Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cum pot vedea toate "live"-urile unei persoane de pe Facebook? Cu toate ca nu mai este in direct?
Vreau farse pentru părinții mei
Hipnoza este posibilă? Sau este un mit?
Tigara electronica aramax vaping Pen funcționează cu orice fel de lichid?
As vrea sa ma îngraș puțin, ca sunt slab
Salut, stie cineva cum se numesc nike-urile de la minutul 4:08? Funda!
Urgeent! Cati ani trebuie sa ai sa mergi in club mai precis club skye Iasi?
Are cineva din greșeală o poză cu un meniu McDonald's din 1997 sau 1998? Sunt curios cât de diferite erau produsele atunci când am fost prima dată față de acum.
Ce parere aveti despre detectoarele de metale duramaxx?
Cine ma ajunta si pe mine cu niste coduri de sub capacul pachetelor de tigari winston.
Sal TPU. Nu stiu unde as putea sa imi fac ziua de nastere, implinesc 14 ani si e pe 19 decembrie. Idei? Multumesc mult! Funda
Tara cu cea mai mare natalitate si cea cu cea mai mare mortalitate?
Apariția craterului din Siberia este doar o înscenare sau un fenomen fizic real? Cum și de ce a apărut? De ce marea majoritate au suspiciuni precum "iadul" sau chestii banale. Este doar o groapă...? (mai mult)
Care sunt unele dintre cele mai populare anime-uri din comunitatea româna? Vreau sa merg merg anul viitor la OtakuFest anul viitor, dar nu stiu ce cosplay sa fac. Recomandati-mi ceva.
Cine imi poate da si mie ceva exemple, sau undeva pe net unde pot face niste teste psihologice de care se dau la MAI ( politie, jandarmi, pompieri etc ). Am nevoie pentru sesiunea din...? (mai mult)
Bună caut o melodie rap în care erau versurile "dacă printre stele se ascund visele mele " şi "pune-mi o vioara in brate ca vreau sa le cant "
Buna, recent m- am reapucat sa colectionez carti duel masters, voiam sa intreb daca e cineva din Timisoara si doreste sa facem schimb sau sa jucam cateva meciuri, primul raspuns afirmativ primeste...? (mai mult)
Muta o singura linie pentru a egala.Atenție semnul egal nu trebuie sa se schimbe. II = I
Ce seriale imi recomandati? Nu am vazut niciodata un serial cap-coada. Vreau sa incep de acum :)
Salut as dori sa imi achizitionez un rottweiler si as vrea niste informatii de dresaj si de ingrijirea lui.
Mi- am facut cont de xbox live si e totul ok. Dar atunci cand intru pe fifa 2018 si dau sa ma conecteze la EaSports imi zice : The EA servers are not avaible at this time. Please try again later. See http://help.ea.com/en-...? (mai mult)
Buna ziua TPU! Am o intrebare legată de Cinema. As vrea sa merg la un film Nerecomandat persoanelor sub 15 ani iar eu am 14, as putea sa merg la film fara sa îmi ceară un act de identitate? ( mai ...? (mai mult)
Unde pot găsi accesoriu ca sa mi pun camera video pe haină?
Am 14 ani.Vreau să îmi spuneți toate metodele pe care le știți de a face bani la vârsta pe care o am eu! Cat mai multe. Mulțumesc!
Hei. Unde pot sa merg de Halloween in Brasov?
Vreau sa ma apuc de cumparat tutun si nu stiu daca sa cumpar de pe publi, okazii etc..am vazut pe publi 1 kg de tutun firicel sau tocat la 1 milion, iar pe site- uri oficiale costa 35 lei 40 grame..este...? (mai mult)
Am văzut ca unele persoane fac pe Snapchat mai multe filmulețe deodată. Cum se face? Vreun buton anume. Hellppp =))) Trebuie sa ai neapărat iPhone?
Salutare prieteni, cum pot ajunge de la gara de nord in centrul vechi in Bucuresti? O fi scump daca folosesc taxiul? Va multumesc anticipat.
