Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cine ar vrea sa imi citeasca cartea de pe Wattpad? www.wattpad.com/story/132023116-2-pusti-uitati-de-lume?utm_source=widget&utm_medium=link_copy
Daca nu mai plătești abonamentul la Telekom, ce poți păți?
De curand am achizitionat o arma nerf Double Dealer. Nu sunt multumit deloc deoarece se infunda gloantele. Cei trei veri ai mei au aceiasi problema. Cum as putea sa rezolv probema?
Hei. De curând mi- am cumpărat un televizor LG si am pus si cablu de la Telekom. Partea naspa este atunci când, la unele programe scrie "your viewing card is not entitled for this channel. A mai avut...? (mai mult)
Care e faza cu semnul asta? Adica era ceva de genul ca daca te uiti cand il arata cineva trebuie sa iti dea un pumn sau idk... https://www.google.ro/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fwww.descopera.org%2Fwp- content%2Fuploads%2F2011%2F09%2Fgesturi-...? (mai mult)
am un radio pe internet si nu prea am ascultatori imi puteti spune va rog cum pot sa fac ca sa am mai multi ascultatori?
Da-ți cel puțin 20 de melodii Beat Drop(trap) potrivite pentru un video cu fotbal.Să fie noi 2016/17
Stie cineva unde pot merge la bowling sau biliard in Galati si preturile va rog?
Emisiunea Bravo Ai stil! cand incepe sezonul 4 si puteti sa imi spuneti daca vor fi tot aceeasi jurati sau jurati noi?
Care sunt cele mai namolite locuri din Craiova? P.S : Sa raspunda cei din Craiova sau de pe lângă Craiova
Va rog ajutati-ma cu un euro paysafe va rog! Craciun fericit!
Exista alte evenimente in Romania legate de carti in afara de Bookfest si Gaudeamus? Daca da... stiti cumva care sunt si unde se organizeaza? Poate imi lasati niste link-uri utile :D Multumesc.
Pentru utilizatorii Snapchat. De ce uneori imi apare ca o persoana tasteaza dar cand intru pe aplicatie imi apare ca inca nu a deschis snapul pe care i l-am trimis?
Sunt șatenă. Cum fac sa mi arate bine sprâncenele și să se vadă foarte ok. Fără sa mai folosesc creion?
imi puteti da niste exemple de anime asemanatoare cu: -Elfen Lied -OPM -Attack on Titans Mersi
Câți ați iubit și nu a fost reciproc?
Când vreau sa intru pe un cont dacut recent cu nr de tel imi spune sa imi confirm identitate, dau "incepe", iar apoi imi apare : Momentan nu te poți conecta! Te vom contacta după ce examinam fotografia....? (mai mult)
Cum se face din coca cola alcool? Dau funda. Rog seriozitate.
Sall! Cine îmi spune câteva aplicații şi jocuri care au primit actualizări de Crăciun?
In ce luna sunteți născuți?!
Cum veți sărbători Crăciunul?
De ce se înșeală oameni între ei? De ce nu se spune direct "Nu"? De ce aleg sa înșele?
Ce activitati faine mai stiti de relaxare(afara de:citit,scris,filme,muzica,prieteni,iesit pe afara,stat pe tel/pc,net,gatit, stat cu animalele)?
Salut, M- am mutat intr- un apartament nou facut la mansarda (etj9). Am o problema destul de mare. Caloriferele sunt calde dar nu rămâne căldura in casa, parca nici nu emana căldura + se tot ...? (mai mult)
Cine e din Moldova și a fost la tabăra Cristiano vă rog să mi- a descrieți prin: 1.Suma pentru vara din 2018 2.Numarul de contact 3.Plusuri și minusuri Puteți adauga tot ce ține de tabara chiar...? (mai mult)
Hello TPU. Sunt in clasa a 8- a. Am realizat ca in toti anii de scoala m- am dedicat strict invatatului si ca nu am nicio pasiune (in afara de citit, care iese din discutie). De aceea, m- am gandit ...? (mai mult)
as vrea sa va intreb ceva. Daca pun un bilet la superbet si castig meciurile de pe acel bilet. Iau banii dupa ce ii dau biletul semnat si asa, dar impozitul, taxele sunt pastrate de catre...? (mai mult)
Cum se joaca remi? Vreau sa imi spuneti cum jucati voi, sa inteleg si eu, de pe net ni prea inteleg multe si vreau sa stiu juca. Mersi, funda
Banii sau iubirea. Ce alegeți?
Ce părere aveți de relațiile la distanță?
Ce părere aveți de grupa B 3, Rh negativ la femei. Poate cauza ceva, e grav?!
O aplicatie de pe magazin play cu care pot sa imi fac telecomanda pe S8?
Cine stie ce preturi sunt pentru intrare si pentru inchirierea patinelor la patinoarul de la Targul de Craciun din Bucuresti? Nu gasesc nimic legat de asta pe internet.
Exista pe grup persoane ce doresc sa schimbam idei despre acvaristica?
Salut, am facut 18 ani si inca nu a inceput sa imi creasca barba, nici macar ciocul. Imi doresc mult o barba frumoasa, dar din pacate nu am noroc. Ma rad de 2-3 pe sapt.
Știe cineva un site in care îmi pot personaliza spre exemplu un tricou? Mă refer sa ii adaug ce text vreau eu, dar sa nu fie preț prea exagerat! Mersi!
Creatina poate sa expire? Ce se intampla daca iei creatina expirata? Dar daca o pui in fridgider?
Salut, TPU! Am o macheta lego de construit si am facut o parte din ea am urmat instructiunile dar mam blocat dupa Ce sa fac? Sa ma enervez si sa le arunc? In niciun caz! Vreau ca pana sambata sa o terminCe...? (mai mult)
eu sunt pescar. ma duc in praga pentru o zii. ce spuneti, pot sa pescuies sportiv?
Salut, Am 18 ani, 1.91m si 73 kg. Fac sala de cateva zile dar mi s- a propus sa iau si ceva proteine pentru cresterea masei musculare. Imi puteti da niste exemple de proteine bune si la un pret accesibil? ...? (mai mult)
De curand m.am apucat sa fac tatuaje! M.i- am cumparat un kit nou pentru incepatori de pe tatuat.ro cu 2 masini pe bobine, etc! am facut 4 tatuaje, a fost totul ok! intr- o zi am vrut sa- ...? (mai mult)
Vreau sa stiu, daca ai pus un bilet online pe superbet primesti un cod. Acel cod trebuie dat caseritei/casierului inainte de a incepe meciurile respective sau dupa ce se termina acele meciuri? Multumesc...? (mai mult)
Unde pot crea un site de shop gratuit, am nevoie pentru un proiect la facultate. Nu stiu unde sa mai caut nu vreau wordpress, webnode... nu pot continua pe ele daca nu platesc. Multumesc...? (mai mult)
Bună ziua... ați putea să îmi spuneți cum ajung la Str Paleologu nr 4?(Anarchy Design Tattoo)
Bună ziua... ați putea să îmi spuneți cum ajung la str. Paleologu nr 4? (Anarchy Design Tattoo)
Buna seara mai are cineva beyblade din acelea de pe vremuri de vanzare am nevoie pentru copilul meu de craciun
Maine este Secret Santa la mine in clasa si doamna diriginta a spus sa luam un cadou de 10 lei. Eu am picat cu un tovaras si trebuie` sa ii iau ceva de 10 lei. Ce sa ii iau? E baiat. Astept! Multumesc...? (mai mult)
Știu că nu se rezolvă teme aici. Dar am nevoie de o persoană care se descurca foarte bine la germană. Cine știe, să mi de a mesaj.
In ce locuri sau tari este vara tot timpul anului?
Care este media de viata in Romania? Adică pe la cati ani mor majoritatea oamenii lor in Romania?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Rihanna
Te consideri un fan adevarat Rihanna! Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!