Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
1. Imi puteti spune un cuvant asemanator cu"Kawaii" dar pentru baieti? Daca da. Imi puteti da niste idei de nume pentru Minecraft care s- ar potrivi la skinuri de genu care le gasesti mai mult pe https://namemc.com....? (mai mult)
Cineva pasionat de India?
Sall TPU Sunt lv 46 si imi mai trebuie 8.500.000 xp ca sa trec la lv 47, dar am terminat tourament si nu pot trece... nu ma lasa sa l bat pe titan in shadow fight 2 ....care e cauza? :(((
Care este ordinea cartilor assassin's creed?
Buna tuturor, sper ca am pus intrebarea la cateogoria care trebuie Uitati care e treabaȘ vreau sa plec cu masina mea in Anglia in Leeds weekendul acesta, e asa o mini vacanta neplanificata, direct...? (mai mult)
De ce noroc se da numai cu mâna dreapta?
Hey! Cum setez timpul de expunere la Canon PhotoShot SX60HS?
Unde pot sa cumpar azotat (nitrat) de potasiu? Sau cum il pot face? Astept raspunsurile
De o luna mi- am luat un Samsung galaxi j7 2016 si mi- am pus parola model si din pacate am uitat- o si l- am reset de la butoane si a mers toate bine mi sa resetat am selctat romana primul pas ...? (mai mult)
Am purtat vara aceasta niște papuci și mi s - a facut o rana pe picior. Am fost la farmacie, mi- a dat apa oxigenată și niște pastile de pus acolo, am pus, mi s- a facut coaja dar astăzi...? (mai mult)
Îmi dați și mie, vă rog, toate sezoanele+ episoadele pentru. serialele Friends și Bundy. Aș vrea să le văd de pe TELEFON și am găsit câteva, însă erau numai reclame, viruși și...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati, nu stiu ce sa mai fac! :( Am un Launchpad Mk2 si azi am vrut sa mai cant la el, asa ca mi- am deschis unul dintre proiectele pe care le aveam si am inceput, dar nu se auzea...? (mai mult)
PLUS500 Salutare TPU, de curand mi- am facut cont pe site- u PLUS500, dar nu stiu cum sta treaba cu el nu prea inteleg cum sta treaba cu tranzactiile alea, ma poate ajuta cine cu treaba aceasta cineva...? (mai mult)
Cum se poate face rost de invitații la meciurile stelei, dar la loja?
Hei, TPU, voi în genere când vizionați un videoclip ce calitate alegeți( în p)? Aș vrea să vă citesc preferințele, pentru că eu mă uit pe Youtube mai mereu selectat la "automat"
Salutare! Ceva ponturi pentru cazare ieftină la mare, la sfârșit de august-început de septembrie? Vă mulțumesc!
Cum se poate face rost de invitații la loja la un meci de genul Steaua-sporting, din aceasta seara? Sau in general, la meciurile stelei.
Astazi eram la tara si ma jucam fotbal pe pietre a veni un copil de 6 ani si ma enerva ave o coarda care o tinea ca o bustiera si am tras de ea el a cazut pe spate in pietre si striga Capul.ce credeti...? (mai mult)
Am o bicicleta de la decathlon rockrider 560 si are garantie pe viata la cadru,furca etc. Daca se rupe cadrul, intra in garantie?
BACK TO ACTION! In luna septembrie la Fundatia Calea Victoriei
Salut, am o mica intrebare merg la o pensiune si nu inteleg prerul la ce se refera cand zice"Pretul unei camere duble cu pat matrimonial si baie proprie este de xxlei/ noapte, adica doar camera e sau ...? (mai mult)
Am un catel de vreo 3 luni si ceva si vreau sa- l dresez.Cand suntem singuri executa unele comenzi, insa cand e in preajma celorlalti 2 catei ai mei nu vrea sa execute nimic si nu stiu de ce....? (mai mult)
Ce geanta ar fi mai potrivita pentru o excursie de 2 zile? (una potrivita in care sa incapa esentialul) Si ce ar trebui sa-mi iau la mine ca fiind necesar dar sa nu fie prea mult de carat?
Zilele urmatoare vreau sa plec la mare. Oare mai este apa calda, pentru scaldat? Mai ma pit bronza? Cam cate grade are apa marii in perioada aceasta?
Salut, cum invat sa dau din umeri si din sold la dans pe manele? sunt baiat
As vrea sa merg maine la strand dar sunt numa 24 de grade. Oare este prea frig sau e bine? E bazin in aer liber.
Hei! Stiti un pistol cu lipiti de calitate care sa ajunga maxim pana in 100.00 lei?
Cati la sută din oameni sunt dreptaci si cât la sută din oameni sunt stângaci?
Noaptea trecuta am visat ca am dat drumul l- a o usa si de acolo au iesit numai gandaci de bucatarie care se urcau pe mine.Am ramas traumatizat cu chestia aia.Voi ce vise ati avut care v- au traumatizat?...? (mai mult)
Ce locuri sunt misto de iesit seara in Mamaia?
Salut, știe cineva cum se numeste brățara pe care o primești de obicei la intrarea într- un parc acvatic, dar la fel de bine și in alte situații, care e rezistenta la apa și se desface foarte...? (mai mult)
Am o problema cu tigara mea electronica. Nu se mai infileteaza Ce pot sa fac?
Buna ziua! Este adevarat ca whatsapp-ul genereaza costuri in strainatate chiar daca wifi-ul de la hotel este gratuit?
Știe cineva de ce când vreau sa pun niște hashtaguri la poze pe instastory nu imi apar unele gen "monday", tuesday, si asa mai departe? mentionez ca celelalte imi apar, am șters aplicația...? (mai mult)
Ce parere aveti de cearta dintre Calinacho si Colo? Vreau parerea voastra!
De unde imi pot da seama daca un pistol este airsoft sau este dinacela de jucarie pe care probabil l- am avut cu totii? Adica eu stiam ca pistoalele airsoft sunt pe gaz sau co2 dar am aflat ...? (mai mult)
Ce aplicații exista gen skype unde poti face conferinta doar mesaje prin vocal Înțelegeti voi
In cât timp poti învață spaniola? Doar seamănă mult cu romana, și cum?
Pistoalele airsoft cu arc, necesita butelie dinaceia mica ce se introduce in incarcator? Daca nu, cum imi pot da seama daca un pistol este AIRSOFT daca nu are nevoie de gaz sau co2 si se bazeaza...? (mai mult)
Ce are toata lumea cu jake paul? ps scuze nu stiam ce categorie sa pun
Ati putea sa mi spuneti care sunt cele mai slabe tigări? (Fara slim uri) Mulțumesc.
As vrea sa imi deschid al treilea ochi dar nu sunt sigura de alegere ..se spune ca daca iti deschizi al treilea ochi vezi sub constientul tau ..adica daca tu ai o frica de ceva anume poti sa vezi frica...? (mai mult)
Salut vreau sa imi fac ceva de genul :https://www.google.ro/search?q=decoratiune+ love+ cu+ led&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj05_r4tuPVAhUDOJoKHW5pAswQ_AUICigB&biw=1440&bih=804#imgrc=I1114U1JxyXd0M: ...? (mai mult)
Cremele inainte de solar pateaza? Mi-am dat un pic pe lenjerie din greseala cand ma dadeam cu ea. Lenjerie este de culoare inchisa. La fel si crema. Sper sa nu pateze.
Pot face ceva unei sticle de suc la 2, 5 litri cu acid care a fost scapata pe jos si daca o voi deschide tot acidul va iesi. Pot face ceva? :)
am uat o banda de leduri la metru si vreau sa o pun in spate la birou dar ma gandeam sa o conectez la usb ca alimentator ar merge.
Sunt si pe TPU fani Kpop? :D
Salut, vreau sa-mi fac un site de anime\Manga (eu le subtitrez) am nevoie de vreo autorizatie pentru asta? No hate pls... Multumesc anticipat.
Saluuut! Dragi utilizatori TPU, vreau si eu sa stiu ce pot face cu timpul meu liber care il petrec pe calculator? Dimineata ma trezesc, la 10- 11- 12 ma duc la sala timp de 2 ore apoi vin acasa si doar...? (mai mult)
Ma duc in Italia, chiar acum sunt in masina pe drum, ce pot face sa nu ma mai plictisesc?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geografia Romaniei
Iti place geografia? Hai sa vedem cat de bine cunosti Romania!