Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ce este galben si iese din mine si intra in tine?
Pot sa joc extensia catan exploratori si pirati, fara a avea extensia de 5-6 jucatori? Catan Basic am.
Din ultimul timp am inceput sa adorm pe la 2, 3 dimineata... In curand va veni scoala si ar cam trebui sa ma culc mai devreme. Am incercat sa adorm mai devreme dar nu pot Ce sa fac? Cum as putea ...? (mai mult)
Cum pot scapa de timiditate? Va rog ajutati-ma!
Petrecere in oras: luna August la Fundatia Calea Victoriei;)
Ce inseamna Streball?
In cartierul in care stau este un baiat care te injura asa fara motiv.Nu vreau sa ma iau cu el la bataie ca data trecuta cand am facut asta au venit parintii lui la mine...asta nu e important....? (mai mult)
AJUTOOOOR! Plec in Italia in vacanta doua saptamani, la sf lunii August. (cu masina) Intrebarea este: strict vorbind despre haine si incaltaminte, ce ar trebui sa imi pun cu mine? Incat nu fie ...? (mai mult)
Stiti unde pot gasi acest model de inel? Va rog mult daca stiti sa imi spuneti! http://tinypic.com/view.php?pic=bi4ia8&s=9#.WXW_enT3_qA Fundita!
Ce theme folosește acest forum? Știu deja că este phpbb dar care temă. https://minecraft-romania.ro/forum/
Hey, saptamana asta am in plan sa ma duc peste hotare, sunt minora (16 ani), este posibil ca sa merg cu persoana care are tutela pe numele meu peste hotare? Nu o sa fie probleme la vama?
A fost careva in Zakynthos, Grecia? Știți care e costul feribotului spre insula? Sau daca trebuie sa faci rezervare?
Urmărește careva canalul de YouTube al unei doamne care ghicește în tarot pe numele ei Nati asia? Dacă da, vouă cum vi se par prezicerile ei? Mie unul mi se par destul de adevărate chiar se...? (mai mult)
Mi- am cumparat un fidget spinner fidget ninja yoyofactory la 48 lei.Cand l- am cumparat se invartea 2min iar acum se invarta 1min.A fost utilizat doar o saptamana. Ce sa fac cu el sa se invarta...? (mai mult)
Ce kendama imi recomandati pana in 200 lei? Daca ati putea sa-mi dati si un link ar fi genial! Multumesc
Hey TPU... Am nevoie de ajutor ...Cum pot strange banii rapid? Am 11 ani, deci nu ma pot angaja... Vreau sa imi cumpar un Nintendo switch (1500 de lei).
Buna, TPU! In curand voi calatori cu avionul si am voie cu doua bagaje in cabina. Problema este ca limita pentru cel mai mic este de 35x20 cm, si rucsacul pe care as vrea sa il iau are 40x25. Este cam...? (mai mult)
Ieri mi- am cumparat o piscina Intex (396x84)si am montat- o.am adus foarte, foarte multa apa, dar capacitatea piscinei este de 7290 de litri.am pus apa de pe furtun, apa din bidoane de 10 l, apa...? (mai mult)
Stie cineva cum se cheama acel magazin din Bucuresti de unde poti cumpara mancare sau dulciuri aduse din Coreea? Stiu ca are si o pagina de Facebook, parca...dar nu mai stiu cum se numea.
Cat costa o gogoasa Bueno sau una cu ciocolata neagra la Donuterie? *A incercat cineva meniul Aladdin la Mado(meniu pentru copii) Multumesc! P.S DAU FUNDA!
Salut, Acum mult timp, cred ca 10- 15 ani, se difuza, nu mai stiu pe ce canal Prima/ProTV o emisiune, din ce imi amintesc eu de cultura generala, in care participantii stateau pe un fel de usi,...? (mai mult)
Ce vezi cand esti la un film 3D la cinema? Ce e diferit fata de un film normal la cinema?
Mi- am luat tava cu sase forme de silicon rotunde destul de incapatoare. As vrea sa coc ceva amestecuri, dar nu dulciuri. Stiti unde gasesc retete sau aveti sugestii? Carne tocata dezgehtata n- am, dar...? (mai mult)
am si eu o mica problema am vac ban pe cs go pe 2 conturi asa ca ma joc cs go warzone si inainte pe cs go warzone cand aveam windowsul proaspat nu aveam lag dar acum dupa ce il am de vreo 3- ...? (mai mult)
Care este ordinea filmelor Lord of the Rings?
Am nevoie de sfaturile voastre in legătură cu o situatie. Azi ma plimbam si dintr- odată a aparut o femeie cu parul verde, ruj negru si îmbrăcată in negru cu o geanta mare in spate. Credeam...? (mai mult)
Am decis sa incep si eu un canal de Youtube cu topuri, pana acum am 3 episoade, as vrea sa stiu ce parere aveti pana acum de "inceputul" meu, deci? ...? (mai mult)
Am 17 ani, imi pot gasi ceva de lucru pana incepe scoala? daca da, ceva idei? ps: Suceava
Bun. Sa va spun cum s- a intamplat totul. Intr- o zi am decis eu si cu prietenii mei (apropiati) sa mergem la piscina (bazin). Toate bune si frumoase ( mai am eu niste tovarasi pe care nu- i suport de ...? (mai mult)
as vrea si eu o reteta desert fara coacere sau aragaz
M-am operat de polipi.....PE 18.07. 2017 acum suntem in 20.07. 2017 la cat timp am voie Sa fumez peste care zile? astept raspund
Ce stațiuni montane recomandați pentru sezonul cald (sau zone de munte, oricum) si de ce? (Inafara de Brasov, Sinaia si Busteni) *funda*
Știți cumva daca aceste cărți au coperta dubla? Adica inca o coperta cartonată peste cartea normala. http://www.okian.ro/......56772.html
Ce sa fac astazi? E foarte cald afara si as vrea sa fac ceva creativ, sau ceva ce sa imi placa!, dar nu imi vine nimic in minte! Fara calculator, Facebook, TPU sau altceva legat de tehnologie si...? (mai mult)
Poate cineva sa îmi sugereze vreun site de unde sa ei lecții de limba engleza, dar care sa fie eficient? PS. Am mare nevoie de ajutor cu engleza așa că v- aș fi foare recunoscătoare dacă m- ...? (mai mult)
Știți cumva daca aceste cărți au coperta dubla? Adica inca o coperta cartonată peste cartea normala. http://www.okian.ro/harry- potter- children- s- paperback- boxed- set- new- edition-...? (mai mult)
Cum îmi pot convinge mama sa îmi cumpere ceva ce îmi doresc?
Stiti cumva un loc dragut in Bucuresti unde se poate serba o petrecere aniversara in jurde 12 invitati un loc in care se poate manca bea si poate chiaar dansa. o terasa poate ceva pe un acoperis. NU...? (mai mult)
Hei TPU am si eu nevoie de cateva ideii.In curand matusa si unchiul meu se intorc in tara.Au fost plecati 3 ani si recent matusa mea a nascut si o fetita care imi este verisoara. Vreau sa le fac o surpriza,...? (mai mult)
Cum pot sa fac acel effect de sound? Asemanator celor de la trap nation si altii? Ma puteti ajuta?
unde pot gasi portofele gen plic, sau portofele clasice, dar mari, unde sa incapa bani multi?
Va rog ajutati-ma! Cati dintre voi aveti experienta in Instagram?
Ma puteti ajuta cu regulamentul jocului Roata Norocului(D-TOYS)VA ROG MULT, link sau ceva? Multumesc
Am o intrebare: Daca apa de la Aqua magic(Mamaia) este incalzita?
Stiu ca pare ciudat, dar mie mi- e foarte frig! Am 12 ani... Ziua, mi- e bine, port pantaloni scurti si tricou.Dar acum, noaptea, am pantaloni lungi, 2 perechi de sosete, un tricou si doua bluze...? (mai mult)
Tata a achiziţionat un cort nou, dar, cum nu avem timp să mergem cu cortul în natură, am vorbit cu o prietenă şi am hotărât să petrecem o noapte în spatele casei în el...m- am ...? (mai mult)
Marea finala Bravo ai stil va fi in direct sau tot inregistrata?
Peste cateva zile plec impreuna cu familia mea intr- o excursie si as dori sa- mi faceti o lista cu cam tot ce ar trebui sa am la mine. Excursia va dura o saptamana si jumatate si voi merge la...? (mai mult)
Hey, as vrea sa fac si eu un Q&A pe Youtube dar nu am idei de intrebari asa ca vreau sa ma ajutati. Si cine poate sa imi spuna si mie cum pot edita un video cu intr- o si cu final dar totul dupa telefon...? (mai mult)
Stiti vreun site de anime dublate in engleza cu subtitrare in romana?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
TCostel întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati psihologie
Ai vrea sa stii mai multe despre cum functioneaza creierul tau? Acest quiz este un bun inceput