Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Nu stiu cum sa incep... Da' am prieteni, care sunt foarte de treaba, si eu sunt cam un nesimtit, adica sunt ala "smecher", si nu- mi place, mai ales ca sunt unii la sportul pe care il fac care ma ...? (mai mult)
Ma puteti ajuta cu recomandari de terase/localuri unde se serveste mancare foarte buna, traditionala? Si sa fie ok in privinta clientelei si a preturilor. Pentru Bucuresti. Nu am obisnuit pana ...? (mai mult)
Bună, TPU. Credeți că un copil poate să facă şi pian şi tenis de câmp în acelaşi timp? Mi se par două lucruri fix opuse, la 180° Şi... ce vi se pare mai important? Oh, da... ...? (mai mult)
Salutare.Cum se numesc imaginile de genul asta si pe ce site le gasesc?(dau funda) http://orig04.deviantart.net/6e1f/f/2009/268/c/6/barehanded_blade_block_by_kidrogue42.png
Pleaca cineva zilele astea in Costinesti?
In ce luma din an e cel mai fain sa mergi la Marea Neagra?
În ce an și sau inecat cei mai multi turiști la Marea Neagra și care a fost numărul lor?
Aveti idee cum as putea recupera un cont de Instagram? Este chiar contul meu si nu mi amintesc parola sau emailul scris. Sau il pot sparge cumva?
Salut, are cineva tatuajul asta desenat pe o foaie? Nu il gasesc pe internet. Vreau sa mi-l faca un prieten si nu fac rost de el. http://imgur.com/a/dOuZM
Exista cumva o Biserica deschisa non stop in Bucuresti in zona Izvor? Va multumesc!
Recomandati-mi si mie o pereche de casti audio pe care le pot folosi in timp ce inot, de preferat sa nu fie cu mufa jack.
Cine imi poate spune si mie cateva melodii pentru un playlist pentru masina " gen care cand le asculti sa te ridici de jos ".
Salut. Vreau sa imi iau un laptop de la pcgarage. Acest laptop are Hdd. Intrebare e ca daca eu pe viitor vreau sa- i pun ssd cum fac cu garantia. Stie cineva? http://www.pcgarage.ro/notebook- laptop/asus/gaming-...? (mai mult)
Pentru fata rotunda, baiat, ce fel de freza se potriveste? apropo barba se recomanda sau nu?
Salut, unde gasesc poze cu tatuaje frumoase care sunt desenate pe foaie (sa le trag la imprimanta). Sa nu fie tatuate pe corp.
Păreri? O fi sau nu o fi aceeasi Mărie cu altă pălărie? http://www.libertatea.ro/stiri/confesiunile-unei-sugarbabe-1895344
TPU, am o intrebare. In timp ce tuna afara de ce apare alt fulger un pic mai mic decat ala precedentul?
Imi puteti da informatii in legatura cu o cazare pentru patru zile in Constanta? Cam pana in 100 de lei Multumesc!
Salut, eu merg la mare in Costinesti, si vreau sa ajung la un festival in vama veche. Exista vreo metoda sa merg seara la festival si sa ma intorc dimineata? Microbuzul Costinesti - mangalia- vama ...? (mai mult)
Ce inseamna imagini si detalii cu un puternic impact emotional cum mai zice la TV?
Joi este ziua mamei mele, aveti vreo idee pentru o surpriza mai speciala?
Unde este Amfiteatrul Mihai Kogalniceanu din İasi?
Ce părere aveți de agenția Europa travel? Ați călătorit cu ei? Dacă da, cum a fost? Răspuns urgent.
Am 12 ani si de ceva timp incerc sa invat sa inot. Sunt foarte panicata cand incerc deoarece odata ( pe la 7 ani cred) era sa ma inec, noroc cu un domn care m- a scos. Ideea e ca pana acum inotam...? (mai mult)
Salutare TPU, cand credeti ca ar trebui sa imi procur rechizitele, daca scoala mea incepe pe 1 septembrie? Eu trec in clasa a 8, si ce rechizite credeti ca ar trebui cumparate(ma refer la toate rechizitele...? (mai mult)
Salut cum caut sa găsesc sau unde gasesc poze cu tatuaje. Adică doar poza fara brat sau ceva
Particip la un concurs si am nevoie de niste voturi. puteti sa dati un up vote pe link- ul de mai jos va rog? :D...? (mai mult)
Am nevoie de ceva idei pentru o vacanta la munte cu prietenii, cautam o statiune in care avem ce sa facem seara.Am fost acum 2 ani la Predeal si ne- am plimbat peste tot, anul trecut la Sinaia si ne- ...? (mai mult)
Acum vreo doua luni am descoperit o aplicatie care se numeste Wattpad ( unde poti citi carti si scrise de alti oameni sau poti face tu o carte ). Mi-as dori sa fac o carte,'idei,?
