Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
As vrea sa cerșesc.Credeti ca as castiga bani cat de cat mulți daca vede lumea ca nu sunt vreo boschetara?
Imi poate spune cineva niste idei cam ce as putea face in vacanta de vara, dar in afara de teme, iesitul cu prietenii... ca astea le stiam deja
Care este cel mai bun joc din seria SimCity? De ce il vad pe Simcity 4 din 2003 in cele mai multe cazuri pe primul loc?
Caut un clip și nu îl pot găsi. Era cu o fată care era oarecum arestată de niște polițiști și persoana care filma spunea: Las- o în pace, Las- o să- și sune părinții blabla. Dacă...? (mai mult)
Care-i sensul vietii? De ce suntem aici si de ce traim? P.S. Sunt ateu
Cred ca cu toti stim despre jocurile alea din filme in care esti un caracter medieval gen arcas, cavaler etc si conteaza de numarul pe care il dai cu zarul. Are cineva habar de cum as putea...? (mai mult)
Cne imi poate spune si mie cateva exercitii pentru a avea viteza mai mare pe distanta mica ( 50 m )... imi trebuie neaparat... o zi buna si astept raspunsurile voastre.
Salut, Am 17 ani, 75 kg si 1.91m. Vreau sa ma apuc de "sala", mai degraba sa incep prin a face exercitii acasa (abdomene, flotari, etc.) si la aparatele de forta din oras. Vreau sa iau proteine care...? (mai mult)
Salut, vreau si eu niste tatuaje frumoase (design-ul lor, adica sa fie desenate pe foaie) (de baieti) pentru antebrat. Nu il fac la salon
Astazi m- am gandit ca noi baietii sa le aratam fetelor din anturaj ca le apreciem si ca inseamna mult pentru noi, nu facem des lucruri deosebite pentru ele si am decis sa schimbam asta putin....? (mai mult)
Voi ce faceati la 22 de ani? sau cei care aveti acum, cum va peterceti timpul?
Am un cablu scurt de date si nu stiu cum sa descarc poze din telefon in calculator.Cum trebuie procedat?
Salut, cateodata cand ploua rau (cu fulgere, tunete) am norocul sa mi se arda ceva. Ieri mi s-a ars routerul, si anul trecut si acum 2 ani mi s-a ars 3 piese de la pc. Ce sa fac?
As vrea caeva sfaturi in legatura cu urmatoarele actegorii, stiind ca dau o petrecere in pijamale, va fi invitata doar BFF ua mea, e fata, sora sa.Ea si cu mine suntem a5a iar sora sa a3a.Avand in vedere...? (mai mult)
Ce kendama sa aleg: una sweets sau kendamaUSA? Ambele le vad bune. Daca vreti link va dau Sweets:http://bit.ly/2uWsGxW KendamaUSA:http://bit.ly/2uCtI2t
Salut. Care ar fi ce-l mai bun graphic driver pentru gtx 1050 ti notebook. Pe ultimul update nu-mi merge naruto storm 4 si Project cars.
Salut. Am acest laptop https://www.pcgarage.ro/notebook- laptop/asus/gaming- 156- rog- gl553ve- fhd- procesor- intel- core- i7- 7700hq- 6m- cache- up- to- 380- ghz- 8gb- ddr4- 1tb- geforce- gtx- 1050-...? (mai mult)
Avem si noi meme-ri pe aici? Vreau sa vad ce e mai bun din voi! https://www.youtube.com/watch?v=OKWcvImPQNs
Ce as putea posta pe canalul meu de yt care sa nu includa pc-ul si sa strang abonati?
Problema mea este urmatoarea: pana acum nu am avut prieteni de la scoala sau de varsta mea, am stat numai cu niste prieteni cu 2 ani mai mici ca mine si doar cu ei ies afara deoarece stau pe...? (mai mult)
Anul acesta voi merge la Electric si in regulament scrie ca parintii trebuie sa completeze un formular de acces pentru minori. Am cautat pe site si nu am gasit nici un formular. Puteti sa ma...? (mai mult)
TPU, am o intrebare. Pe 5 iulie m-am dus in satul de vacanta si am vazut ceva: Cum se numeste chestia aia in care dai cu pumnul si iti arata ce putere ai?
Cum se numeste tipul asta de imagine (imagine in spatiu negru cu text sub imagine) si unde gasesc un site care are doar imagini de acest gen?
Sall TPU, am si eu o rugaminte, in EforieNord o vila/hotel cu un restaurant in incinta si sa elibereze factura? Bugetul este in jur de 100 lei/noapte.
Salutare,am mult timp liber si nu am cu cine sa ies afara, sunt din Bucuresti sector 1 piata victoriei.
Hei! M am apucat de integrame insa nu stiu la unele, am intrebat din familie dar nici ei nu stiu. LEVE! (cu 2 spatii) _ _ BIDIVIU(cu 3 spatii) _A_ AFARA DIN JOC!(3 spatii) _ _ T ACUM!(2 spatii) ...? (mai mult)
Hey! Plec duminica intr-o tabara la Maramures(6 zile) si daca ne luam dupa prognoza meteo va ploua. Ma puteti ajuta cu o lista care sa contina lucrurile necesare pentru tabara? Multumesc!☺
Vreau sa imi fac un CD cu muzica dar vreau ca melodiile sa nu mi le aranjeze automat in oridine alfabetica. Sa fie in alta ordine. Cum pot face asta? Pentru ca in folderu unde le descarc le ...? (mai mult)
Am visat ca cineva mi- a pus un corp sferic greoi pe cap (asemenea unei pungi/balon) si nu puteam sa respir.Incercam din rasputeri sa- l sparg trantindu- ma de ceva cu incetinitorul dar l- am spart...? (mai mult)
O scurta intrebare, ce sa aleg intre: GoPro Hero 1 GoPro Hero 2 GoPro Hero 3 Vreau ceva in raport calitate-pret, vreau sa fie ieftin si bunicel in calitate video sub apa/ afara
Cum fac din peste delfin?
La ce agenție găsesc cele mai ieftine bilete de avion? Plec în august. Doua persoane doar dus. Ce agenție îmi recomandați? Sau un site? Știu ca e cam târziu si trebuia mai din timp dar abia acum...? (mai mult)
Ce pot face cu colegele in tabara de vara? (cosmetica, ACTIVITATI DE FACUT IN CAMERA). Multumesc anticipat!
Salut TPU, Peste cateva luni fac 18 ani si am nevoie de un playlist. Vreau sa fie inclus si manele si tot. Cele mai bune melodii, il recompensez cu o funda :D Multumesc
Am avut un vis și n- am chef să fiu luat la mișto, să credeți că sunt vreun stitios sau un ciudat e doar un simplu vis mai ciudat dar am auzit că unele vise înseamnă cate cv... Well, "să zic...? (mai mult)
Nu stiu cum sa incep... Da' am prieteni, care sunt foarte de treaba, si eu sunt cam un nesimtit, adica sunt ala "smecher", si nu- mi place, mai ales ca sunt unii la sportul pe care il fac care ma ...? (mai mult)
Ma puteti ajuta cu recomandari de terase/localuri unde se serveste mancare foarte buna, traditionala? Si sa fie ok in privinta clientelei si a preturilor. Pentru Bucuresti. Nu am obisnuit pana ...? (mai mult)
Bună, TPU. Credeți că un copil poate să facă şi pian şi tenis de câmp în acelaşi timp? Mi se par două lucruri fix opuse, la 180° Şi... ce vi se pare mai important? Oh, da... ...? (mai mult)
Salutare.Cum se numesc imaginile de genul asta si pe ce site le gasesc?(dau funda) http://orig04.deviantart.net/6e1f/f/2009/268/c/6/barehanded_blade_block_by_kidrogue42.png
Pleaca cineva zilele astea in Costinesti?
In ce luma din an e cel mai fain sa mergi la Marea Neagra?
În ce an și sau inecat cei mai multi turiști la Marea Neagra și care a fost numărul lor?
Aveti idee cum as putea recupera un cont de Instagram? Este chiar contul meu si nu mi amintesc parola sau emailul scris. Sau il pot sparge cumva?
Salut, are cineva tatuajul asta desenat pe o foaie? Nu il gasesc pe internet. Vreau sa mi-l faca un prieten si nu fac rost de el. http://imgur.com/a/dOuZM
Exista cumva o Biserica deschisa non stop in Bucuresti in zona Izvor? Va multumesc!
Recomandati-mi si mie o pereche de casti audio pe care le pot folosi in timp ce inot, de preferat sa nu fie cu mufa jack.
Cine imi poate spune si mie cateva melodii pentru un playlist pentru masina " gen care cand le asculti sa te ridici de jos ".
Salut. Vreau sa imi iau un laptop de la pcgarage. Acest laptop are Hdd. Intrebare e ca daca eu pe viitor vreau sa- i pun ssd cum fac cu garantia. Stie cineva? http://www.pcgarage.ro/notebook- laptop/asus/gaming-...? (mai mult)
Pentru fata rotunda, baiat, ce fel de freza se potriveste? apropo barba se recomanda sau nu?
Salut, unde gasesc poze cu tatuaje frumoase care sunt desenate pe foaie (sa le trag la imprimanta). Sa nu fie tatuate pe corp.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului