Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am o întrebare! Ce s-a întâmplat cu site-ul peteava? Când pe un clip îmi dă o eroare! S-a închis?
Salut, o sa merg la un majorat si vreau sa beau whisky fara sa ma imbat (nu mult) 2-3 pahare. Ce sa fac?
Am sa merg într-o excursie în Costa Brava.Cum vi se pare acest oraș? Dar Barcelona? Rog parerea celor care au vizitat aceste locuri!
La eurobascket in cluj trebuie bilet si pentru copiii sun 10 ani?
Nu stiti de pe ce site pot sa cumpăr kendama usa ieftine?
Ce zodie sunteti? Eu balanța:) (nu cred ca am ales bine categoria )
Cum poți speria pe cineva foarte tare lângă o casa părăsită?
Imi puteți spune și mie ce părere aveți de localul bacaro pizza&pasta din portul tomis? Ma interesează sa stiu dacă ați fost acolo și cum vi s- a părut atmosfera și mâncarea. Dau...? (mai mult)
Ce inseamna cand te mananca palma stanga?
Buna TpU, Am o mare problema, de curand mi- am achizitionat o kendama de la sweets (prime solid blue) si spike- ul atinge fundul damei si asa mi s- a spart biluta ce tinea ata, ce sfaturi imi puteti da...? (mai mult)
As vrea sa imi iau o bicla sa ma plimb si sa dau si niste scheme e buna asta? https://www.olx.ro/oferta/bicicleta-bmx-first-bike-invader-ID97LSp.html
As vrea sa merg maine de dimineata la pescuit, dar nu am momeala de peste si e duminica, nu stiti daca sunt ceva magazine deschise sau o piata in Arad?
Am si eu o intrebare.Am un unchi la Bucureşti care joaca Airsoft.Aşa ca am si eu o intrebare.La Airsoft trebuie sa te duci la un centru sau sa joci cu prietenii?
Cum pot face ca atunci când pun filtre pe Instagram pe instastory, acelea gen "sâmbătă", luni samd sa imi apara in engleză? Funda! Nu dați răspunsuri doar sa va aflați in treaba sau...? (mai mult)
Am găsit acum aproximativ două săptămâni un pui de porumbel care are un picior cumva luxat din șold. În primele zile a mâncat hrișcă, pâine uscată, dar acum numai vrea să mănânce...? (mai mult)
Ai fost tradat de cel mai bun prieten?
Cine a vazut filmul "12 încercări"? E fain? Adică, merită văzut?
Imi puteti spune niste site-uri de anime suntitrate in romana? In afara de anime kage. Multumesc!
De ce am parul pe genunchiul stang mai rar si arata mereu ca si cum ar fi fost tuns? nu e ascultit la varfuri ca parul normal. Ma deranjeza pentru ca port pantaloni rupti in genunchi si nu se vede...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor in 30 de minute trebuie sa plec la satu- mare si nu stiu ce sa fac sa raman acasa si maine sa stau cu prietenii sau sa ma duc faza e ca nu stam de loc acola am ajus si peste ...? (mai mult)
Full House bate Chinta. Am vazut pe net clasamentul, si din cele vazute, bate. Si as vrea si o aplicatie de poker 5 carti de la 7 la 14(si cu as) pentru Android. Funda.
Am o minge care a avut o gaura mare am peticito dar a ramas trei mici gaurele a incercat sa pun lapte dar a curs prin gaurele ce să fac? Dau funda celui mai bun raspuns.
Cum vi se pare filmul:Unora le place jazz-ul(1959)?
Guys am o problema cu un viciu de care nu scap. Cand stau pe WC imi sparg mereu cosurile de pe brat in spate (unde e tricepsu). Si imi apar mereu si arata oribil. Si iar stau pe WC si iar le sparg. Nu...? (mai mult)
Hei. Aș dori niște recomandări de filme. Vreau să fie ori genul de film care v-a făcut să plângeți, a avut un impact mare asupra voastră, ori unul horror. ( să fie cu adevărat horror)
Dati-mi niste challenge-uri cat mai ok, adica nu ice and salt challenge sau cinamon challenge.Niste provocari potrivite pentru. varsta mea. Am 10 ani.
Am nevoie de povesti de groaza! Nu conteaza dacă sunt adevărate sau nu sunt!
