Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cum vad daca am castigat la milka Adica prima data mi-a scris ca am castigat ceasul ala si dupa am mai adaugat trei coduri si nu mi-a aratat ca am castigat scuterul electric Deci?
Va place mâncarea de la Super Mamma?
De cand se trece cu nota si media 5 la scoala?
Voi ce fel de bilete faceti la pariuri sprtive? Cate meciuri si ce puneti pe acel meci? Ati castigat vreo data cu aceasta. medota?
Care Kundera (prajitura) este dupa parerea voastră cel mai bun?
De unde e mai bine sa comand un bmx? De pe bikedistrict sau bmxshop? Multumesc anticipat!
Voi ati avut boala Osgood-Schlatter?
Care are vreo schema la un osciloscoscop portabil de gen dso 138, 150 și la un generator de functii. Va rog frumos, am 15 ani și ma pasionează electronica și am nevoie de aceste aparate.
Sunt clasa a 11a și vreau sa ma duc la olimpiada la psihologie, și am înțeles ca(, ) dacă ajungi la etapa naționala si iei printre primele 3 premii nu mai dai bac- ul la a 3a materie. ...? (mai mult)
Salut tău. Îmi apare pe contul meu ca am 400.6 puncte: ce pot sa fac cu ele?
Hey! Voi ce preferati patinele cu rotile sau rolele? Sunt lucruri pe care nu le pot face pe role, ci doar pe patine cu rotile? P.S. Pe role stiu deja sa merg si pot sa fac si cateva scheme.
Unde gasesc si eu un site unde se pot personaliza caciuli? Mai exact sa arata exact ca alta caciula pe care o stiu. Multumesc.
as vrea sa- mi spuneti niste metode de a putea dormi mai repede si mai devreme.Vara asta, tot dormeam pe la 2- 3 noaptea, uneori chiar la 4.As vrea sa pot iar sa ma culc devreme, gen pe ...? (mai mult)
Ce țară/stat v- ați dori sa vizitați? De mic, mi- am dorit să ajung in L.a, in America. Să scap de țara aceasta sărăcăcioasă și să ajung într- un stat cu adevărat fantastic. În America...? (mai mult)
Sunt un fotograf incepator si as vrea sa stiu care model sa-l aleg : CANON SX30IS, Sony DSC-H300, Nikon COOLPIX L120, Nikon l320.
Tirul merge mai încet decât masina sau la fel?
Vreau sa plec la Viena cu un grup (cu ghid), inclus bilet de avion, hotel, tururi. As vrea sa plec cu niste prieteni toamna asta. Daca stiti unde pot gasi, de preferat in Iasi, dar e ok si in Bucuresti....? (mai mult)
Ce activități ma pot scoate din zona de confort?
Ce este Ministerul Afacerilor Interne (MAI)?
Cat la suta din oameni fumează? Si Cat la suta din oameni au carnet de sofer?
Puteți intra pe Omegle? Dar pe aplicație? Mie îmi dă o eroare pe ambele. Sunt obosit și am chef de talking
Care este în opinia voastră cea mai bună firma de benzinărie?
Am un prieten bun care s- a bagat in niste probleme pentru ca s- a dat intr- o seara la o tipa intr- un club care avea prieten. Acum tipul asta i- a gasit contul pe Facebook si il ameninta ca o sa- l ia...? (mai mult)
Hello! Sunt intr- o dilema..Peste câteva zile mă voi muta în apartamentul meu la fac (în alt oras) și va trebui sa iau o colega de camera pentru a împărți cheltuielile. faza e ca am doua prietene...? (mai mult)
Unde in Chisinau sunt cafenele comfortabile, cu canapele si plapume?
Salut.Am 15 ani si o lună și 1.85.As vrea sa practic un sport mai ales pentru a creste.Eu am neglijat mișcarea o perioadă bună de timp(pe perioada clasei a8a) deoarece principalul meu obiectiv era...? (mai mult)
Ce pronosticuri sa aleg la meciurile din liga bundesliga, jupiler league, ligue 1, laliga, serie a, premier league, etc. Pe ce tip sa pariez.
Cine știe din întâmplare, în Bacău la FCS, la voluntariat, între ce ore se poate face? Prietena mea e la școală și a ales să facă la spital, dar eu sunt angajat și lucrez până...? (mai mult)
Ce inseamna sa faci zile pe snap si cum faci? Va rog spuneti-mi mai explicit!
Va uitati la Bravo ai stil? De cine va place?
X Factor sau Vocea Romaniei? De ce?
dati-mi si mie niste porecle pentru numele Alex, si cum sa fac sa ma strige si prietenii asa? =)) Dau funda =))) ahha
Salut tuturor! M- ați putea ajuta cu ceva vă rog? Doresc să fac un video aniversar din fotografii si clipuri scurte si as dori ca la inceput sa creez o "intrare" ( nu stiu cum se numeste ) cum...? (mai mult)
Cate felii de pizza inseamna o pizza family (40X60 cm)?
Salut, TPU! Nu stiu cat de mare e fanbase- ul jocului (de masa!) Warhammer 40k din Romania, insa as dori sa ma alatur lor. Problema e ca totul pare atat de coplesitor si nu stiu de unde sa incep. Asadar,...? (mai mult)
Ce sa fac sa nu imi mai cadă părul, pierd foarte mult păr este foarte fragil si se rupe știți cum aș putea să fac să am părul mai aspru
Cat costa acum un meniu cu 7 aripioare mari de la MCDONALD S? Si cat mai costa sos ul pentru cartofi?
Exista Mcdonald s deschis non-stop in Brașov?
Salut, cine imi poate da programa de bac la matematica profil tehnologic. Adica din ce dau bac-ul cei care au liceul profil tehnologic
Exista KFC care sa fie deschis non- stop in orasul Brașov?
Spune-mi ce fruct preferi si-ti zic la ce curs sa vii
Salut, am 2 intrebari. 1. Cum se poate ajunge la canionul 7 scari, adica exista statie de tren acolo sau trebuie sa coboram in Brasov si dupa aceea sa luam ceva maxi 2. daca imi puteti recomanda un...? (mai mult)
Ce ziceti de serialele de comedie The Seinfeld, Married with Children si Friends? Care e mai bun?
Cat costa ariel lichid 5.65 litri?
Cine poate sa imi dea un link cu site-ul oficial al celor de la OSK SEPSI SF GHEORGHE?
Un număr de la stadionul lui OSK Sepsi SF. Gheorghe?
Am si eu o nelamurire pana sa- mi fac un updated la Facebook are wall- ul etc normal, dupa ce ii fac updated se schimba wall- ul dar cand inchid aplicatia si intru pe el peste ceva timp imi...? (mai mult)
Salut.Am 15 si o lună și 1.85.M- am îngrășat mult pe timpul clasei a8a si am ajuns la 90kg.In liceul meu sunt și băieți de clasa a9a care au în jur de 1.90.Ps:Stiu ca sunt înalt pentru vârsta...? (mai mult)
Exista in Sibiu un loc unde se poate invata patimajul artistic pe role sau patine cu rotile?
Cine poate sa imi spuna un număr de telefon de la stadionul Municipal din Brasov?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
marinn345 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului