Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 23 Noiembrie 2024 sunt:
Unde sa ma inscriu daca vreau sa vanez vulpi in Romania> Se poate daca nu sunt vanator?
Am si eu nevoie de codurile din pachetele de tigari ( Kent, Dunhill, neo, veo, pall mall), Multumesc!
Salutare. Știți vreun loc bun unde poți sa mergi sa faci gratar lângă Bucuresti, nu prea departe, mai spre sector 6? Am văzut pe net Pădurea Chitila, Pădurea Chiajna, Parc Bragadiru sunt...? (mai mult)
Buna! Are cineva vreo harta a uzinei Rulmentul din Brasov sau stie unde pot sa gasesc una? Ma gandeam sa merg sa o fac eu, dar daca reusesc sa o gasesc pe undeva nu as mai pierde atata timp....? (mai mult)
Buna ziua. Stie cineva de unde provin numele liniilor de autobuz CT Bus? Adica de ce s-a pus numele la o linie 2-43, 101M, etc?
Salutare. Doresc sa scot o fata la un date in centrul vechi in Bucuresti in timpul saptamanii. Credeti ca nu o sa fie nicio terasa deschisa? Adica nu vreau sa fiu doar eu cu ea acolo si terasele sa fie...? (mai mult)
Salut. Mă poate ajuta cineva cu o informație? Vreau să merg în Parcul "Nicolae Romanescu" din Craiova și nu știu unde aș putea să parchez mașina, este vreo parcare în jur și dacă da este...? (mai mult)
Salut, caut niste locuri in Timisoara sau împrejurimi pentru o sedinta foto insa vreau ceva mai retras pe vreun câmp incat eventual sa am acces cu masina. Mulțumesc
Salut TPU! Tocmai am terminat să mă uit la toate videoclipurile lui Dorian Popa. Acum nimic nu mai am la ce mă uita. Nu știu dacă am un f*tiș sau cum se cheamă. Vă rog să mi recomandați niște...? (mai mult)
Bună! Pentru cei din Constanța, știți care ar fi prețul unei rezervări la Lake View pentru o petrecere aniversară? Mulțumesc anticipat!
Buna! Am 14 ani si va trebui sa călătoresc singura cu trenul săptămână viitoare, desi nu am mai fost cu trenul niciodată si nu știu ce să fac, mai ales singură. Cum cer un bilet si ce fac mai...? (mai mult)
Ce jocuri pe calculator vă jucați atunci când erați mici?
Melodia : ''Elena Gheorghe - Luna alba'' este in limba machedoniana? Sau este o combinatie intre limba romana si machedoniana?
Credeți că un copil care a fost diagnosticat cu tulburare de spectru autist atunci când o să crească o să poată avea o familie normală? Să își întemeieze o familie să poată avea grijă de...? (mai mult)
Daca toamna e secetoasă e de bine sau nu prea?
Buna! As vrea sa merg cu niste prieteni la saw x la cinema city. Problema e ca nimeni nu are 18 ani. Se fac controale? Si daca luam bilet la un alt film si dupa mergem la ala se prinde careva?
Buna seara! Știți hoteluri in București liniștite, cu,, vecini" liniștiți? Mulțumesc anticipat!
Salut! Vreau sa merg la meciul de sâmbătă dintre fcsb și Botoșani, dacă susțin fcsb în ce tribuna ar trebui sa îmi iau bilet? Am nevoie urgent de răspuns VA ROG
Buna! Știe cineva nume de chitare bune pentru începători, care sa nu coaste foarte mult ( 1- 3 milioane )?
Buna! Ce locuri merita vizitate la noi in tara? Unde va place sa mergeti intr-un weekend?
Credeți în predestinare?
Salutare! Nu știu cât cringe va suna întrebare, but I'm gonna say it straight : merita sa aduc eu ca băiat, tort la restaurant dacă voi implini 21 de ani? Știu, it sounds so silly?
Stie cineva locuri parasite in Roman, Neamt? Blocuri, spitale orice
Contează părerea lumii sau nu? ( în orice domeniu )
Am vazut odata pe strada niste barbati imbracati in sutane gri. Erau foarte aranjati, barbieriti, tunsi, haine curate. De la ce cult ar putea fi?
Salut TPU! Ma gandeam sa fac o calatorie la Sofia, fiind totusi un oras capitala destul de aproape de Romania. Mi- am facut rezervare la FlixBus din Bucuresti, cu 140 lei dus- intors, dar as dori sa...? (mai mult)
Buna, Am si eu o intrebare cine ma poate ajuta. Am ajuns la 10 k de urmaritorii pe tik tok de cateva luni bune. De atunci nu mi se mai adauga nici un urmaritor... ce trebuie activat sau ce nu...? (mai mult)
Salut am mai pus o întrebare aici cu zgomotul ratelor la casa, de data asta mă dat în gat la Garda că nu le mut :)))
In octombrie voi vizita Bucurestiul pentru 4 zile cu un prieten italian, ce mi- ati recomanda sa vizitam? Am hotarat sa folosim transportul public ca sa nu ne fraiereasca taximetristii, am gasit info...? (mai mult)
Buna, Cum pot invata agricultura (de la 0)? Exista ceva carti pe care le puteti recomanda? Nu doresc sa lucrez in domeniu, doar sa am cat mai multe cunostinte, voi avea nevoie de ele pe plan personal,...? (mai mult)
Salut! De cateva zile am tot felul de vise ciudate. Incep sa visez persoane din orasul natal din care m- am mutat acum 5 ani fara a ma gandii la ele. Iar asta seara sotia m- a visat ca am impuscat pe cineva,...? (mai mult)
Există vreun escape room în București unde poți să vii de unul singur, fără prieteni sau altcineva?
Nu va bucurați că vine toamna?
Buna! Unde pot organiza ziua mea de nastere in Iasi undeva in aer liber sau la o cabana?
Vine toamna ca temperaturi peste o săptămână, parcă așa arată?
Un link de unde pot descărca toată discografia trupei Paraziții, îmi spune cineva vă rog?
Stie cineva daca mai este Bowling ul si biliard ul in Ploiesti Shopping City la Play Again The Jack?
Salut, credeți ca este bun de ceva un iScooter IX4 de pe Joom?
Buna TPU! Am o intrebare pentru persoanele din Cluj, exista vreun cat cafe prin Cluj? Daca exista imi puteti da numele si adresa acestuia va rog!
Salutare! Îmi puteți recomanda niște cofetarii in zona Baneasa-Otopeni? Ceva cu prăjituri bune, unde putem manca acolo și deschis până la 21 măcar, mulțumesc!
Stiti cumva care sunt prețurile din Orăşelul Copiilor din Bucureşti?
Salut TPU. Am o problema cu, , ieșitul la distractii". Am 21 de ani și când ma cheamă prietenii la partyuri nu ma simt ok. Faza e ca ei beau de rup iar eu nu..nu prea îmi place sa dansez...? (mai mult)
Bună TPU.Ce să faci in timpul liber?
Bună TPU! E vulgar să spui "baie"? ???? Am fost la un restaurant și am întrebat unde e baia, iar chelnerul a răspuns "baie ai acasă, toaleta e sus". Am încercat să caut pe net dacă este vreo...? (mai mult)
Urmeaza un mare eveniment si am nevoie de un buchet de flori, si m-am gandit sa optez pentru florile astea uscate, dar pe care sa-l aleg? https://www.eventissimi.ro/buchete-cu-plante-uscate
Pentru cei care au fost la Inside Rooms (Bucuresti), in camera The Wizarding World of Harry Potter. Voiam sa intreb daca se intampla ceva inspaimantator in camera gen pun ceva zgomote de monstru, se ...? (mai mult)
Bună, puteți sa îmi spuneți din experiența dvs, cum se procedează cu plecarea cu animal (catel) din strainatate(Italia) catre Romania?
Voi ati fost la Gheboasa la Untold? :)) S- a tot vorbit zilele astea. Deci un concert de manele si cateva mii de minori in public. Nu prea inteleg de ce are tipul ala ascultatori atatia copii, care...? (mai mult)
Salut. Îmi place foarte mult cubul rubik și deja a devenit o pasiune. De aceea, ieri mi- am comandat de pe net cel mai bun cub care există, GAN 13 Maglev. Problema este că tocmai astăzi am văzut...? (mai mult)
Eu îmi fac un arc făcut manual din lemn.Ce ață recomandați să folosesc? Eu m-am gândit prima dată la frânghie pentru barcă (de aia colorată)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sunia611 întreabă:
Andreeeeaaq întreabă:
Diorrus întreabă:
Maria246 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Andreea Balan
Lasa-ma papa la mare, Libera din nou, Baila, God - le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe lucruri stii despre Andreea Balan chiar acum!