Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna, daca stergi din lista de prieteni pe cineva de pe Facebook poate trimite cerere inapoi sau doar eu ii mai pot trimite dupa?
As vrea sa stiu ce parere aveti depre canalul meu cu topuri, ce ar mai trebui schimbat? https://www.youtube.com/channel/UCGkyTuc82VIdnXAXGs7HojQ
Vine o prietena la mine pe o zi ce putem face acasa la mine
Vreau si eu niste coduri de la țigări, va rog (Kent, Pall Mall, Winston)
Este jocul acesta pentru drumul lung in masina care consta in 2 placute sau ceva de genul cu niste imagini pe ele, iar copiii trebuie sa vada pe geam obiectele de pe tablita. Cine a vazut cele...? (mai mult)
Hei! Ce îmi recomandati sa fac pe autocar ca sa nu ma plictisesc? Dau funda
Exista kimono de purtat pe afara?
Cu cu ce sa imi ocup timpul mult liber?
Care aveti pagini mari cu diverse statusuri cu vizitatori multi si m-ar primi si pe mine sa postez? adica sa va ajut!
Salut dragi prieteni, as dori sa stiu ce v- ar placea sa vedeti cel mai mult pe un canal de Youtube si pe un site sau blog, despre ce subiecte, domenii sa se vorbeasca, care va fac voua cea mai mare...? (mai mult)
Hey tpu.....am avut astazi o experieta horror la mine acasa. deci era ora 2:36 noaptea si m- am trezit din cauza caldurii. Imi era foarte sete, desi de obicei nu imi este. Ma duc la bucatarie, aud ceasul...? (mai mult)
îmi explică cineva povestea lui emily rose Stiu doar ca a fost posedata Cine explica cel mai bine are fundita,
Imi poate spune și mie cineva de ce atunci când vreau sa postez o poza la story pe insta nu am acele stickere gen monday, tuesday și asa mai departe? Menționez ca este actualizata aplicația....? (mai mult)
ce hoteluri ieftine si bune știți in Mamaia? Va rog mult! Pt perioada 10-14 August! Dau funda
Stie cineva daca mai am sanse sa gasesc cazare in Vama Veche in perioada 16.08- 19.08 iar pretul sa fie 100 lei/noapte? M- am uitat pe o multime de site- uri dar toate pensiunile cu pretul asta...? (mai mult)
Pentru a cumpara artifici si petarde pentru seara de revelion este nevoie de permis sau altceva?
Ce sfaturi aveti pentru un drum de 28 de ore cu autocarul? Ce ar trebui sa pun in bagajul de mana? E prima oara cand calatoresc mai mult de 6- 8 ore cu autocarul. Apa, servetele umede si uscate, gel ...? (mai mult)
Sărut mâinile! Se poate lua amendă daca arunci pungă cu apa pe geam la cineva? Dar nu arunc pe el ci langa el. Help
TPU, are ceva daca ies fara bluza afara? la alergat etc? sau mai bine intr- un maieu? eu as prefera fara bluza deoarece ma simt mai liber :)) Voi ce ziceti? Mor de cald aici in Italia. sunt vreo 40 ...? (mai mult)
Ce carti scurte si frumoase imi recomandati?
S- a dat cineva cu tiroliana si imi poate spune si mie cum este, ce simti? Daca se poate si ceva sfaturi.Vreau sa ma dau dar totusi mi- e putin frica si maine ajung in Bucuresti si n- as vrea sa o ratez...? (mai mult)
Cum poti sa iti invingi teama de furtuni?
Hei! Cine știe în București piscine-club in care au voie cei peste 10 ani? P.S să nu fie prețul scump.
Care sunt locurile recomandate de voi pentru un sfârșit de săptămână? De aproximativ două săptămâni mă plimb prin România cu autorulota cu familia și niște prieteni și am vrea să rămânem...? (mai mult)
Știe cineva de ce când vreau sa pun stickere la o postare pe Instagram la story, nu îmi apar cele de genul "sunday funday", monday, și așa mai departe? Urgent.
In cat timp iese la analize daca fumez iarba asta seara? Adica in cat timp iese din corp iarba, nu am mai fumat de o luna si ceva, si asta seara o sa fumez si in cateva zile o sa fac vizita medicala ...? (mai mult)
Ce trebuie sa iau cu mine pentru o tabăra de o saptamana la munte?
