Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Stiti cumva cladiri abandonate aproape de Bucuresti doar ca pe vreun camp? sau in ceva zona cu natura
Bună ziua! Un restaurant/locație bună în Brașov? Zona centru! Nu cer mult! Mâncarea sa fie super și la fel și ambientul! Fundă‼️
Bicicleta batavus rumba merita? E de calitate, o părere careva?
Sunt curioasa, de unde au aparut atatia lgbt la parada din Buc? Am vazut la stiri ca au fost 25000. Si as mai vrea sa stiu pentru ce sunt aceste parade? Ce scop au?
Salut TPU! Saptamana viitoare, as dori sa fac traseul Busteni - Sfinxul - Babele pe jos, singur. Intrebarea este cam care- i gradul de dificultate al acestui traseu, ce recomandari aveti, si cam ...? (mai mult)
Școli de vară smart în luna august la Fundația Calea Victoriei
Salutare tuturor! Mă aflu de câteva zile în Mamaia Nord și, din păcate, astăzi este o vreme demnă de luna mai; plouă, bate vântul și e frig. Poate cineva din zonă sau nu neapărat, chiar...? (mai mult)
Buna. Mi-am luat bilet la untold 4th day. Asta inseamna ca biletul e pentru a 4 a zi sau pentru toate cele 4 zile? Ca nu inteleg.
Salutare! Ce îmi puteți recomanda să vizitez în Sibiu? Și dacă știți cum pot ajunge din Sibiu la Salina Turda, nu am mașină. Mulțumesc!
Salut,ce camera de filmat ar fi buna pentru captarea sunetelor puternice? (Nu ma refer la camera de securitate)
Aveți o viață socială bună?
Ce jocuri se pot juca cu carti de joc unguresti?
Salut! Duminica viitoare mă pregătesc să merg cu familia la Moldova (așa se numește râul) și dacă tot merg acolo, din câte știu sunt și câțiva peștișori. As vrea să prind câțiva dar ...? (mai mult)
In seara asta vreau sa ma petrec cu un coniac, asa ca mi- am cumparat un Alexandrion si voiam sa va intreb daca il pot combina cu apa sau vreun suc natura, nestea/fuzetea, nu pot bea nimic acidulat ...? (mai mult)
Cat este intrarea pentru fete in club Nuba Bucuresti?
Buna, ce terase cu mancare recomandati in Mamaia? De preferat prin centru, gen pe la Nikos etc
Https://afisport.ro/bicicleta- mtb- afisport- m2- 29- inch- m- negru.html E bun acest mtb pentru drop- uri? Stiu ca e bun pentru mers prin padure si asfalt, dar nu stiu daca e bun pentru drop- uri! (Am...? (mai mult)
De ce permis am nevoie pentru pescuitul in Dunare?
Salut! La mega discoteca tineretului este limita de varsta 18+?
Vreau sa merg la Costinesti la final de august, cam prin 24-31 august. Oare merita sa merg, e multa lume in statiune si la cluburi? Sau e gol?
Hey:), as vrea sa îmi încep un canal de Youtube dar am 2 probleme. 1.nu am timp(intru in clasa a 8 și trebuie să îmi învăț:(. ) 2.nu am un laptop/calculator pentru a face videoclipuri cu jocuri,...? (mai mult)
Salut, vreau sa imi cumpar un mtb, dar nu stiu care este cea mai buna! Am buget de 1200 lei! M- am gandit la asta - https://afisport.ro/bicicleta- mtb- afisport- m2- 29- inch- m- negru.html Ce spuneți?...? (mai mult)
Salut, as vrea sa imi iau o bicicleta sau un mtb dar vreau sa imi pun leduri pe ea, sa ii pun pe ghidon, pe coarne. Dar vreau sa stiu daca e legal, adica daca am voie sa ma plimb cu ea seara, prin...? (mai mult)
Buna! Pentru cei care au castigat Soul Ticket la Untold, cand credeti ca o sa le primim? Ca sa stiu daca imi cumpar totusi bilet sau mai astept...
Cauți o activitate relaxantă în iulie? Hai la școlile de vară de la Fundația Calea Victoriei!
La voi în oraș există ștrand? Cât costa intrarea?
Buna! In Iasi la piscinele laplaya si apollo ai posibilitatea sa si mananci acolo? Ma refer daca au ei mancare la locatie. Multumesc.
Dacă merg la film pot sa aleg și alt film, care nu este in ziua respectiva sau doar filmele din ziua respective?
Daca tot a venit vara, ce parere aveti de plajele de nudisti? A fost cineva, gen nu te simti aiurea daca se uita cineva la tine gen in partile mai intime sau daca se intampla sa ai erectie ca na se intampla?...? (mai mult)
Salut, stie cineva locuri pe litoral unde pot sta doua- trei nopti sa dorm in masina linistit? Am un break si ziceam sa fac un city break cu prietena mea dar situatia financiara nu- i chiar ok....? (mai mult)
Școli de Vară pentru adolescenți! Care este cursul care te atrage?
Salut! Va rog sa mă ajutați cu un sfat mai mult în ceea ce privește activitățile mele in vacanta. Sunt indecis între cele două opțiuni menționate mai jos: • Să muncesc ca să îmi strâng...? (mai mult)
Palatul Bragadiru – Istorie, poveşti şi loisir
In ce locuri poti merge in Constanta in afara de alea basic (delfinariu, faleza, plaja, parcuri)
Știe cineva locuri mai tari în Suceava/România că mor de plictiseală aici?
Voi ce faceți în timpul liber când sunteți plictisiți?
Salut TPU! Care e cel mai bun si ieftin hamburger in Focsani?
Salut Stie cineva in Bucuresti o zona unde as putea parca masina o saptamana in zona Ateneului? Poate sa fie si parcare cu plata, insa nu vreau sa coste prea mult
Știți vreo clădire abandonată prin Galați? De preferat „bântuită" dar merge orice.
Helau, am bratara cu staff la district 23. Care sunt avantajele? Gen pot intra unde vreau eu sau imi trebuie si un ecuson?
Rafael – Frumusețea privirii
Salutare! Am si eu o nelamurire privint festivalul SAGA, si anume, este permisa parasirea si revenirea la festival in aceeasi zi? In sensul ca intru la ora 17, plec la ora 20 si ma intorc la ora 21,...? (mai mult)
Fundaţia Calea Victoriei îşi deschide porţile pentru voi!
Bună ziua! Ce putem face în Constanta dacă ne plictisim?
Imi spuneti si mie pas cu pas cum se joaca 21 ca nimeni nu a stiut cum sa imi explice cum se joaca dau funda
Imi spune si mie cineva pas cu pas cum se joaca 21 cu mingea?
Salut TPU, ma gandesc sa îmi achizitionez un motocross, nu pentru ceva extrem. Sa ma plimb cu el pe dealurii etc cu prietenii, m- am gandit la un yamaha yz 250cc ce parere aveti? Sau niște sfaturii...? (mai mult)
Unde închiriezi șezlonguri in Costinești?
Salut acum câteva zile mi- am pierdut buletinul, dar cred ca cineva cunoscut de al meu l- a găsit și a făcut un împrumut bancar cu buletinul meu pentru ca am primit un apel de la banca sa îmi spună...? (mai mult)
Bună TPU, unde pot face o reclamație festivalului Iași Pride?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
10Bubico întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Nu s- ar ntmpla nimic, doar c? trebuie s? fii sincer cu tine ?i s? te ntrebi dac? tu chiar l vei da n sesiunile viitoare. Adic? ar trebui chiar s? nve?i pe bune ?i s?- l iei. Dar eu zic s? ncerci...... (mai mult)
Istoria Hip-Hop-ului
Esti fan Hip-Hop? Hai sa vedem daca ai cunostinte solide, sau porti sapca intoarsa degeaba