Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
As vrea sa trimit zilele astea prin posta niste carti postale si alte maruntisuri unei prietene din strainatate, doar ca nu stiu exact cum trebuie procedat, nu am mai facut asta niciodata. Cam ...? (mai mult)
Ploiesti, stie careva unde-s graffiti uri faine... prin ce zone?
Smart menu picant sau nepicant de la KFC?
Care e cea mai buna drona raport preț calitate care sa filmeze bine (fullhd) ș sa aibă o camera cu mai mulți mpx, și sa aibă mai multe funcții? Maxim 500 lei
Hei! Cine imi poate recomanda un film bun?
Am o mica problema. Nu stiu pe ce am apasat ca acum cand vreau sa pun " sau ' nu apare imediat cum apas, trebuie sa apas pe space pentru a aparea sau sa tastez in continuare textul. Stie careva...? (mai mult)
As dori sa stiu niste lucruri despre cariera ..despre aspectele teoretice ..imagini cu diferite profesii si optiunea profesionala personala. ma puteti ajuta?
Imi poate spune cineva va rog daca am nevoie de acordul parintilor ca sa imi dau gaura in ureche? Tin sa mentionez ca am 16 ani impliniti.
Cineva care stie cum pot face rost de timbre magice?
Sall oameni) stie cineva ceva siteuri pentu a crea muzica? ( de dorit online)
De unde îmi pot cumpăra cercei mari și rotunzi?!
știți niste exerciții pentru fese super bombate (care au funcționat și la voi) dar care sa de- a rezultate foarte bune in scurt timp și să își păstreze forma? as avea mare nevoie, dau fundita...? (mai mult)
Vreau sa imi fac cont pe NETFLIX si prima luna e gratis si imi cere numarul cardului sa imi pot face cont- ul si as vrea sa stiu dupa ce se termina luna gratuita imi ia singuri banii din cont sau trebuie...? (mai mult)
Exista vreo aplicatie Android care sa imi arate de cate ori am ascultat o melodie?
Puteti sa imi dati va rog niste provocari pentru copii nebune
Pentru cei ce se uita la lectura de la a la z. Stie cineva ce model de ceas poarta? Imi place maxim cum arata. Multumesc, ofer funda.
Unde as putea sa imi fac majoratul? Mentionez ca sunt din Bucuresti si mi-ar placea sa il fac la un local/bar/club/restaurant insa nu stiu care ar fi cel mai "indicat" si pretul inchirierii acestuia.
Salut.Am cateva idei in cap si nu stiu cum sa le fac. Vreau sa pun niste beculete extrase din mai multe jucarii, pe bicicleta.Numai ca vreau sa fac legatura cu niste baterii, si nu am suport pentru ele,...? (mai mult)
Ma dispera toata lumea cu bacul asta..Imi vine sa ma sinucid..Crede ca daca nu iau bacul gata nu mai imi gasesc loc de munca.
va rog daca mai aveti pe acasa casete vechi cu Bosquito de orice fel orice album : Bosquito 2000. sar scantei 2001, cocktail molotov sau farame din soare. e posibil sa vad mai tarziu daca am vreun...? (mai mult)
Merita sa dau http://www.iguanitza.com/2015/07/review-loreal-infallible-24h-matte.html pe asta 60 de lei?! E 15 lei transportul.
Care-i diferenta dintre un poster si o imagine trasa la imprimanta color?
Bună TPU, ce propuneri aveți pentru anul 2018?
E prea tarziu sa ma apuc de chitara la 20 de ani?
as vrea 2 bilete spre madrid sin Cluj Napoca prin iunie.Am dat pe dus- intors(nu pe "only one way") si la final m- a pus sa aleg data si pretul(am ales cel de 269 de lei) și apoi m- a pus sa platesc...? (mai mult)
Ce trebuie sa fac prima data dupa ce primesc replica de airsoft? Ma refer la mentenanta etc e nevoie prima data sa actionez capsula aceea de intretinere sau la prima utilizare nu e nevoie?
Vreau sa ii fac o farsă unui prieten, dar o farsă care sa îl sperie tare și sa fie afara din casa, va rog sa îmi dați sugestii.Cea mai buna, primește Funda!
As vrea și eu idei de activități pe care sa le fac când ma plictisesc, in afară de ieșit in oraș ca n-am chef deloc...
Cat costa narghileaua in vol cafe?
Buna TPU oare replica airsofy P99 DAO e o alegere buna ca arma de tras la tinta? Cat de mult si in ce sens influenteaza o bila de 0.4 fata de una normala de 0.2? Bilele de sticla sau aluminiu produc daune...? (mai mult)
intai vreau sa va urez La multi ani! :D. stiu sigur ca exista aplicatii unde poti arata o locatie si ora la care ai fost intr- un anumit timp si daca si alte persoane au pus o aceeasi locatie si...? (mai mult)
Cum ați petrecut revelionul?
am si eu nevoie de un site de unde pot cumpara o luneta cu alice pentru pasari si au facut porumbeii cuib pe casa si sunt foarte multi vreau sa scap de ei
Va doresc tuturor utilizatorilor un An Nou Fericit!
Puteti sa imi traduceti corect urmatorul text... Once on a winter day, John found his friend dead in his own house. John called the police and said that he was just passing by Jack’s house and decided...? (mai mult)
De curand am cumparat niste bilete online de pe autogari.ro si am primit un link catre aceste bilete. Trebuiesc scoase la imprimanta sau doar ma duc la sofer si ii spun numele si CNP- ul? ...? (mai mult)
Bună dimineața Am auzit ca s- a dat o lege nou ca un taximetrist sa nu fumeze în mașină sa nu vb la telefon și la cererea clientului sa dea drumul la muzica. Ce părere aveți voi despre asta se...? (mai mult)
Vreau sa merg la cinema(cinema city) si am mai multe intrebari: 1.La cat timp inainte sa inceapa filmul trebuie sa fiu in sala? 2.Sunt mai multe sali de film? 3.Cam cat timp se sta la coada pentru achizitionarea...? (mai mult)
Bună seara Va urez la mulți ani și la mulți ani 2018
Buna TPU legat de airsoft ce ati alege intre Umarex Heckler&Koch HK45 si Umarex Walther P99 DAO?
Vreau si eu sa fac un disstrack pentru niste prieteni si as avea nevoie de niste idei de versuri. Unul dintre ei nu fumeaza, ii place de real madrid, altul e innebunit dupa jocuri de noroc, barbut, ...? (mai mult)
Credeti ca cea mai buna decizie de inceput pentru airsoft ar fi un co2 fara recull full metal? Eu asa am dedus din toate review- urile pe care le- am vizionat. Daca da ce modele mi- ati recomanda si care...? (mai mult)
Bună TPU urmeaza sa- mi cumpar primul pistol de airsoft insa inainte de asta as avea niste intrebari legat de acest lucru: 1. Airsoftul poate fi folosit si pentru autoaparare daca detin permis de port...? (mai mult)
Hai salut! Am si eu un coleg carecare mai nou si- a cumoarat un aparat foto misto, ma rog. Ideea e ca: se ofera sa faca poze la colege prin oras si cere 5 lei pe 10 poze... Si ma streseaza se mor ca cere...? (mai mult)
Imi poate da cineva un caz de criminalistica pentru a fi jucat cu prietenii adica discutat va rog. Am cautat pe Google dar nu gasasc
Stie cineva melodia de la acest video https://www.youtube.com/watch?v=6EF5l5RFx7s&t=37s
De unde pot sa gasesc si eu niste petarde? in Bucuresti, vreau sa merg maine in piata sa cumpar dar nu cred ca o sa gasesc;(
Cine imi recomanda un model interesant de la zippo? Un link etc.
Ce pot face cand ma plictisesc eu si o prietena
Azi am decis să închei conversația cu un prieten bun. Fiindcă nu voiam să stau în calea relației lui. Și de la un timp nici nu prea îmi mai răspundea. Și mă mintea mai mereu.Au fost trei ani....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului