Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ce varsta aveți?
As vrea sa va intreb pe cei care au fost la targul de vara dragaica sau cei care s- au dat in top spin, care este senzatia cand incepe sa te roteasca in aer. Ai greturi sau stari de rau? Intreb ...? (mai mult)
Pt. cei care locuiesc in judetul Arad ce strand imi recomandati din acest judet in fara de strandul Neptun?
Tocmai mi- a deschis un blog cu ajutorul site- ului Blogger. As vrea sa stiu si eu unde pot vedea cati mi- au citit articolul. Daca stiti cum, mi- ar fi de folos ajutorul vostru si multe alte...? (mai mult)
Ce statii de metrou din Bucuresti sunt apropiate de malluri? De exemplu cum e cea de la Piata Sudului, cu mall Sun Plaza
Care este cea mai periculoasa plaja de pe litoralul romanesc?
Spuneți-mi si mie câteva ștranduri din Bucuresti ieftine cu preturi nu foarte mari in weekend.Mersi
Salut, niste sfaturi pentru un ajutor de bucatar? (e prima data cand lucrez). Vreau sa fiu mai bun.
Buna TPU. Cum pot sa imi ocup timpul liber din vacanta de vara? Ma plictisesc rau si vreau sa incep sa fac miscare, adica sa pun masa musculara pe mine.Cum pot faca asta acasa?
A luat cineva premii cu monedele de aici de pe TPU? e pe bune? Cum aduni acele monezi?
imi puteti spue o metoda de a indeparta marker-ul permanent de pe lemn, va rog! este urgent
Ce inseamna negativ?
Ce pot sa fac in vacanta? Nu am nicio idee
as vrea sa stiu cu ce incarcator as putea sa reincarc doua bateri de 6v 10Ah legate in serie.
Este posibil sa intreb la o cabana inainte sa fac vreo rezervare inaltimea camerelor? Mi se pare un pic cam aiurea sa intreb Pe de alta parte, chiar este necesar, sunt o persoana foarte inalta, ...? (mai mult)
Unde ma pot caza pe timpul probelor pentru Academia de politie? Doresc sa stau cat mai aproape de academie si sa fie cat de cat acceptabil, financiar vorbind (si conditii modeste)
Vreau și eu idei de glume de făcut prietenilor gen: "cred că mi se întamplă ceva, am aer în plămâni" Sau și alte idei de preferat
Am o mare problema in legaruta cu facultatea Deci sunt la Universitatea Dimitrie Cantemir din Bucuresti. Am o restanta la drept ( E SINGURA)... si as vrea sa stiu daca e ca doamne fereste sa nu...? (mai mult)
Eu o sa merg intr-o tabara vara asta. Toata lumea se rade de mine ca o am mica. Ce as putea sa fac? am mai pus o intrebare pe 2010 si am asteptat am facut 17 ani si tot asa o am ce sa fac?
Vreau și eu sa stiu care hotel e mai bun din Sinaia dintre Rina si internațional!
Am 11 ani Jumate, si inca ma joc cu papusile, este oare vreo rusine? Nu vreau sa rada vreun copil de mine... Funda celui mai bun raspuns :*
Hei! :) Prin august aș vrea să plec în Londra. (Doua persoane, un adult si un copil de 15 ani) Problema este ca îmi trebuie o procura de la tatăl meu..as avea o întrebare. Îmi trebuie neaparat...? (mai mult)
Cat credeti ca luati in Evaluari? Ce vi s-a parut cel mai greu mai ales la matematica?
Hey TPU! Am nevoie de idei de activitati pentru o tabără de vara pentu copii intre clasele 3- 6. Tema este "Lumea Viitorului" Tabara tine 5 zile si am nevoie de idei pentru ateliere de hand- made,...? (mai mult)
Peste câteva zile voi primi un cățeluș băiat pudel și nu știu ce nume sa pun. Mă puteți ajuta? Funda la cel mai frumoss
Buna TPU. A fost cineva recent la Waterpark? eventual si la Divertiland? As vrea sa fac si eu o paralela intre cele doua. Gen, topogane, preturi la mancare, intrare, etc etc etc. Multumesc...? (mai mult)
Salutare TPU Am un majorat al unei amici care am ieșit cu ea de câteva ori...pentru majoratul ei i- am cumpărat un ceas elegant. Întrebarea mea este pe lângă acest ceas elegant... ce aș mai ...? (mai mult)
cu cine ma vad la festivalul Afterhills weekendul asta?
Cum sa fac si eu sa imi imbunatatesc timpul la viteza... imi trebuie pentru admitere la pompieri. Eu scot cam 7.6-7.7 iar mie imi trebuie 7.2. Daca puteti sa imi dati niste sfaturi as fi recunoscator
De unde pot cumpara carti de joc "lipite" in sir, cum folosea Magitot la IUmor?
Pe unde trebuie sa o luam daca in drumul Bacau Constanta, vrem sa trecem pe la Delta Dunarii?
Hei! Eu si cele doua prietene bune, plănuim sa mergem în parc... dar mama mea e plecată în oras sa facă ceva, si nu pot merge si eu cu ele... sunt trista, chiar voiam sa merg! Ce sa fac? Mama mea...? (mai mult)
Salut, Am nevoie de un camuflaj pentru a face poze la pasari in salbaticie. Aveti idee ce si unde pot gasi asa ceva?
Cine imi zice si mie cum se numeste desenul de pe Megamax care nu se mai difuzeaza si era despre cineva care a luat intr- o zi o banda desenata de la magazin in care se vedea ce i se va intampla baiatului....? (mai mult)
Cum sa vorbesc dur unei pagini de pe Facebook de televiziune, pentru ca ma enerveaza. Ma puteti ajuta? Nu vreau cu injuraturi, blesteme sau altceva...
Ar fi vreo problemă dacă aş închiria o cameră de hotel de o singură persoană cu o prietenă şi să stăm împreună? Adică aşa am ieşi mult mai ieftin.
Bună TPU, știți un site de pe care as putea sa citesc întâmplări de ale oamenilor? adică adevărate pentru ca pe TPU citesc aproape toate intrebarile, dar nu prea ma mai fascinează, sau ieri...? (mai mult)
Buna tuturor, imi puteti recomanda metode prin care as putea sa cresc din punct de vedere intelectual? De asemenea doresc sa imi dezvolt vocabularul sa invat cuvinte noi si in ce context pot fi ele...? (mai mult)
Habar nu am unde poate fi intrebarea asta pusa, dar e ok. Am facut un, , Kendama Pill" Din plastilina, totul e OK, Momentan e la congelat, sa se intareasca ok. Treaba e ca plastilina...? (mai mult)
As vrea sa ma angajez vara asta ca ospatar la mare. Stau departe de litoral. Am vazut destul de multe anunturi, singura problema este ca mi- e putin teama sa nu- mi iau teapa. Este cineva care a mai incercat...? (mai mult)
Cine imi zice un nume bun pentru YouTube care sa fie autentic?
Am o problema la bicicleta. Cand pedalez mai tare, imi fuge pedala mai jos si se aude un zgomot mai puternic, de parca se rupe ceva, dar nu. Se simte de parca scapa lantul de la locul lui. Am...? (mai mult)
Vreau un nume de YouTube dar sa fie autentic nu copiat si sa sune bine Dau funda... Mersiiiii...
Stie cineva un trail de downhill in Romania?
Vreau sa traiesc o vreme in afara sistemului, ca fapt experimental sa vad cum mi se modifica mintea, genele, cand ma simt in libertate totala. Imi recapat toata puterea persoanala, scap de ingradirile...? (mai mult)
Ce origine are Joséphine Ciel? (Ruxi din LikeOne). Eu pana acum am crezut ca este româncă si ca este din ardeal dar după nume nu pare
Exista vreun restaurant in Bucuresti care serveste mancare asiatica si are in meniu şi carne de câine? Am mancat anul trecut in China si sunt curios daca pot servi şi la noi. Multumesc!
Imi puteti recomanda si mie niste jocuri faine, de care nu o sa ma plictisesc, pe iOS?
Ce parere aveti despre baietii care se epileaza pe picioare? Intrebarea asta se adreseaza in general fetelor si as dori niste raspunsuri sincere... Eu am 20 de ani si parul de pe picioare este destul de...? (mai mult)
Ba fratilor, aseara mi- a scapat tigara pe jos si nu mai functioneaza. Am joyetech ego aio box. Deci apas pe buton sa dea curent in rezistenta, dar nu se aude niciun sfarait, rezistenta practic nu ia...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!