Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Un videoclip în care distruge Mercedes le BMW va rog
Un videoclip in care Mercedes umilește BMW va rog
Am o problema legata de bani. Am 15 ani si eu as vrea sa lucrez ca ceva pentru a castiga bani singura si sa nu mai stau pe banii parintilor. Cred ca si voi ati vrut sa faceti ceva in privinta...? (mai mult)
Imi da cineva cateva link- uri cu imagini alb negru, fiecare cu vreo 9 dovleci de Halloween? Am mai vazut dar eu vreau sa fie dovleci de Halloween cu fete dragute/infricosatoare negru pe alb,...? (mai mult)
Cum sa descarc poze de pe Facebook de pe site-ul cuiva in computer la mine?
Vreau sa incep sa imi îmbunătățesc rezistența.Cum ar trebui să incep sa alerg(cat timp si chestii din astea)? Multumesc!
De 2 săptămâni am tot felul de viziuni in minte. Când adorm, visez, iar ceea ce visez se - ntampla in zilele următoare. Când merg pe strada sau ating asfaltul, mă i- au durerile de cap și încep...? (mai mult)
Exista un stream unde pot sa vad WWE NETWORK gratuit?
Bună, am şi eu o urgenţă. Am fost să dau sala şi după ce am terminat chestionarul mi- a arătat pe acel PC datele disponibile când mă pot program la oraş şi am selectat o dată şi până să...? (mai mult)
Ce inseamna emoticonul de pe Facebook cand râzi cu lacrimi?
Ca tot iubesc Halloween- ul(stiu ca in Romania nu se sarbatoreste ca in alte tari), ma gandeam ca anul acesta sa fac acasa niste dulciuri cu tema Halloween. Am nevoie de cateva idei de genul ...? (mai mult)
as vrea sa urmez un curs de pictura online gratuit, fiindca ma pregatesc sa dau anul acesta la un liceu de arta, ma puteti ajuta?
Recent am terminat seria de carti cu harry potter si as vrea sa continui sa citesc si alte romane, tot gen harry potter (fantastice, fictive) Sugestii? Multumesc anticipat!
Heei, maine e ziua unei prietene si vreau sa ii fac un video cu poze, insa nu am gasit o melodie potrivita... Nu suntem " cele mai bune prietene" dar suntem apropiate, in videoclip am vreo 100 de poze...? (mai mult)
Hei, stie cineva cat se poate slabi prin infometare intr- o saptamana? A facut cineva asta? Nu vreau raspunsuri gen "nu e ok sa te infometezi". Vreau sa stiu doar cam cat se da jos intr- o...? (mai mult)
Care credeti voi ca e cel mai frumos oras din România?
Care firma de pizza credeti ca e cea mai Buna? Eu zic ca Crazzy Pizza. Voi ce credeti?
Ce pizza comandanți voi de la Pizza Crazzy?
Are cineva "Hotul de carti" in pdf?
cum pot pune gluga pe assassin s creed 3 dupa ce l'am terminat? FUNDA cine ma ajuta
Salut.Ma numesc Alin si sunt pe clasa a9a la Mate Info Intensiv la un liceu din Sibiu(am intrat cu 9.67).Eu am lipsit în prima săptămână de școală și acum mi se pare materia destul de grea.Am lipsit...? (mai mult)
De ce in timpul scolii ne vine sa dormim mai mult si dormim mai bine, iar in vacanta este invers?
De la ce vine 6lack?
Știe cineva cât iau cei de la Subcarpati pe un concert?
De ce nu mai pot intra pe Wikipedia? Imi cere sa instalez o aplicatie pentru a intra pe Wikipedia.Ce s-a întâmplat?
Cine stie cat sunt 29.99 de dolari?
Cand aud un sunet tare gen cand cineva bate cu ciocanu sau la o bataie inchid ochi fara sa vreau stiti cum sa scap de asta?
Am vazut o sceneta la premiera celor dea 8 a in care era jucata de 3 copii unul juca autorul iar ceilalti 2 personajele iar ceea ce zicea autorul ca scrie cei doi faceau... Adica autorul zicea...? (mai mult)
Salut fratilor. Pai. m- am apucat de pescuit recent si pe lacul asta unde pescuiesc eu cu undita, nu prea sunt pesti si m- am gandit sa dau la lanseta. Problema este urmatoarea. Cum montez o lanseta?...? (mai mult)
Ma numesc Adrian și vreau să mă apuc de un nou canal de vlog nu știu ce nume sa îmi pun
Cat la suta din oamenii sunt ambidextri?
Cand merg pe langa bicicleta roata din fata scartie cam nasol si as vrea sa rezolv asta. Apropo bicicleta are suspensi pe fata si frane pe disc, nu frane hidraulice
Am doua lansete ieftine (30- 35 lei) si am nevoie de parearea voastra: Pot merge la pescuit pe un lac cu acestea? Pot aduce la mal un peste de pana in 6 kg cu un asemenea echipament? Va rog fara...? (mai mult)
Recent am descoperit ca imi plac filmele mai vechi, alb- negru. Am vazut acum vreo luna 13 Tzameti (2005), M (1931) si mi- a placut foarte mult ( recomand ). Ce filme thriller bune stiti?...? (mai mult)
Stie cineva niste localuri faine si cu locuri putine gen 20-30 locuri maxim pentru o aniversare de nastere, in Iasi?
Cat la & din oameni sunt dreptaci si cat la & sunt stăngaci (atât la mana cat si la picior?)
Care este mai important bicepsul sau tricepsul?
Dacă sunt dreptaci de ce am mai multa forta in mana stânga? Care este explicația?
Am visat că trebuia să trec o prăpastie și bunica mea era lângă mine (ea este decedată) și mă încuraja, îmi spune hai că poți, vei trece și peste asta. Eu am trecut pe partea...? (mai mult)
Numele Denis se scrie cu un singur n sau cu 2 de n?
Bacalaureatul ă fost greu in ultimii ani?
Salut am si eu nevoie de un aimbot pentru skill SF2.
Va rog frumos sa ma faceti sa inteleg rapoartele si proportile VA rog mult explicati_mi pas cu pas o sa VA dau si Un exercitiu sa imi explicati... Aflati x din proportile. a) 4x- 7 pe 5x+ 9=5 pe 24 b) ...? (mai mult)
Probabil peste cateva saptamani ma voi muta intr- un alt apartament, dar am o problema :am vreo 5 saci cu jucarii de a mele. Nu as vrea sa le arunc sau sa le dau pentru ca fiecare imi aduce aminte...? (mai mult)
Unde pot comanda un pui la rotisor cu livrare la domiciliu in Brasov?
Daca vreau sa imi fac cont pe ticketmaster trebuie sa platesc ceva? Doar vreau sa il fac ca sa imi iau bilete la un concert.
Azi-noapte am visat ca sub piele,in palme, erau niste viermi mic care se miscau si nu stiam cum sa ii scot. oribil! Cineva stie ce inseamna? Coroana!
M- am gândit să încerc chestia asta cu Youtube, și aș vrea să- mi deschid un canal cu desene digitale. Cam care ar fi mărimile ca să e pot selecta din program să desenez fix în fix pentru ...? (mai mult)
Unde pot urmari South Park (cu subtitrari)? Mersi anticipat
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
marinn345 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!