Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
sunt clasa a 11a la științe sociale și am decis sa ma apuc de meditații. Credeți ca este prematur? Cum as putea învață mai bine la istorie, având in vedere ca nu stiu mai nimic....? (mai mult)
La cate saptamani de gestatie se termina cele mai multe sarcini ajunse la termen?
Hei, știți cum se numește jocul asta? Practic, trebuie sa te plimbi prin sală și trainerul îți dă niște comenzi (de ex, 3 mâna dreapta care însemna ca 3 persoane trebuie să- si "unească"...? (mai mult)
Care sunt cele mai frumoase țări din lume? Și in ce țară exista cei mai buni si respectuoși oameni?!
De unde pot vedea serialul Sliders (1995)?
Care este parerea voastră cel mai bun medic ortoped din Romania la momentul actual?
Este adevarat ca partea dreaptă comanda partea stângă iar partea stângă comanda partea dreaptă? Este vorba de comenzile de la creier?
Este adevarat ca 95 la suta din oameni sunt dreptaci si doar 4.9 La suta stângaci și doar 0.1 La suta ambidextri? Sau cum este
A consumat cineva cafea de la Brewtiful Cafe? Cum vi se pare cafeaua?
Eu fac un sport de performanta și părinții mei nu mai vor să mă ducă pentru că ei cred că eu sunt răcită.Cum le arăt că nu sunt, dacă vreau sa mă duc la sport?
Ce ziceti de o intalnire intre membrii TpU? Fundităă
De ce nu pot vedea seria de la destine implinite episodul 664 după difuzarea sa?
Câți dintre voi sunteți din Bistrița? Mânuța sus :)
Vreau niste povesti de groaza, pot fi adevarate sau nu. Cea mai creepy castiga
Salut,as vrea sa mi dati cateva sfaturi pentru proba de talente pentru un bal al bobocilor de facultate, idei? P.S:ÎNAFARĂ de dans
As vrea sa stiu daca e adevarat ca ușa metalică se încuie singură, încât nu mai trebuie să o încui tu? Îmi e frică deoarece la o vecină de- a mea au intrat hoții aseară a plecat la o petrecere...? (mai mult)
Va rog sa imi recomandati o cazare pe Valea Doftanei, nu vreau hotel. O casa, pensiune cu peisaj frumos, sa fie in natura, sa poti face un gratar.
Vreau si eu niste desene animate gen Hercule, Cartea Junglei, Tarzan. Si o intrebare astazi am vazut desenul hercule, mi- a placut foarte mult de ce nu s- a facut si o paretea a doaua daca totusi...? (mai mult)
Cum pot deveni membru appolo wellness spa din sângeorgiu de mures?
Cam cat ar costa in tatuaj micut pe deget... Si unde l-as putea face in Suceava?
Bună seara, aş vrea să șterg un cont de Facebook, dar am uitat parola, și nu mai folosesc nr. De telefon cu care am activat acel cont, cum aş putea sa-l dezactivez?
Este adevarat ca celebrul fizician Albert Einstein a fost un bebeluș născut prematur?
Bună As dori sa cumpar un set de cauciucuri noi de mtb și nu știu care sunt mai bune MICHELIN Country Race'r 27.5x2.1 Sau CST 27.5 x 2.10 C1435
Ce imi puteti spune despre fundatia Motivation Romania?
Ce rol are totul a (patela) corpului uman?
Care este diferenta intre sediul roșu și cel verde?
Cat la suta din persoanele cu dizabilități au un loc de munca stabil in Romania? Si cat la suta stau pe banii care vin ca ajutor de la stat?
am o intrebare. De mult ma cert cu mama pe o tema, scoala de politie. Pana la urma, poate sa- mi spuna cineva care stie daca ai voie sa mergi acolo cu gaura in urechi? eu vreau sa- mi fac...? (mai mult)
E tot una base coat cu primer?
Bunaaa, am și eu o întrebare. Cam cât ar costa un colet din Romania pana în Anglia cam de vreo 2KG? Am căutat pe net dar nu am găsit.
Ce kendama recomandati : SWEETS PRIME sau KROM POP si de ce?
vreau si eu un joc gen sims dar care sa-l pot juca cu prieteni gen multiplayer dap pe Android sa fie
Unde găsesc tabelul cu locul Simonei halep? (Mondial) ca am aflat ca este locul 1
Ce poți face intr-o zi ploioasa? adică sa scapi de plictiseala
Echipajele de poliție,ambulanță,pompieri, jandarmerie se trimit de la inspectoratele județene respective?
Câți dintre voi știu să joace șah? Eu nu am jucat de mult timp din nefericire, dar mi- a revenit cheful. Am auzit că ar fi un club de șah în orașul în care fac cursurile de germană, am să...? (mai mult)
As vrea sa imi petrec revelionul (2017- 2018) cu niste prieteni la o cabana la munte. Eu sunt din Bucuresti si as vrea ceva aproape (maxim 4- 5 ore de mers cu masina). As vrea sa inchiriez o cabana...? (mai mult)
Aveți vreo idee cu ce sa ma costumez de halloween? Am foarte mult timp pana atunci, dar nu pot face totul in 10 min. Sa va explic Am stabilit cu diriga sa facem o petrecere, in ultima ora, doar...? (mai mult)
Doamna diriginta ne-a rugat sa ii spunem ceva idei pentru scoala altfel. :) Ceva interactiv sa ne distram toti. Ceva idei? Ofer funda pentru cele mai frumoase idei. pup
Noul stadion al echipei CSU Craiova va avea locuri special amenajate pentru persoanele cu dizabilități?
Cat timp durează până se fac spaghetele?
Cum se pronunţă 'Marlboro' în română? Aşa cum se scrie sau...?
Doresc sa scot 22 de poze, ( 13×18, 10×15, 10×10 ) Cat ar dura, iar pretul ar fi de 22 de lei?!
De vreo 5 minute, am vrut sa iau de pe masa un servetel de bucatarie, dar cand am vrut sa il iau, a iesit o urechelnita de acolo. Am inchis usa si acum mi- e frica sa ies. Ceva sfaturi? (Mi- ...? (mai mult)
Am o problema cu cei de la gaze. Acum vreo 8 ani, n- am mai platit gazele. Luna trecuta am fost acolo. AM de plata undeva la 10000 de lei. Am spus ca voi plati odata 4000 lei si cate 1000 pe...? (mai mult)
Imi poate da cineva niste link-uri de la coregrafii pentru melodia "Ed Sheeran - Make It Rain"? Eu nu prea gasesc, de preferinta sa fie dans de cuplu dar nu neaparat.
Sunt din Fagaras judetul Brasov, un oras mic si caut niste cursuri de lupta / autoaparare. Ma intrebam daca se organizeaza ceva de genul (in afara de armata) in orasele mari, daca exista antrenori...? (mai mult)
Salutt..stiti niste activitati pe care le- am putea face in clasa, la scoala de halloween? Ceva cat mai creativ, sunt clasa a 6- a si vrem sa facem o petrecere. Funda pentru cele mai creative si...? (mai mult)
Stiu ca unii dintre voi nu credeti in vise. In zilele urmatoare ma voi muta in alt apartament. Azi noapte am visat ca eram in acel apartament si din senin, s- au mai deschis doua usi. Am intrat...? (mai mult)
Îmi puteți da un exemplu de joc în care rolurile să fie asumate de adulți?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
Bipolaru21 întreabă:
TCostel întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Singur acasa
Te consideri fan al seriei de filme Singur acasa? Testeaza-ti chiar cum cunostiintele! :-)