Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cum poți să îți setezi Facebook- ul ca să îți traducă unele postări în română? De exemplu un status/citat de pe anumite pagini care sunt in engleză. Adică să apară în engleză și să ...? (mai mult)
Striptease masculin in Chisinau. Ok, inttebarea asta e mai ciudata. Eu merg in cateva zile cu amica mea cea mai buna la Chisinau si ea a zis ca vrea niste dansuri de striptease masculin. Am gasit striptease...? (mai mult)
Pentru oamenii din Chisinau: Ce night-cluburi imi recomandati? Vreau doar sa fie civilizate si fara interlopi. Atat. Va multumesc
Salutare lume. Am și eu o întrebare. Acum 2 săptămâni mi- am luat niște gantere acasă și va urma să- mi iau și niște bare pentru piept. Și am și eu o întrebare. Aș putea să iau creatină? ...? (mai mult)
Care Aparat foto este mai bun dintre Canon EOS 1300D si Nikon D3300?
Cum fac și eu mai multe like pe site-urile de socializare? Cunoasteti tehnici sau aplicații care pot ajuta?
Ce spec aveti la PC? Spuneti va rog sincer nu rad de nimeni pana la urma fiecare cu ce are :)))
In Bucuresti se poate sta la camin in regim hotelier, adica 1-2 nopti? Care este cel mai frumos camin?
Cineva din zona Pitesti- Arges? Cei care ați mai fost prin clubul acela Don Stephano, știți cumva daca in acel club se afla vreo persoana care face poze profesioniste? fiindcă am văzut la ...? (mai mult)
Caut o aplicatie care doar sa imi editeze pozele ( din originala in culori mai artistice ). Intelegeti voi. Pana acum am incercat multe aplicati si nu mi- au placut nici una. In momentul de fata...? (mai mult)
Cat timp trebuie sa astept pentru a- mi face alt tatuaj? In iulie mi- am facut primul tatuaj. Este perfect vindecat, totul a decurs frumos. Am de multi ani in cap cateva idei, dar mereu m- a oprit...? (mai mult)
Daca esti beat si dormi o ora iti revii?
Buna TPU Am nevoie de puțin ajutor de la cei ce frecventează des plaja. - Când e cel mai bun moment al zilei pentru a intra in apa? - Dacă bate vântul si sunt valuri, pot intra in apa? Am văzut...? (mai mult)
stiu ca e o intrebare stupida,, dar. Cine a fost saptamana asta la mare / sau e azi, cum este apa in mare?
Știe cineva cat costa biletul de intrare de la Divertiland?
Cine stie ceva genuri de siteuri care ar interesa publicul (ex. indisponibil in limba romana )
Voua va plac ratele?
Care e diferenta dintre a fi un angajat pe tir si a lucra pe tirul tau? Ai avantaj daca ai tirul tau si ai contract cu o firma (de marfa, de ex) ca tu sa ii cari marfa unde are nevoie? Dau ...? (mai mult)
Mi.-am luat in Caine ciobanesc German pui si vreau sa il dresez de mic si nu am bani pentru dresori professionisti :( Dar vreau niste sfaturi de la unul FUNDAAAA
Știe cineva niște cofetarii foarte bune din Constanța pentru torturi? Vreau sa fie foarte bune dacă știți, este pentru o aniversare specială. Funda. Răspuns rapid.
Cum vi se pare mersul descult? Pe strada? In padure? Eu am fost la munte si am mers descult pe poteci. A fost foarte frumos!
In clash royale,daca la clan chestu' ala nu faci nici o coronita, nu-l primesti?
Imi poate spune cineva care stie sigur..In Herastrau, respectiv Tineretului, de unde se inchiriaza biciclete, se face vreo reducere pentru elevi de liceu, daca li se prezinta carnetul? Multumesc anticipat!...? (mai mult)
Daca am o imprimanta obisnuita pot sa scot poze daca imi cumpar hartie foto?
