Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
De unde imi pot da seama daca un pistol este airsoft sau este dinacela de jucarie pe care probabil l- am avut cu totii? Adica eu stiam ca pistoalele airsoft sunt pe gaz sau co2 dar am aflat ...? (mai mult)
Ce aplicații exista gen skype unde poti face conferinta doar mesaje prin vocal Înțelegeti voi
In cât timp poti învață spaniola? Doar seamănă mult cu romana, și cum?
Pistoalele airsoft cu arc, necesita butelie dinaceia mica ce se introduce in incarcator? Daca nu, cum imi pot da seama daca un pistol este AIRSOFT daca nu are nevoie de gaz sau co2 si se bazeaza...? (mai mult)
Ce are toata lumea cu jake paul? ps scuze nu stiam ce categorie sa pun
Ati putea sa mi spuneti care sunt cele mai slabe tigări? (Fara slim uri) Mulțumesc.
As vrea sa imi deschid al treilea ochi dar nu sunt sigura de alegere ..se spune ca daca iti deschizi al treilea ochi vezi sub constientul tau ..adica daca tu ai o frica de ceva anume poti sa vezi frica...? (mai mult)
Salut vreau sa imi fac ceva de genul :https://www.google.ro/search?q=decoratiune+ love+ cu+ led&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj05_r4tuPVAhUDOJoKHW5pAswQ_AUICigB&biw=1440&bih=804#imgrc=I1114U1JxyXd0M: ...? (mai mult)
Cremele inainte de solar pateaza? Mi-am dat un pic pe lenjerie din greseala cand ma dadeam cu ea. Lenjerie este de culoare inchisa. La fel si crema. Sper sa nu pateze.
Pot face ceva unei sticle de suc la 2, 5 litri cu acid care a fost scapata pe jos si daca o voi deschide tot acidul va iesi. Pot face ceva? :)
am uat o banda de leduri la metru si vreau sa o pun in spate la birou dar ma gandeam sa o conectez la usb ca alimentator ar merge.
Sunt si pe TPU fani Kpop? :D
Salut, vreau sa-mi fac un site de anime\Manga (eu le subtitrez) am nevoie de vreo autorizatie pentru asta? No hate pls... Multumesc anticipat.
Saluuut! Dragi utilizatori TPU, vreau si eu sa stiu ce pot face cu timpul meu liber care il petrec pe calculator? Dimineata ma trezesc, la 10- 11- 12 ma duc la sala timp de 2 ore apoi vin acasa si doar...? (mai mult)
Ma duc in Italia, chiar acum sunt in masina pe drum, ce pot face sa nu ma mai plictisesc?
Cum poți să îți setezi Facebook- ul ca să îți traducă unele postări în română? De exemplu un status/citat de pe anumite pagini care sunt in engleză. Adică să apară în engleză și să ...? (mai mult)
Striptease masculin in Chisinau. Ok, inttebarea asta e mai ciudata. Eu merg in cateva zile cu amica mea cea mai buna la Chisinau si ea a zis ca vrea niste dansuri de striptease masculin. Am gasit striptease...? (mai mult)
Pentru oamenii din Chisinau: Ce night-cluburi imi recomandati? Vreau doar sa fie civilizate si fara interlopi. Atat. Va multumesc
Salutare lume. Am și eu o întrebare. Acum 2 săptămâni mi- am luat niște gantere acasă și va urma să- mi iau și niște bare pentru piept. Și am și eu o întrebare. Aș putea să iau creatină? ...? (mai mult)
Care Aparat foto este mai bun dintre Canon EOS 1300D si Nikon D3300?
Cum fac și eu mai multe like pe site-urile de socializare? Cunoasteti tehnici sau aplicații care pot ajuta?
Ce spec aveti la PC? Spuneti va rog sincer nu rad de nimeni pana la urma fiecare cu ce are :)))
In Bucuresti se poate sta la camin in regim hotelier, adica 1-2 nopti? Care este cel mai frumos camin?
Cineva din zona Pitesti- Arges? Cei care ați mai fost prin clubul acela Don Stephano, știți cumva daca in acel club se afla vreo persoana care face poze profesioniste? fiindcă am văzut la ...? (mai mult)
Caut o aplicatie care doar sa imi editeze pozele ( din originala in culori mai artistice ). Intelegeti voi. Pana acum am incercat multe aplicati si nu mi- au placut nici una. In momentul de fata...? (mai mult)
Cat timp trebuie sa astept pentru a- mi face alt tatuaj? In iulie mi- am facut primul tatuaj. Este perfect vindecat, totul a decurs frumos. Am de multi ani in cap cateva idei, dar mereu m- a oprit...? (mai mult)
Daca esti beat si dormi o ora iti revii?
Buna TPU Am nevoie de puțin ajutor de la cei ce frecventează des plaja. - Când e cel mai bun moment al zilei pentru a intra in apa? - Dacă bate vântul si sunt valuri, pot intra in apa? Am văzut...? (mai mult)
stiu ca e o intrebare stupida,, dar. Cine a fost saptamana asta la mare / sau e azi, cum este apa in mare?
Știe cineva cat costa biletul de intrare de la Divertiland?
Cine stie ceva genuri de siteuri care ar interesa publicul (ex. indisponibil in limba romana )
Voua va plac ratele?
Care e diferenta dintre a fi un angajat pe tir si a lucra pe tirul tau? Ai avantaj daca ai tirul tau si ai contract cu o firma (de marfa, de ex) ca tu sa ii cari marfa unde are nevoie? Dau ...? (mai mult)
Mi.-am luat in Caine ciobanesc German pui si vreau sa il dresez de mic si nu am bani pentru dresori professionisti :( Dar vreau niste sfaturi de la unul FUNDAAAA
Știe cineva niște cofetarii foarte bune din Constanța pentru torturi? Vreau sa fie foarte bune dacă știți, este pentru o aniversare specială. Funda. Răspuns rapid.
Cum vi se pare mersul descult? Pe strada? In padure? Eu am fost la munte si am mers descult pe poteci. A fost foarte frumos!
In clash royale,daca la clan chestu' ala nu faci nici o coronita, nu-l primesti?
Imi poate spune cineva care stie sigur..In Herastrau, respectiv Tineretului, de unde se inchiriaza biciclete, se face vreo reducere pentru elevi de liceu, daca li se prezinta carnetul? Multumesc anticipat!...? (mai mult)
Daca am o imprimanta obisnuita pot sa scot poze daca imi cumpar hartie foto?
Hei cine ma poate ajuta sa traducă următoarele propoziții 1 Coarse gritto shape nail 2 Medium grit to refine the shape 3 Fine grit to smooth edges of nail 4 Condition nail 5 Smooth...? (mai mult)
Bună ziua TPU! Am luat un bilet de avion online și am făcut check-inul și la prenume am trecut decât un prenume ny și pe aldoilea credeți ca este vreo problema?
Cu ce pot ajunge la Water Park?
Cei care sunteți la școala pe ce clasa treceti? Eu pe a 7-a
Aș vrea să îmi spună cine știe cât mai multe aplicații de socializare, gen: 21 memories, Instagram.
Trebuie sa ai neaparat 18 ani pentru a fi in staff la un festival gen Untold sau Neversea?
Vreau sa fac lucruri handmade care sa contina boabe de cafea. De unde pot cumpara boabe de cafea? Se gasesc greu? Am sanse sa gasesc in supermarket-uri?
Bun Deci as vrea ca la anul sa ma inscriu in staff la Untold sau la orice festival de muzica. Unde sau cum m- as putea inscrie? Am ceva experienta, am fost la diverse competitii sportive in...? (mai mult)
stie cineva din intamlare ce firma este cadrul de pe aceasta bicicleta :http://imgur.com/a/ee4t9; http://imgur.com/a/qJdud tin sa precizez ca este bicicleta unui prieten iar stickerele de...? (mai mult)
Unde se afla statia de ratb la piata romana? De aici se poate lua 131?
De fiecare data cand vad intr- un film sau in cazuri reale ca oamenii au fost spionati cu camere, cateva zile ma simt urmarita. Sunt paranoica sau chiar e pe bune si sunt urmarita? Nu stiu ce sa fac...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sistemul solar
Ai idee de cate ori ar incape Pamantul in Soare? Fa quiz-ul si vei capata o noua viziune asupra sistemului nostru solar.