Hei tpu..ieri m- am vopsit cu albastru de metilen, an pus toata sticluta + am diluat- o cu 2 l de apa.In loc sa- mi iasa albastru, mi- a iesit un negru inchis (Mentionez ca am pus toata sticluta de metilen).M-...? (mai mult)
E ok daca as merge la alergat la ora 5 dimineata fara a manca ceva inainte? daca va intrebati de ce vreau sa alerg asa de devreme, raspunsul este ca nu vrea vreau sa ma vada multa lume ca am mers la alergat,...? (mai mult)
Daca o sa merg la aqua parca/piscina, o sa am voie cu saltea gonflabila? FUNDA promit!
Care serviciu al poliției române este mai tare SIAS sau SAS?
Stie cineva niste locuri unde sa fac Stand-up Comedy? ca am vazut multe Emisiuni la Televizor. si ma gandeam sa fac si eu.
Exista ceva piscine ce accepta persoane si ce nu sunt cazate la hotelul respectiv prin zona Bran si imprejurari? Daca da, vreau si cateva nume.
De curand o sa fac un picnic la un foisor care are un parc si vreau sa facem multe activitati de exemplu am ales sa facem puzzle sa ne jucam cu mingea sa sarim coarda...Dar mai vreau cateva...? (mai mult)
Hei, ce inseamna alliacee?
URGENT! Hey TPU! Ieri am fost la piscină și am învățat puțin să înot sub apa. Ideea este că eu îmi doresc să pot sa inot mai mult de 3 m fara sa ma opresc. P.S Apa e mica, aprox.70 cm deci ...? (mai mult)
Ce tigari produc cel mai putin fum, adica daca fumez in casa sa nu se faca fum si miros de la tigari!
Imi puteti recomanda niste carti mai vechi( nu clasice) care se petrec pe timp de iarna?
Tocmai ieri am fost la piscina la o prietena(piscina Intex de 3 metri si inaltime apa 65- 75 cm) si de abia pe la sfarsit, cand sa plecam, am reusit sa inot sub apa
Am 17 ani si sunt nevoita sa-mi fac pasaport pentru o calatorie. Pot sa-mi fac altul doar cand expira sau sunt nevoita la 18 ani sa fac altul?
Am plecat recent cu o agenție de turism in Grecia din Constanța și as vrea sa stiu dacă știe cineva cum pot găsi numele șoferilor cu care am plecat. Va rog. Este urgent. Funda
Buna, spuneti-mi si mie caractere specifice pentru solanaceae, dau funda!;)
Salut, De curand m- am mutat intr- un apartament la mansarda. Insa am o problema. Vara mor de cald, acoperisul este cu tabla, geamuri Velux, 24/24 pe soare X(. M- am gandit la rulouri pentru geamurile...? (mai mult)
Salut, cum pot sa urmaresc canalul Comedy Central Romania pe mobil, sopcast nu merge, stiti de alta metoda?
Hello! As vrea sa imi cumpar niste carti de joc. Ce sa aleg dintre bicycle guardians, wpt white si bicycle tragic Royalty. As vrea sa alunece f bine. Msss
As dori sa-mi iau o drona, dar nu stiu pe care sa aleg. ar fi asa: Drona Syma X5C, sau Drona Syma X5C-1? care e diferenta dintre ele, si care ar fi mai convenabila. Multumesc,
Am si eu o întrebare pentru cei din Craiova. Ce adâncime are piscina Valencia? Am 1.40 pot să stau in bazinul mare?
Salut, vreau sa-mi fac o animatie (hobby) (ma descurc cu ilustration si after efects). Intrebarea mea este: Am voie sa folosesc personajele din Angry birds sau ma voi confruta cu drepturile de autor?
Am facut un cd cu muzica tip track pentru masina. Problema este ca atunci cand vreau sa vad cd-ul in calculator imi spune ca e gol. Please help. Multumesc.
In cat timp imi activeaza contul de Facebook daca mi lau dezactivat
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
TCostel întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Entourage
Te consideri un adevarat fan al serialului Entourage? Hai sa vedem cat de multe stii!