Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Sal TPU as vrea ai eu versurile caprei de anul nou ma poti ajuta vrea sa fie formata di doctor tigan capitan ai capra mersi esti cel mai tare
Am auzit un copil pe strada ca vrea bateria de la calculator la telefon ca nu se consuma niciodata...
Fime bune de Craciun? Dar nu singur acasa sau de genul pentru ca le am vazut
Ce sa fac daca am prea mult timp liber(deocamdata)? Cu ce sa mi-l ocup sa treaca mai usor si mai frumos?
Heii TPU Voua ce retea vi se pare mai serioasa si mai avantajoasa la extraoptiuni dintra Orange si Vodafone. Nu mai rezist la telekom si as vrea sa incerc alta retea dar nu stiu care. sa nu mi para rau...? (mai mult)
Exista joc de pe pc de care sa nu te plictisesti sau sa nu te poti plictisi de el?
Salut tuturor.De curand a inceput sa ma pasioneze chitara si as dori sa imi cumpar una noua deoarece a mea este clasica si as dori una acustica (nu prea ma pricep la fingersyle si de aia).Am cantat cam...? (mai mult)
Hey! Am 14 ani. Poate o sa vi se para stupida intrebarea, dar eu tot o pun. As vrea in vara sa ma duc la orfelinat si sa fac diferite activitati cu copiii de acolo. Imi pare rau ca nu pot sa ii ajut si...? (mai mult)
Daca vreau sa fac oglinda de cupru oare functioneaza pe acelasi principiu ca si la cea de argint? azotat de argint/sulfat de cupru+formaldehida+amoniac
As avea nevoie sa ajung in Macedonia, dar fara a folosi avionul. Google nu imi este de folos, nu pot gasi autobuz sau tren direct, decat tren pe ruta Bucuresti - Belgrad - Skopje. Aveti vreo...? (mai mult)
Hello! Ador filmele. Cel mai des ma uit la cele horror si de mister. Ce filme mai stiti? PS : eu le urmaresc de pe filme hd.
Voiam sa fac revelionul la piscina undeva si ma gandeam la Therme Bucuresti. Stiti cumva daca se poate? Daca nu, as vrea o alta recomandare in alta parte.
Cum se numesc bastoanele folosite de jandarmi?
Care sunt cele mai "iesite" numere la lycky six? (bet arena)
Imi puteti da cateva link-uri cu decoratiuni DIY de Craciun? Vreau ceva simplu, care sa se faca repede si usor :) FUNDA
Pentru cei care au culegerea de matematica de la Clubul Matematicienilor Clasa a VIII- a Sem 1 Imi ziceti si mie cerintele de la pagina 79- 80 ex: 6, 8, 10 Am tema de acolo si nu- mi gasesc culegerea ...? (mai mult)
Vă invităm pe INUKA! http://inuka.justgoo.com INUKA! este un forum oficial al seriilor ANIME si MANGA, sustinut de catre toti utilizatorii acestuia. Forumul va pune la dispozitie episoade online...? (mai mult)
Ce înseamnă sirop pentru cocktail cu nuca de cocos? A mai băut cineva?
Stiu ca acest emojii avea un sunet, cum se numeste sunetul de la acest emojii?
Hey. Am si eu o intrebare. In fiecare an fac rost de materiale de revelion dar anul acesta nu stiu de unde. Poate cineva sa imi dea link de pe un site romanesc de pe care sa imi pot cumpara baterii cunoscute...? (mai mult)
Prima dată când câștig la pariuri! Faza este că sunt minor (16 ani) și nu știu ce să fac că să scot bani. Am câștigat 1.400 RON la superbet, trebuie să aștept câteva zile până îmi dau...? (mai mult)
Hello! Are cineva Obiectiv Pentax 50mm/1.2? Sunt curioasa cum face pozele si cum se prezinta in conditii de iluminare slaba. Nu am gasit prea multe pe google si am nevoie de un obiectiv nou pentru aparat....? (mai mult)
Daca am un 6 la oral (adica m-a scos la tabla) cu ce ma ajuta acel 6? Dau funda
Concertul Extraordinar de Anul Nou 2018 Editia a V-a
La Golf 4 Cabrio trebuie sa te dai jos din masina sa tragi acoperisu cu mana sau are buton?
Bună...îmi puteți spune niște joburi part-time? Am 12 ani, să-mi câștig ceva bani de buzunar
A fost cineva vreodata la un bal de caritate? M- a intrebat cineva daca vreau sa vin si nu stiu ce sa- i spun. Problema este ca in perioada asta ai mei cam duc lipsa de bani si nu stiu cam ...? (mai mult)
Vreau sa știu, dar detaliat "Cum ar trebui sa fie evoluția unei țări pentru un trai perfect in următorii 50 de ani?", referindu- va la : natalitate, mortalitate, sporul natural, emigranți, imigranți,...? (mai mult)
Ce inseamna cand băieți sau barbati dau noroc? Ce reprezintă de fapt strângerea de mana (norocul)?
Ce părere aveți despre importul tradițiilor și obiceiurilor din alte țări? (ca de exemplu Halloween-ul.) Această întrebare se adresează în special celor care sunt de acord cu asta.
Am o întrebare, ce alegeți praștie sau arc. Vreau sa ma apuc de o activitate în aer liber și nu știu pe care sa o aleg. Voi ce îmi recomandați?
Salut, Am funcția de NFC dar am o intrebare. Cum bag cardul de OTL in el? :)) Adică cum pot valida cu NFC? Funda
Va salut! Planuiesc luna viitoare sa plec in Ucraina, mai exact Lviv. E necesar doar pasaportul fara viza, insa nu stiu un lucru, este necesara dovada faptului ca am o suma de bani asupra mea, care...? (mai mult)
Eu niciodata n-am fost la o plaja pentru nudisti, insa presupun ca au ceva reguli de conduita. Sau poti sa te holbezi cat vrei? Si daca ti se scoala ce faci? sau asta-i ceva normal sa vezi pe-acolo?
Când incerc sa intru pe un site de filme îmi apare err conection timed out, ma poate ajuta cineva cu asta? Tin sa mentionez faptul ca pe telefon am problema asta.
Cineva care imi poate raspunde la cateva intrebari referitoare la FSPAC Cluj? Ma intereseaza in special Specializarea Publicitate.
De ce uneori se trimit cereri pe Facebook fara sa stiu nimic de ele?
Care este lucrul schimbat care var plăcea să-l vedeți la oamenii?
Daca maine ma duc sa dau sala pentru permis, trebuie sa fac poza si semnatura? Nu stiu cum e.
Bună! Imi poate spune si mie cineva de prețurile(cu aproximatie) din clubul Ok din Sibiu?(băutură, intrare) Multumesc!
La cât timp va trădați barba si mustața?
A calatorit/Calatoreste cineva cat mai recent cu trenul pe timp de noapte? Cum e in general? E aproape gol sau sunt oameni? Sunt scandalagii, oameni care fac probleme, hoti? As vrea sa calatoresc in ...? (mai mult)
Este bun acest program pentru sala ca incepator? Luni: Piept+ Biceps Marti: Abdomen + 10 minute banda Miercuri: Spate+ triceps Joi: Abdomen+ 10 minute banda Vineri:umeri+ picioare Funda celui...? (mai mult)
Ce sa aleg dintre: Dansul LATINO: Salsa si Bachata DANS de SOCIETATE, un curs de 6 dansuri: vals lent, vals vienez, tango, rumba, cha cha, rock&roll ?
A incercat cineva sa faca un om de zapada decorativ din pahare de unica folosinta? Cate pahare ati folosit? Va rog fara glume proaste!:))
Unde avem all- inclusive în România? Vreau și amănunte:prețul pe zi de persoană, ce conține meniul, câte stele are hotelul, ce se acordă în afară de cazare și masă, posibilități de distracție,...? (mai mult)
Cum se imbraca oamenii cand se duc la sala de dans de societate?
As vrea de Craciun sa fac ceva bun pentru oameni. Stiu ca sunt organizatii care viziteaza orfelinatele, spitalele, dar vreau sa fac ceva eu insami, sa organizez eu. Ce as putea organiza?
In urma cu vreo 3 ani, m- am lasat de ore de chitara(am facut vreo 1- 2ani ore), aveam vreo 10- 11 ani cand am renuntat.Motivul pentru care am renuntat a fost ca s- a schimbat profesorul, iar...? (mai mult)
Stie cineva locuri parasite in Drobeta Turnu Severin?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
SimonaNicoleta20 întreabă:
Gigi777 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mitologie greaca
Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!