Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Știți vreo carte cu subiecte pentru clasa a11a la istorie cu teste pentru simulare? Sau niște site- URI de unde pot lua subiecte. FUNDA! NU DAȚI RĂSPUNS DOAR SA VA AFLAȚI IN TREABA!...? (mai mult)
Salut, scuze pentru categorie dar n- am habar unde sa o incadrez. Mi- am cumparat un bilet de la wizz, si cum bine stiti, bagajul mare de "mana" cel pe care il iei cu tine in avion, vreau sa stiu ...? (mai mult)
Cu ce pot ajunge la piata constitutiei din voluntari? Dau funda
Am nevoie de o informatie, care as dori sa raspunda doar cei care se pricep.Am nevoie de rovineta pana la Jumbo Timisoara? Adica, eu stau in Timisoara, dar Jumbo am auzit ca e in afara ...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva ce acte sunt necesare pentru un paşaport şi o idee cam cât ar costa pe 10 ani?
As vrea sa ies si eu astazi afara dar ai mei nu ma lasa ca am stat ieri mult ( A FOST SUUUUPER SUPER MISTO SI AZI O SA FIE SI MAI SI ) si nu ma lasa.Niste sfaturi ceva? Pls ca azi o sa fie super! ...? (mai mult)
Salut ce idee aveti despre aceste situri sunt bune merita, viespar, questia, Daedalus Online sunt bune se castiga ceva se pot lua bani castigati?
Am nevoie de ajutor urgent! Am comandat cateva lucruri de pe Aliexpress si am primit in posta aviz ca trebuie sa ridic de la oficiu postal un colet. M- am dus a doua zi la oficiul postal cu buletinul,...? (mai mult)
Doar ce mi- am facut si eu un blog si as vrea sa stiu si parerea voastra despre cum e. M- ar ajuta foarte mult daca v- ati rapi 5 minute ca sa cititi articolul, si daca doriti sa lasati si un feedback,...? (mai mult)
Azi mi- am cam luat bataie de la un baiat, si as vrea sa ma apuc de karate, doar ca eu sunt mai slabanog asa de fel, ceredeti ca o sa ma descurc, ca o sa ma accepte, cam cat costa si cam...? (mai mult)
Tocmai astazi am sunat la credit info si am ramas socata. 80 de euro cost suplimentar din SMS national, care imi este nelimitat.De unde atata?! Doamne, cum se poate? Help me
Buna TPU Vreau sa imi cumpar o bicicleta pentru calatorit si dealuri. Adica franele sa tina mult, iar rotile cat mai groase. Ce imi recomandati? Buget 800 RONI.
Hei, TPU! Vreau sa va intreb ceva in legatura cu spalatul pe cap cu ceai de musetel. - Iti ingrasa parul mai repede? - Daca vreau sa ma clatesc o data, cate pliculete pun si cata apa? - In cap cate...? (mai mult)
Imi poate da cineva un site de unde pot găsi subiecte de teza la sociologie, clasa a 11a?
Pe ce platforma (gratuita) sa imi creez un site sau un web log (blog)?
E adevarat ca vine uraganul in Romania?
Am o intrebare: Merita sa cumpar un b'twin rockrider 560? Costa 2800 lei
Care tara are cele mai multe tipuri de clima?
De ce altii primesc mai multe cererii si alții aproape deloc?
Discutam cu niște prieteni și îmi povesteau ca li s- au înrămat tot felul de lucruri ciudate, stranii. În fine. Le- am spus ca nu prea cred în asa ceva și au spus ca pot cere sa mi se arate,...? (mai mult)
sunt incepator si n am talent la desen, cum pot sa invat sa fac grafitti
Salut am si eu o bicicleta. De ceva timp am o problema la ea, cand pedalez (fara sa schimb vitezele sau ceva) se da pedala putin cate putin intr- o parte pana cand cade de tot ( doar una din ele, cealalta...? (mai mult)
Hei! Am o nelămurire in legătură cu cererile de prietenie pe Facebook. Eu nu primesc cererii si cand primesc odata la 2- săptămâni e turc si ăla. :)) si cu like- urile la fel. eu postez etc. Dar...? (mai mult)
Salut, se apropie majoratul si ma gandeam sa il fac la club boa din Bucuresti, problema e ca pe meniu nu scrie cat costa sticla de votka. Stie cineva?
Știe cineva un medic dermatolog bun in constanta? Sau dacă puteți sa îmi recomandați pe cineva. Nu am acnee, ci doar câteva cosuri și semne de la acestea pe Barbie și arată inestetic...? (mai mult)
Ceva sfaturi ca sa imi organizez mai bine timpul? din experienta voasta!
Unde pot gasi pe cineva sa imi faca dreaduri in Arad?
Salut, ce mărime trebuie sa pun la masina de tuns ca sa ma tund scurt
Știe cineva numărul de materii care se fac in a 11a la științe sociale?
Imi spune si mie cineva dacă știe materiile pe care le faci in clasa a11a la profilul științe sociale? Ma interesează clar un răspuns.
Ce problema are telefonul sau Youtube-ul. Dc am acest green screen la video-uri? Nu-ntotdeauna... Photo : https://postimg.org/image/78igyit2t/ :)
vreau niste prank-uri pentru niste prieteni. Gen sa nu fie d-alea de pe Youtube pentru "bebelasi", prank-uri nebune ca in proiectul Fratii Prastie! Multumesc anticipat!
Salut, TPU.As vrea sa va cer un sfat.Vara ce tocmai a trecut mi- am propus sa fac multe lucruri, dar din pacate nu am reusit sa le duc pana la final pe marea majoritate, iar acum regret.Intrebarea mea...? (mai mult)
Ce pot face in weekendul asta in Bucuresti? Prefer sa fie distractiv. Deci exclus inmormantari. Multumesc :)
In caz ca foresc sa merg in SUA in vizita din cate stiu eu parca iti trebuie viza. Daca iti trebuie acea viza, de unde se poate obtine si ce costuri si acte sunt necesare pentru acea viza? Si...? (mai mult)
Am facut bomba de baie cu 1 plic de praf de copt si 1 lingura de sare de lamaie, ulei de corp si colorant Chestia e ca daca las mult bomba sa stea nefolosita, nu isi mai face efectul miraculos
Ar putea cineva sa-mi spuna cate sectoare/zone sunt in Brasov si cum se numesc ele?
Bună TPU! Am și eu o întrebare. Dacă sunt născută pe data de 22 septembrie sunt Fecioara sau Balanță? Apropo sunt născută la ora 11 ziua în data de 22
Stie cineva siteuri...normale pentru gramatica limbii Coreene? Dau funda la primul raspuns care implica macar un site normal
La ce ora rasare soarele la mare in luna septembrie?
Mă tot pune pe gânduri aceasta "dilemă" Treaba cu Ouija- urile este adevărată sau nu? Sunt unele persoane care au trăit experiențe terifiante, probabil sub conștientul și- ...? (mai mult)
Mi.am blocat niste bani in cornul de la bicicleta și nu psa ii scot, ajutor!
Ma poate ajuta cineva cu un watermark? Nu ma pricep si am cautat pe internet si nu-i dau de cap. Astept o adresa sa va pot contacta. Multumesc.
In urma cu cateva luni bune, am intampinat un sofer "nedorit". Sa va explic. mergeam pe un drum cu masina avand o viteza de aprox. 80 la ora. De pe o strada secundara, o masina a intrat pe...? (mai mult)
Stelele Rihannei de pe spate cam câți cm are?
Ce cadou as putea oferi la o aniversare de 25 de ani de casatorie? (in afara de bijuterii, parfumuri, imbracaminte) Ceva memorabil. Orice idee e binevenita! :)
imi puteti spune un site de unde pot face mai multe like- uri pe Facebook? nu conteaza daca sunt face sau reale. impoertant este sa functioneze. si sa fie sigure. sau poate un schimb de like/ador...? (mai mult)
Imi dati va rog niste melodii de genu? https://www.youtube.com/watch?v=JdpHEi9i6WU nu e numaidecat sa fie de la Blue Whale, ceva asemanator. PS n- am nimic cu asta,...? (mai mult)
Este o tablita care escaladori mai exact cei de pe munte o folosesc pentru a atrage atentia la alte persoane folosind acea tablita reflectand raza soarelui in ochii celor care vor sa le atraga atentia,...? (mai mult)
Hey all! Stiti un site cu exercitii de matematica de clasa 11? Trebuie sa rezolv 100
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
marinn345 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
True Blood
Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!