiti daca roata panoramica si celelalte atractii din oraselul copiilor din Bucuresti sunt deschise pe timul iernii si ce program au?
Salutare. Am o mare problema. Tocmai am rupt legătura cu un asa zis prieten care de mult timp căuta să îmi fure iubita. În timpul relației cu fata respectivă acest "prieten" al meu mereu cauta ...? (mai mult)
Unde sa ma inscriu daca vreau sa vanez vulpi in Romania> Se poate daca nu sunt vanator?
Am si eu nevoie de codurile din pachetele de tigari ( Kent, Dunhill, neo, veo, pall mall), Multumesc!
Salutare. Știți vreun loc bun unde poți sa mergi sa faci gratar lângă Bucuresti, nu prea departe, mai spre sector 6? Am văzut pe net Pădurea Chitila, Pădurea Chiajna, Parc Bragadiru sunt...? (mai mult)
Buna! Are cineva vreo harta a uzinei Rulmentul din Brasov sau stie unde pot sa gasesc una? Ma gandeam sa merg sa o fac eu, dar daca reusesc sa o gasesc pe undeva nu as mai pierde atata timp....? (mai mult)
Buna ziua. Stie cineva de unde provin numele liniilor de autobuz CT Bus? Adica de ce s-a pus numele la o linie 2-43, 101M, etc?
Salutare. Doresc sa scot o fata la un date in centrul vechi in Bucuresti in timpul saptamanii. Credeti ca nu o sa fie nicio terasa deschisa? Adica nu vreau sa fiu doar eu cu ea acolo si terasele sa fie...? (mai mult)
Salut. Mă poate ajuta cineva cu o informație? Vreau să merg în Parcul "Nicolae Romanescu" din Craiova și nu știu unde aș putea să parchez mașina, este vreo parcare în jur și dacă da este...? (mai mult)
Salut, caut niste locuri in Timisoara sau împrejurimi pentru o sedinta foto insa vreau ceva mai retras pe vreun câmp incat eventual sa am acces cu masina. Mulțumesc
Salut TPU! Tocmai am terminat să mă uit la toate videoclipurile lui Dorian Popa. Acum nimic nu mai am la ce mă uita. Nu știu dacă am un f*tiș sau cum se cheamă. Vă rog să mi recomandați niște...? (mai mult)
Bună! Pentru cei din Constanța, știți care ar fi prețul unei rezervări la Lake View pentru o petrecere aniversară? Mulțumesc anticipat!
Buna! Am 14 ani si va trebui sa călătoresc singura cu trenul săptămână viitoare, desi nu am mai fost cu trenul niciodată si nu știu ce să fac, mai ales singură. Cum cer un bilet si ce fac mai...? (mai mult)
Ce jocuri pe calculator vă jucați atunci când erați mici?
Melodia : ''Elena Gheorghe - Luna alba'' este in limba machedoniana? Sau este o combinatie intre limba romana si machedoniana?
Credeți că un copil care a fost diagnosticat cu tulburare de spectru autist atunci când o să crească o să poată avea o familie normală? Să își întemeieze o familie să poată avea grijă de...? (mai mult)
Daca toamna e secetoasă e de bine sau nu prea?
Buna! As vrea sa merg cu niste prieteni la saw x la cinema city. Problema e ca nimeni nu are 18 ani. Se fac controale? Si daca luam bilet la un alt film si dupa mergem la ala se prinde careva?
Buna seara! Știți hoteluri in București liniștite, cu,, vecini" liniștiți? Mulțumesc anticipat!
Salut! Vreau sa merg la meciul de sâmbătă dintre fcsb și Botoșani, dacă susțin fcsb în ce tribuna ar trebui sa îmi iau bilet? Am nevoie urgent de răspuns VA ROG
Buna! Știe cineva nume de chitare bune pentru începători, care sa nu coaste foarte mult ( 1- 3 milioane )?
Buna! Ce locuri merita vizitate la noi in tara? Unde va place sa mergeti intr-un weekend?
Credeți în predestinare?
Salutare! Nu știu cât cringe va suna întrebare, but I'm gonna say it straight : merita sa aduc eu ca băiat, tort la restaurant dacă voi implini 21 de ani? Știu, it sounds so silly?
Stie cineva locuri parasite in Roman, Neamt? Blocuri, spitale orice
Contează părerea lumii sau nu? ( în orice domeniu )
Am vazut odata pe strada niste barbati imbracati in sutane gri. Erau foarte aranjati, barbieriti, tunsi, haine curate. De la ce cult ar putea fi?
Salut TPU! Ma gandeam sa fac o calatorie la Sofia, fiind totusi un oras capitala destul de aproape de Romania. Mi- am facut rezervare la FlixBus din Bucuresti, cu 140 lei dus- intors, dar as dori sa...? (mai mult)
Buna, Am si eu o intrebare cine ma poate ajuta. Am ajuns la 10 k de urmaritorii pe tik tok de cateva luni bune. De atunci nu mi se mai adauga nici un urmaritor... ce trebuie activat sau ce nu...? (mai mult)
Salut am mai pus o întrebare aici cu zgomotul ratelor la casa, de data asta mă dat în gat la Garda că nu le mut :)))
In octombrie voi vizita Bucurestiul pentru 4 zile cu un prieten italian, ce mi- ati recomanda sa vizitam? Am hotarat sa folosim transportul public ca sa nu ne fraiereasca taximetristii, am gasit info...? (mai mult)
Buna, Cum pot invata agricultura (de la 0)? Exista ceva carti pe care le puteti recomanda? Nu doresc sa lucrez in domeniu, doar sa am cat mai multe cunostinte, voi avea nevoie de ele pe plan personal,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Vanessa0911 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Viata cu Louie
Ai copilarit alaturi de Louie, cei 10 frati ai sai si cicalitorul Andie Anderson? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre ei!