Salut, caut un anime care sa fie izbitor de la fel cu danmachi si sword art online, cine ma poate ajuta o sa fie rasplatit :)
Ce va comandanți de obicei de la KFC?
Hey, am văzut un amv pe yt cu un anime in care un băiat cu parul alb (parca)... se bătea in arena (nu pe viata si pe moarte) avea echipament de culoare neagra, va rog mult sa ma ajutati, va voi...? (mai mult)
Fac ceva pregatire sportiva ( viteza+ rezistenta) iar dupa ce alerg o perioada incepe sa ma doara la piciorul stang la baza genunchiului / in spatele genunchiului tendonul. Si daca fortez mai...? (mai mult)
Am urgent nevoie ajutor. Acum cateva luni mi.am uitat parola de la contul meu de Facebook, si azi e ziua mea.Mi.ar placea sa pot raspunde comentariilor sa pot posta din nou, dar nu mai am acces...? (mai mult)
Stie careva la cate zile se umple bazinul sa zicem, principal, de la Tasnad, Satu Mare?
Vrea cineva să stea de vorbă la telefon în această seară? Dați-mi numărul de telefon.
Salut.Am 15 ani si o săptămână și 1.83 si as vrea sa cresc deoarece nu am mai crescut de un an (pe perioada clasei a8a)deoarece învățatul mi- a ocupat mult timp.Ce sporturi ajuta la creștere? ...? (mai mult)
Stie careva la cate zile(sau in ce zile) se goleste apa de la bazine la Baile Tasnad, Satu Mare?
Cine poate sa imi vada povestea de pe whatsupp? Oricine are nr. Meu sau trebuie sa ma aiba la contacte in tel(implicit si la wapp.)?
Revin cu o întrebare. Am avut rana la picior după ce am pus niște papuci, prinsese puroi, am fost la doctor, mi- a facut anestezie și a scos puroiul, azi am fost la pansat și a zis ca...? (mai mult)
Stie cineva cum sa ajungi din Iasi in petrosani? Va rog am nevoie urgent de raspuns pe 1 septembrie trebuie sa plec. Dau funda
Va rog, link de descarcare win vista, urgent!
Salutare TPU Ma puteti ajuta si pe mine cu niste idei de jocuri de dezvoltare personală pentru un eveniment literar? :)
Am 17 ani. Cand eram mic ( 7 - 8 ani ) Erau niste desene cu niste nave. erau curse cu nave si cred ca erau si niste roboti pe acolo. nu- mi aduc bine aminte. Dar era super tare. Era dupa 11- 12...? (mai mult)
Buna,sunt artist si as vrea sa cumpar vopsele si culori pentru pictat de calitate de sigur aa si pensule de calitate stiti de unde pot lua daca da va rog ajutati-ma
URGENT restaurante in Bucuresti care sa te lase sa iti creezi singur meniu de nunta gen: 3 lei produsu si tu sa iti faci meniu cum vrei tu?
Pe Instagram când doresc sa pun o poza la story imi apar acele filtre gen "luni", marți, șamd. Întrebarea mea este dacă pot face ceva sa le pun in limba engleză, deoarece am văzut ca...? (mai mult)
Am un prieten care vrea sa exploreze o cladire semi- abandonata, si mi- a zis sa pun o intrebare in care va intreb urmatoare chestie: Poate sa primeasca ceva amenda daca este prins? Am mai citit...? (mai mult)
Hei, TPU! Vacanta de vara e pe terminate dar asta nu ma baga in deptresie :)) ci ma motiveaza sa profit de timpul liber. Problema mea e ca avem in familie o perioada cam nasoala cu banii si mi- e rusine...? (mai mult)
Salut. Am un Asus Gl553ve si am biosul 302. Am vazut ca pe site a aparut un hotfix cu biosul 303. https://www.asus.com/ro/support/Download/3/927/0/3/mhTbsgvqzVP8r uaj/45/ Ma poate ajuta cineva cu ...? (mai mult)
Salutare, stie cineva cateva siteuri gen omegle sau chatroullete? Dau funda
Pe voi nu va enerveaza oamenii care sunt cu 1- 2 ani mai mari decat alta persoana, dar ei se cred mari smecheri si cred ca pot face ce vor cu viata acelei persoane? Sau persoanele care dau ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
marinn345 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Sistemul solar
Ai idee de cate ori ar incape Pamantul in Soare? Fa quiz-ul si vei capata o noua viziune asupra sistemului nostru solar.