Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Imi puteti spune, pls, lucruri pe care sa le fac in drum spre mare (7- 8ore).Accept orice sugestie, care nu e inutila. Si chiar as fi recunoscator daca mi- ati sugera niste jocuri (magazin play) care...? (mai mult)
Bună!☺ Știe cineva de unde pot achiziționa agende din Ploiești? De preferat în Sud sau/și în Centru! Fundă
Știe cineva de unde pot achiziționa agende din Ploiești? De preferat, în Sud și/ sau în Centru! Fundă.
În stabilitate picioarele sunt 100%?
Am nevoie de raspunsul la acest test de logica: Ce are 2 litere, uneori 6 dar niciodata 9?
Este vre o aplicatie in care faci poza la o carte in engleza si ti o traduce in romana, Adica pagina.
Hei,TPU. Am nevoie urgenta de ajutor. Cum ajung (nu cu taxi) pe Calea Vacaresti din sectorul 4?
Test de gandire: -Ce are 2 litere, uneori 6 si niciodata 9?
Stiti unde m-as putea caza pe perioada 25.07. 2017 - 03.08. 2017 in Bucuresti pe langa Academia de Politie? Sa fie cat mai ieftin
Nu vreau sa merg intr-o tabara si nu stiu cum sa le spun parintilor asta.In tabara vreau sa merg dar este foarte scumpa, si dupa nu o sa imi mai cumpere cate ceva.Ma puteti ajuta?
Eu miercuri plec la Cluj si as vrea sa imi spuneti ce trebuie sa imi pun in rucsac pentru timpul petrecut acolo ( strugurel, ochelari de soare...). LISTA COMPLETA!
Filme cu lumi distopice?
Salut, ce anvelope pentru bicicleta sunt bune si se gasesc in Romania? Pana acum am avut Schwalbe Country Cruiser si am fost foarte multumit, dar vad ca nu se gasesc mai gasesc noi. Stiti voi unde se...? (mai mult)
Buna ziua! As dori sa cumpar un teren pentru o casa de vacanta intr- o zona pitoreasca (nu neaparat cunoscuta sau foarte populata), care sa fie la un pret rezonabil... Astept sugestii :)! Multumesc...? (mai mult)
As vrea sa merg la cinema dar nu stiu cum sa gasesc locul de pe bilet.Am mai fost pana acum dar mereu am fost cu cineva care stia asa ca nu am fost atenta. Ideea e ca acum vreau sa merg singura ...? (mai mult)
Voi aveti pagina/pagini de Facebook pe care aveti trafic la nivel de mii de persoane? Pe ce teme? In cat timp ati reusit acest lucru? Chiar nu stiu la ce categorie sa postez aceasta intrebare.
Urmeaza Sfantu Ilie. Ce cadou s-ar potrivi sa ofer?
Poți fi dreptaci și sa ai forță mai mare în stânga sau sa fii stângaci și sa ai mai multa forță în dreapta?
Imi spuneti va rog cateva povesti paranormale? Pls
De cati saci de ciment am nevoi e daca vreau sa torn o curte de 20 de metri patrati, si de ce mai am nevoie dau funda.
Salut. Am acest laptop http://www.pcgarage.ro/notebook- laptop/asus/gaming- 156- rog- gl553ve- fhd- procesor- intel- core- i7- 7700hq- 6m- cache- up- to- 380- ghz- 8gb- ddr4- 1tb- geforce- gtx- 1050-...? (mai mult)
Azi noapte am visat ca eram in Italia, (am mai fost in Italia la matusa mea) dar am trecut pe langa ea pe drum si nu ma cunostea.In vis eram cu mama si tata, cu care am mers sa cumpari dulciuri...? (mai mult)
Salut, azi mi-am facut tatuaj. Spuneti-m tot despre îngrijirea acestuia. O sa dau folia jos intr-o ora.
Cand va apărea filmul Jungle in care joaca Daniel Raddclife anul acesta?
Harry Potter and The Cursed Child e continuare de la ultimul film din 2011?
S a mai facut vre o continuare dupa ultimul film Harry Potter din 2011? Va rog ziceti.
S a mai facut vre o continuare dupa ultimul film Harry Potter din 2011? Am vazut toate filmele intr-o zi unul dupa altul si chiar m-a marcat.
N-am viata sociala, toata lumea rade de mine, cum pot sa am o viata sociala? astept hate...
Am un prieten care a muncit la o stana si nu a fost platit si vrea sa ii transmita un mesaj acelei persoane care vrea sa faca bani pe munca altuia. Ma puteti ajuta cu niste versuri sau ceva de genu... ...? (mai mult)
Sunt in constanta, iar tatal meu e in sibiu. Cum imi poate trimite bani daca nu am cont la banca? Ce ziceti de banii prin posta cu livrare la hotel?
Salut, o sa imi fac tatuaj( unul maricel, in jur de 12 cm) si am emotii. Intepatura e la fel ca ce-a de la doctori?
Pentru cei care stiu, subiectele afisate pe siteul universitatii de litere sunt cele care se dau la examen sau sunt modele?
Pe ce data e finala bravo ai stil?
Am fost adaugata intr-un grup dar eu nu il pot vedea.Cand intru pe whatsapp nu il vad dar prietenii imi spun ca am intrat.Cum il pot vedea?
Caut si eu niste tabere in care sa merg singura in zona Neamt. As prefera de distractie(2017)
Am o pereche de adidasi albi si au un material foarte pretentios.Parca e ceva panza.Se murdaresc repede si cand vreau sa ii curat cu apa nu se prea duce. Ce as putea face?
Bună caut loc de muncă uşoară pentru elevă de 17 ani în Oradea pentru vacantă.
Am un timbru judiciar legalizat din anii 1999-2000 in valoare de 1500 lei. Intrebarea mea este daca poti lua bani pe aceste timbre la o banca sau undeva?
Pe ce data începe târgul de Sf Ilie de la Polovragi și cat tine?
Am cumparat bilete de avion de pe blue air. Pe ele nu scrie terminalul sau locul unde stau. Mi- e frica ca am luat tiapa. A mai cumparat cineva bilete de pe blue air(biletle au fost trimise in...? (mai mult)
Am o problemă cu adaptarea în societate. Recent mi- am făcut câțiva amici, iar astăzi m- au invitat la piscină. Problema este că am văzut mesajul abia după 3 ore și nu știu ce răspuns...? (mai mult)
Cand afiseaza edu.ro odata rezultatele repartizarii computerizate? Au spus ca afiseaza astazi in jurul pranzului...Nu mai am rabdare pana maine
Sall! Am un motor de mobra aproape functional trebuie sa verific daca mai e buna bobina de inductie daca nu puteti sa imi dati un site de unde sa cumapr unul? Daca il repar nu stiti pe cineva care vinde...? (mai mult)
Salutare TPU sunt curios sa aflu daca exista vreun site, gen amanet sau orice altceva, care sa iti spuna valoare anumitor lucruri (noi sau vechi) in momentul de fata (de ex. valoarea unor bani vechi, ...? (mai mult)
Salut, vreau sa invat urgent sa desenez un lup, adica mai mult vreau sa invat sa ii desenez bine blana. Putin ajutor?
Heii TPU! Peste cateva zile o sa merg in vacanta la piscina timp de 4 zile si nu stiu ce sa imi pun in bagaj.Va rog ajuatati- ma! Ce trebuie sa imi pun in bagaj? Vreau o lista completa! Dau...? (mai mult)
Ma ajutati va rog la cateva cuvinte la integrame. »Obrajii de sus (6 spatii) »Te duc cu vorba (9 spatii) »Cu ciuta (4 spatii) »Material ca un lipici in amestec (5 spatii) »Lucreaza la...? (mai mult)
Salut, dupa ce fac un tatuaj cat timp nu trebuie sa stau la soare, sa intru in apa la piscina (cu clor) si sa nu merg la mare (apa sarata)?
Ati mers vreodata la Paris? Daca da, cum a fost?
Am o intrebare in magazinul Profi(loco) este chestia din aia care sa faci rost de paysafe codes?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
TCostel întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mad Men
Te consideri un fan adevarat al serialului Mad Men? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!