Care este fantezia de a te lua de un tip mult mai mare ca tine? In special la cei care sunt mai slabi ma refer aici, lucrez in securitate si de multe ori am patit, de obicei cei care au chef de scandal...? (mai mult)
Imi spune cineva cateva jocuri( eventual + 5 ani) de pe Magazin Play care se joaca fara wifi si nu consuma baterie multa? (Gen sa nu te plictisesti pe o calatorie de vreo 3 ore)
Sall, sunt a 8a si vreau sa dau mai departe la liceul teoretic Ovidius din Cta, pe profilul mate- info cu bilingv engleza. puteti sa imi spuneti nr de ore, ce ore se fac si cate de fiecare, la ce dau ...? (mai mult)
sunt clasa a8a si ma gandeam sa dau la liceul Ovidius din Constanta, daca este cineva avolo, voua cum vi se pare? se dau multe teme? cum sunt profesorii? e greu? si ma interesea despre dotari,...? (mai mult)
Buna! Imi puteti spune va rog unde se fac cursuri de actorie in judetul Satu Mare? Multumesc!
Sall. Ce aplicatii mai interesante folositi voi pe telefon? Am un s6 edge si nu stiu cum sa mi.l fac cat mai interesant.
Este adevarat ca la Admitere la Academia de Politie sau la restul scolilor apartinand MAI la vizita medicala te dezbraca la pielea goala?
deci, am 19 ani aproape 20 si nu stiu sa conduc prea bine, ma refer ca mi- a fost luat carnetul pentru viteza, am facut accidente minore, gen, i- am dat la altul bara jos sau m- am bagat...? (mai mult)
Pennyboard sau Longboard?
M-am gandit anul acesta daca o sa fiu liber vreau sa ma duc singur sa ma distrez si am decis sa aleg o croazieră de revelion ceva sfaturi? Păreri? Va mulțumesc pentru atenție astept răspunsuri.
Salut, am si eu o propunere pentru toti iubitorii de biciclete : ce sa aleg dintre o bicicleta Romet Rambler 26 2.0 sau o bicicleta Ultra Agressor 26 inch, 440 mm? Eu am 1.70 m (daca asta ajuta :D...? (mai mult)
Salut, am ps4 si fifa 17 peste oleaca imi iau alt joc, ce sa mi iau: Assassin's Creed origins, fifa 18 sau stapanul inelelor umbra razboiului
Vreau sa imi fac un grup pe Facebook dar nu am idee care sa fie tema, si ce as putea scrie in el.Ma puteti ajuta cu sfaturi?
Cate state exista in UE in acest moment?
Ca tot veni "vorba"... Exista telechinezie? Poți "citi" gândurile persoanei? Poți să vezi prin ochii acesteia? Te naști cu acest "har"?
Ma uit la "Visuri la cheie" din 2015 si cred ca nu ar fi adevarat ca vin atâția muncitori şi le renovează casele oamenilor. Am citit niste articole in care scria ca emisiunea este regizată....? (mai mult)
Vreau idei de locatii pentru majorat. Specific ca sunt nascuta iarna si locuiesc la apartament. Dau funda celei mai originale idei! :)
Vreau si eu un nume de clan pentru Clash Royale, cat mai original. Multumesc
stiti acele fructe intr- un fel care se pun in slime- uri? O sa las un link mai jos dar stiti cumva unde as putea sa gasesc asa...? (mai mult)
Mâine merg cu sora mea in palas si nu stiu unde sa mergem ca sa fie distractiv. Îmi puteți spune unde?
Salut, Particip la o competitie Treasure Hunt in Bucuresti si un challenge este sa gasesc o locatie care poarta numele unei regine si care e si marca de salam. Gen: salam Victoria, salam Carol. Puteti...? (mai mult)
AM plecat cu o prietena de la scoala spre casa (locuim in apropiere), iar o cunostinta de a ei s- a oprit sa o ia cu masina pe la mijlocul drumului. Eu am refuzat, iar ea m- a lasat singura....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
Bipolaru21 întreabă:
Marinescu9229 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?