Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am facut bomba de baie cu 1 plic de praf de copt si 1 lingura de sare de lamaie, ulei de corp si colorant Chestia e ca daca las mult bomba sa stea nefolosita, nu isi mai face efectul miraculos
Ar putea cineva sa-mi spuna cate sectoare/zone sunt in Brasov si cum se numesc ele?
Bună TPU! Am și eu o întrebare. Dacă sunt născută pe data de 22 septembrie sunt Fecioara sau Balanță? Apropo sunt născută la ora 11 ziua în data de 22
Stie cineva siteuri...normale pentru gramatica limbii Coreene? Dau funda la primul raspuns care implica macar un site normal
La ce ora rasare soarele la mare in luna septembrie?
Mă tot pune pe gânduri aceasta "dilemă" Treaba cu Ouija- urile este adevărată sau nu? Sunt unele persoane care au trăit experiențe terifiante, probabil sub conștientul și- ...? (mai mult)
Mi.am blocat niste bani in cornul de la bicicleta și nu psa ii scot, ajutor!
Ma poate ajuta cineva cu un watermark? Nu ma pricep si am cautat pe internet si nu-i dau de cap. Astept o adresa sa va pot contacta. Multumesc.
In urma cu cateva luni bune, am intampinat un sofer "nedorit". Sa va explic. mergeam pe un drum cu masina avand o viteza de aprox. 80 la ora. De pe o strada secundara, o masina a intrat pe...? (mai mult)
Stelele Rihannei de pe spate cam câți cm are?
Ce cadou as putea oferi la o aniversare de 25 de ani de casatorie? (in afara de bijuterii, parfumuri, imbracaminte) Ceva memorabil. Orice idee e binevenita! :)
imi puteti spune un site de unde pot face mai multe like- uri pe Facebook? nu conteaza daca sunt face sau reale. impoertant este sa functioneze. si sa fie sigure. sau poate un schimb de like/ador...? (mai mult)
Imi dati va rog niste melodii de genu? https://www.youtube.com/watch?v=JdpHEi9i6WU nu e numaidecat sa fie de la Blue Whale, ceva asemanator. PS n- am nimic cu asta,...? (mai mult)
Este o tablita care escaladori mai exact cei de pe munte o folosesc pentru a atrage atentia la alte persoane folosind acea tablita reflectand raza soarelui in ochii celor care vor sa le atraga atentia,...? (mai mult)
Hey all! Stiti un site cu exercitii de matematica de clasa 11? Trebuie sa rezolv 100
Am o întrebare! Ce s-a întâmplat cu site-ul peteava? Când pe un clip îmi dă o eroare! S-a închis?
Salut, o sa merg la un majorat si vreau sa beau whisky fara sa ma imbat (nu mult) 2-3 pahare. Ce sa fac?
Am sa merg într-o excursie în Costa Brava.Cum vi se pare acest oraș? Dar Barcelona? Rog parerea celor care au vizitat aceste locuri!
La eurobascket in cluj trebuie bilet si pentru copiii sun 10 ani?
Nu stiti de pe ce site pot sa cumpăr kendama usa ieftine?
Ce zodie sunteti? Eu balanța:) (nu cred ca am ales bine categoria )
Cum poți speria pe cineva foarte tare lângă o casa părăsită?
Imi puteți spune și mie ce părere aveți de localul bacaro pizza&pasta din portul tomis? Ma interesează sa stiu dacă ați fost acolo și cum vi s- a părut atmosfera și mâncarea. Dau...? (mai mult)
Ce inseamna cand te mananca palma stanga?
Buna TpU, Am o mare problema, de curand mi- am achizitionat o kendama de la sweets (prime solid blue) si spike- ul atinge fundul damei si asa mi s- a spart biluta ce tinea ata, ce sfaturi imi puteti da...? (mai mult)
As vrea sa imi iau o bicla sa ma plimb si sa dau si niste scheme e buna asta? https://www.olx.ro/oferta/bicicleta-bmx-first-bike-invader-ID97LSp.html
As vrea sa merg maine de dimineata la pescuit, dar nu am momeala de peste si e duminica, nu stiti daca sunt ceva magazine deschise sau o piata in Arad?
Am si eu o intrebare.Am un unchi la Bucureşti care joaca Airsoft.Aşa ca am si eu o intrebare.La Airsoft trebuie sa te duci la un centru sau sa joci cu prietenii?
Cum pot face ca atunci când pun filtre pe Instagram pe instastory, acelea gen "sâmbătă", luni samd sa imi apara in engleză? Funda! Nu dați răspunsuri doar sa va aflați in treaba sau...? (mai mult)
Am găsit acum aproximativ două săptămâni un pui de porumbel care are un picior cumva luxat din șold. În primele zile a mâncat hrișcă, pâine uscată, dar acum numai vrea să mănânce...? (mai mult)
Ai fost tradat de cel mai bun prieten?
Cine a vazut filmul "12 încercări"? E fain? Adică, merită văzut?
Imi puteti spune niste site-uri de anime suntitrate in romana? In afara de anime kage. Multumesc!
De ce am parul pe genunchiul stang mai rar si arata mereu ca si cum ar fi fost tuns? nu e ascultit la varfuri ca parul normal. Ma deranjeza pentru ca port pantaloni rupti in genunchi si nu se vede...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor in 30 de minute trebuie sa plec la satu- mare si nu stiu ce sa fac sa raman acasa si maine sa stau cu prietenii sau sa ma duc faza e ca nu stam de loc acola am ajus si peste ...? (mai mult)
Full House bate Chinta. Am vazut pe net clasamentul, si din cele vazute, bate. Si as vrea si o aplicatie de poker 5 carti de la 7 la 14(si cu as) pentru Android. Funda.
Am o minge care a avut o gaura mare am peticito dar a ramas trei mici gaurele a incercat sa pun lapte dar a curs prin gaurele ce să fac? Dau funda celui mai bun raspuns.
Cum vi se pare filmul:Unora le place jazz-ul(1959)?
Guys am o problema cu un viciu de care nu scap. Cand stau pe WC imi sparg mereu cosurile de pe brat in spate (unde e tricepsu). Si imi apar mereu si arata oribil. Si iar stau pe WC si iar le sparg. Nu...? (mai mult)
Hei. Aș dori niște recomandări de filme. Vreau să fie ori genul de film care v-a făcut să plângeți, a avut un impact mare asupra voastră, ori unul horror. ( să fie cu adevărat horror)
Dati-mi niste challenge-uri cat mai ok, adica nu ice and salt challenge sau cinamon challenge.Niste provocari potrivite pentru. varsta mea. Am 10 ani.
Am nevoie de povesti de groaza! Nu conteaza dacă sunt adevărate sau nu sunt!
Salut, caut un anime care sa fie izbitor de la fel cu danmachi si sword art online, cine ma poate ajuta o sa fie rasplatit :)
Ce va comandanți de obicei de la KFC?
Hey, am văzut un amv pe yt cu un anime in care un băiat cu parul alb (parca)... se bătea in arena (nu pe viata si pe moarte) avea echipament de culoare neagra, va rog mult sa ma ajutati, va voi...? (mai mult)
Fac ceva pregatire sportiva ( viteza+ rezistenta) iar dupa ce alerg o perioada incepe sa ma doara la piciorul stang la baza genunchiului / in spatele genunchiului tendonul. Si daca fortez mai...? (mai mult)
Am urgent nevoie ajutor. Acum cateva luni mi.am uitat parola de la contul meu de Facebook, si azi e ziua mea.Mi.ar placea sa pot raspunde comentariilor sa pot posta din nou, dar nu mai am acces...? (mai mult)
Stie careva la cate zile se umple bazinul sa zicem, principal, de la Tasnad, Satu Mare?
Vrea cineva să stea de vorbă la telefon în această seară? Dați-mi numărul de telefon.
Salut.Am 15 ani si o săptămână și 1.83 si as vrea sa cresc deoarece nu am mai crescut de un an (pe perioada clasei a8a)deoarece învățatul mi- a ocupat mult timp.Ce sporturi ajuta la creștere? ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati