Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Păreri? O fi sau nu o fi aceeasi Mărie cu altă pălărie? http://www.libertatea.ro/stiri/confesiunile-unei-sugarbabe-1895344
TPU, am o intrebare. In timp ce tuna afara de ce apare alt fulger un pic mai mic decat ala precedentul?
Imi puteti da informatii in legatura cu o cazare pentru patru zile in Constanta? Cam pana in 100 de lei Multumesc!
Salut, eu merg la mare in Costinesti, si vreau sa ajung la un festival in vama veche. Exista vreo metoda sa merg seara la festival si sa ma intorc dimineata? Microbuzul Costinesti - mangalia- vama ...? (mai mult)
Ce inseamna imagini si detalii cu un puternic impact emotional cum mai zice la TV?
Joi este ziua mamei mele, aveti vreo idee pentru o surpriza mai speciala?
Unde este Amfiteatrul Mihai Kogalniceanu din İasi?
Ce părere aveți de agenția Europa travel? Ați călătorit cu ei? Dacă da, cum a fost? Răspuns urgent.
Am 12 ani si de ceva timp incerc sa invat sa inot. Sunt foarte panicata cand incerc deoarece odata ( pe la 7 ani cred) era sa ma inec, noroc cu un domn care m- a scos. Ideea e ca pana acum inotam...? (mai mult)
Salutare TPU, cand credeti ca ar trebui sa imi procur rechizitele, daca scoala mea incepe pe 1 septembrie? Eu trec in clasa a 8, si ce rechizite credeti ca ar trebui cumparate(ma refer la toate rechizitele...? (mai mult)
Salut cum caut sa găsesc sau unde gasesc poze cu tatuaje. Adică doar poza fara brat sau ceva
Particip la un concurs si am nevoie de niste voturi. puteti sa dati un up vote pe link- ul de mai jos va rog? :D...? (mai mult)
Am nevoie de ceva idei pentru o vacanta la munte cu prietenii, cautam o statiune in care avem ce sa facem seara.Am fost acum 2 ani la Predeal si ne- am plimbat peste tot, anul trecut la Sinaia si ne- ...? (mai mult)
Acum vreo doua luni am descoperit o aplicatie care se numeste Wattpad ( unde poti citi carti si scrise de alti oameni sau poti face tu o carte ). Mi-as dori sa fac o carte,'idei,?
În curând voi zbura pentru prima dată cu avionul. Aș vrea să știu cum este și ce senzație ai. :) și ce locuri ar fi bine sa selectez? ( în partea din față, mijloc, spate) desigur ca voi alege...? (mai mult)
Am visat aseara o figura neagra foarte mare care a venit pe mine si n am mai putut respira. Avea ochii rosii si m- a privit exact in ochi. Inainte ma atinga, am scuipat un lichid negru. Tin sa...? (mai mult)
Hey TPU... știu ca nu e mare lucru, dar ma simt super nașpa in momentul asta și nu mi se pare normal sa se întâmple așa ceva. deci, eram cu niște prietene intr- un parc și ne luasem niște sticle...? (mai mult)
Buna TPU as vrea sa merg la mare in eforie, imi puteti spune preturile? (Ms mult
Vreau sa merg la mare in iulie. Vreau sa imi recomandati hoteluri LA CARE ATI FOST si indeplinesc conditiile: - sa fie destul de aproape de mare si de centru - sa aiba piscina exterioara - sa...? (mai mult)
Ciocolata alba taie efectul medicamentelor?
Din ce sunt făcute cărțile de joc DuelMasters/Yu-gi-oh.Vă rog eu.
Care sunt cele mai misto locuri de petrecut vara in Bucuresti?
Dupa ce perioada este cel mai bine sa mergi la mare?
Daca cineva imi da cadou de ziua mea, iar eu nu l-am invitat la nici o petrecere, cu ce il pot rasplati? Gen sa nu par fara cei 7 ani de acasa
Pofta buna :) https://www.facebook.com/frecipisoiu/videos/1923437541279141/?hc_ref=NEWSFEED
Cum poți începe o poveste? Inafara de. A fost odată ca niciodată. Și idei de nume de povesti?
Vreau sa cumpar un bmx de pe http://www.chainreactioncycles.com/ro/en/bmx E de incredere siteul?
În seara asta vreau sa ma joc niște jocuri cu părinții mei. Gen sa avem o seara cu jocuri in familie. Dați- mi niște idei de jocuri distractive si frumoase ( care nu necesita deplasare) Va rog sa...? (mai mult)
Unde pot sa citesc volumul 4 din Ingerul noptii in romana? Ma gandesc ca o minte luminata l-a tradus sau nu am nici o sansa?
am aproape 15 ani si nu stiu ce sa fac in timpul liber. deoarece sunt in vacanta. Cam fiecare zi din viata mea este: Ma trezesc si stau la PC pana pe la 16, ies cu prietenii pana pe la 22 ...? (mai mult)
Credeti ca vor creste excesiv mediile de admitere a claselor liceelor? Cam cat va fi anul asta daca la un liceu ultima media a fost 9, 18 in 2016 Iar eu am media de admitere 9, 40? Am...? (mai mult)
A fost cineva in vacanța in Grecia cu Europa travel? Imi poate spune și mie cineva cum e? Detalii despre autocar, șoferi șamd.
Sall TPU, de obicei stau in casa si nu gasesc pe nimeni afara, de obicei cand ies cu prietenii doar de uita pe telefon si se joaca cu ken'dama si nu ma fascineaza nici una dintre aceste ocupatii. Concluzia:...? (mai mult)
Am fost acceptat asistent pe baza nautica nemotorizata, in Costinesti.Stiu ca trebuie sa ajut lumea cu hidrobicicletele sau ceva de genul, dar imi poate da cineva o explicatie mai vasta?
Cine știe niște filme faine gen : drama dragoste crima. Gen ca cele de mai jos; The Longest Ride Sau Abduction
Sall! Pentru că suntem în luna iunie aș avea nevoie de câteva aplicații și jocuri interesante pentru telefon. Cele mai multe și mai interesante primesc fundă.
Salut, Dacă cineva zice ca stai in zona "gipsy land" (țara țiganilor), este rasism? FUNDA
Cat poate rezista maxim un om sub apa?
:) Pentru cei din Timisoara, stiti cumva daca exista pe undeva terenuri de volei de inchiriat sau ceva de genul? Funda :)
Salutare, Luna viitoare as dori sa merg in Grecia, pe Creta dar nu ma pot decide deoarece nu stiu daca sunt clubui sau zone unde as putea iesii cu prietenii seara! Ma orientasem la Hotel Amuse, daca...? (mai mult)
Hei! Am 2 catei bichon si am vazut ca au purici. vreau si eu o solutie ca sa-i scap de purici! vreau si nume de produs! de preferat ceva ce voi ati incercat deja! Multumesc!
Buna TPU Am o bicicleta sprint maverick si as vrea sa ii pun cauciucuri cu balonaj mai mare, balonajul original este de 29x2.10 si as vrea sa ii pun unul de 29x2.20 oare merge ca nu vreau sa dau bani...? (mai mult)
Bună, aș vrea niște anime-uri horror, romance, supernatural, superputeri în genul ăsta cu o animație bună și care să mă prindă repede și să vreau să-l termin fără să mă plictisesc?
Ma pregatesc sa dau la scoala de pompieri si am o mica problema la probele sportive. La rezistenta trebuie sa ma imbunatatesc, numai ca nu imi pot controla respiratia. Trebuie impus un anume...? (mai mult)
Mai este deschis paintball in Galati? Oricare dintre cel de la garboavele si cel de langa bazin?
am 18 ani si sunt destul de matur pentru ceea ce vreau sa fac. Vreau sa ma urc pe un bloc de cel putin 10 etaje pentru a face poze la rasarit sa se vada frumos orasul de sus... evident ca nu...? (mai mult)
Ce zona de munte ar trebui vizitată? Și în zona respectiva dacă ați fost cum e? Și unde ați fost cazați si dacă a fost mic dejunul inclus în preț.
De ceva vreme ma uit pe YouTube la video- uri cu "Build- a- bear Workshop"(probabil ca stiti de acele magazine in care copiii isi fac ursi de plus singuri). Adica isi aleg un model de blana, il...? (mai mult)
peste 4 zile este ziua mea, suntem 9 copiii și nu știu ce am putea juca la restaurant - o sa iau niște carti de joc și o sa ne mai jucam mafia sau adevăr sau provocare dar ce altceva ...? (mai mult)
Am vrut sa merg săptămână viitoare la Maramureș la Vișeu de sus la o pensiune... Dar ași vrea sa îmi spuneți și alte zone de munte unde as putea merge cu un peisaj frumos. Și ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Directia 5
Acordurile celor de la Directia 5 iti incanta urechile? Descopera cat de multe stii despre ei.