În curând voi zbura pentru prima dată cu avionul. Aș vrea să știu cum este și ce senzație ai. :) și ce locuri ar fi bine sa selectez? ( în partea din față, mijloc, spate) desigur ca voi alege...? (mai mult)
Am visat aseara o figura neagra foarte mare care a venit pe mine si n am mai putut respira. Avea ochii rosii si m- a privit exact in ochi. Inainte ma atinga, am scuipat un lichid negru. Tin sa...? (mai mult)
Hey TPU... știu ca nu e mare lucru, dar ma simt super nașpa in momentul asta și nu mi se pare normal sa se întâmple așa ceva. deci, eram cu niște prietene intr- un parc și ne luasem niște sticle...? (mai mult)
Buna TPU as vrea sa merg la mare in eforie, imi puteti spune preturile? (Ms mult
Vreau sa merg la mare in iulie. Vreau sa imi recomandati hoteluri LA CARE ATI FOST si indeplinesc conditiile: - sa fie destul de aproape de mare si de centru - sa aiba piscina exterioara - sa...? (mai mult)
Ciocolata alba taie efectul medicamentelor?
Din ce sunt făcute cărțile de joc DuelMasters/Yu-gi-oh.Vă rog eu.
Care sunt cele mai misto locuri de petrecut vara in Bucuresti?
Dupa ce perioada este cel mai bine sa mergi la mare?
Daca cineva imi da cadou de ziua mea, iar eu nu l-am invitat la nici o petrecere, cu ce il pot rasplati? Gen sa nu par fara cei 7 ani de acasa
Pofta buna :) https://www.facebook.com/frecipisoiu/videos/1923437541279141/?hc_ref=NEWSFEED
Cum poți începe o poveste? Inafara de. A fost odată ca niciodată. Și idei de nume de povesti?
Vreau sa cumpar un bmx de pe http://www.chainreactioncycles.com/ro/en/bmx E de incredere siteul?
În seara asta vreau sa ma joc niște jocuri cu părinții mei. Gen sa avem o seara cu jocuri in familie. Dați- mi niște idei de jocuri distractive si frumoase ( care nu necesita deplasare) Va rog sa...? (mai mult)
Unde pot sa citesc volumul 4 din Ingerul noptii in romana? Ma gandesc ca o minte luminata l-a tradus sau nu am nici o sansa?
am aproape 15 ani si nu stiu ce sa fac in timpul liber. deoarece sunt in vacanta. Cam fiecare zi din viata mea este: Ma trezesc si stau la PC pana pe la 16, ies cu prietenii pana pe la 22 ...? (mai mult)
Credeti ca vor creste excesiv mediile de admitere a claselor liceelor? Cam cat va fi anul asta daca la un liceu ultima media a fost 9, 18 in 2016 Iar eu am media de admitere 9, 40? Am...? (mai mult)
A fost cineva in vacanța in Grecia cu Europa travel? Imi poate spune și mie cineva cum e? Detalii despre autocar, șoferi șamd.
Sall TPU, de obicei stau in casa si nu gasesc pe nimeni afara, de obicei cand ies cu prietenii doar de uita pe telefon si se joaca cu ken'dama si nu ma fascineaza nici una dintre aceste ocupatii. Concluzia:...? (mai mult)
Am fost acceptat asistent pe baza nautica nemotorizata, in Costinesti.Stiu ca trebuie sa ajut lumea cu hidrobicicletele sau ceva de genul, dar imi poate da cineva o explicatie mai vasta?
Cine știe niște filme faine gen : drama dragoste crima. Gen ca cele de mai jos; The Longest Ride Sau Abduction
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.