Hei cine ma poate ajuta sa traducă următoarele propoziții 1 Coarse gritto shape nail 2 Medium grit to refine the shape 3 Fine grit to smooth edges of nail 4 Condition nail 5 Smooth...? (mai mult)
Bună ziua TPU! Am luat un bilet de avion online și am făcut check-inul și la prenume am trecut decât un prenume ny și pe aldoilea credeți ca este vreo problema?
Cu ce pot ajunge la Water Park?
Cei care sunteți la școala pe ce clasa treceti? Eu pe a 7-a
Aș vrea să îmi spună cine știe cât mai multe aplicații de socializare, gen: 21 memories, Instagram.
Trebuie sa ai neaparat 18 ani pentru a fi in staff la un festival gen Untold sau Neversea?
Vreau sa fac lucruri handmade care sa contina boabe de cafea. De unde pot cumpara boabe de cafea? Se gasesc greu? Am sanse sa gasesc in supermarket-uri?
Bun Deci as vrea ca la anul sa ma inscriu in staff la Untold sau la orice festival de muzica. Unde sau cum m- as putea inscrie? Am ceva experienta, am fost la diverse competitii sportive in...? (mai mult)
stie cineva din intamlare ce firma este cadrul de pe aceasta bicicleta :http://imgur.com/a/ee4t9; http://imgur.com/a/qJdud tin sa precizez ca este bicicleta unui prieten iar stickerele de...? (mai mult)
Unde se afla statia de ratb la piata romana? De aici se poate lua 131?
De fiecare data cand vad intr- un film sau in cazuri reale ca oamenii au fost spionati cu camere, cateva zile ma simt urmarita. Sunt paranoica sau chiar e pe bune si sunt urmarita? Nu stiu ce sa fac...? (mai mult)
Cunoste cineva in Costinesti o cazare la oameni (locatari, nu neaparat cu pensiuni sau vile) care cer in perioada aceasta 60-70 lei?
In game of ken ai voie sa faci hopuri
Hello. Ce muzica credeti ca ar merge la o terasa in cadrul unui eveniment in care sunt asteptati clientii cu animalele lor de companie si care va avea loc seara? Jazz ar fi ok?
Cum imi pot face un blog?
Bună am rămas corigenta in clasa 9 la informatică și nu știu din ce să învăț ce o să-mi dea?
Imi puteti recomanda niste statiuni montane unde sa fie mai ferite de civilizatie si sa aiba in apropriere ceva un lac. Adica sa pot sa vad un munte dar sa pot merge si undeva sa înot dar nu...? (mai mult)
Unde pot gasi persoane ce au nevoie de un website? Am incercat deja site- uri de freelance, precum freelancer.com, upwork.com si alte minuni, am profil completat, verificat, cu portofoliu certificat,...? (mai mult)
As vrea sa ma duc la escape room parklake. Stie cineva care este pretul?
Buna, stiti vreo piscina (un afara de strand) in Iasi la care se poate sari? Dau funda e urgent!
Hei, am nevoie de ajutor. Vreau un text lung cu urări de ziua de naștere a unei prietene o cheamă Andra și e cam nebună, vrea să aibă un iubit dar îi e frica nu știu de ce. Scrieți ceva...? (mai mult)
Salut, cum mut un cont de clash royale de pe o adresa de gmail pe alta? Multumesc anticipat.
Salut, TPU! Incep cu inceputul, simt ca bicicleta mea (DHS Matrix) e la final de viata si trebuie sa imi iau o bicicleta noua. Si aici vine problema. Bugetul meu sa zicem ca e pana in 1200 de lei, iar...? (mai mult)
Aveți idee de ce pe Instagram când fac poza și vreau sa pun emoji la story nu imi apar acele gen "monday", tuesday și asa mai departe? Aplicația e actualizata, Menționez ca am șters- o ...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=ICtkuvvJDmY Știe cineva ce e praful ăla alb cu care amestecă împreună cu siliconul?
TPU! A-și dori niște povesti de groaza care sa ma sperie. Nu este neaparat sa fie adevărate! Poate visa întâmplat vouă ceva paranormal? Cea mai înfiorătoare primește Funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geografia Romaniei
Iti place geografia? Hai sa vedem cat de bine cunosti Romania!