Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
De Revelion vreau sa stau treaz 24 de ore cu un prieten(am mai incercat de 2 ori dar nu am reusit:eram aproape).Imi puteti da niste sfaturi cum am putea reusi? Multumesc!
Am nevoie de putin ajutor... cum as putea afla cate mesaje am intr-o conversatie pe Facebook?
Circula acum un an sau doi un videoclip pe Facebook cu o tipa care se filma la ea in camera si se adresa haterilor Violetta
Ce aș putea face vara aceasta? Adică nu mai vreau sa stau toată ziua în casa pe telefon, vreau sa fac lucruri mai intresante, nu sa o las sa treacă degeaba. Voi de exemplu ce planuri...? (mai mult)
Știe cineva locații in București pentru gogoșeria "gogoșică fițoșica" exceptând parcul Orășelul copiilor? Eu stau in sectorul 6 și aceea e cam departe. Mulțumesc!
Vreau sa merg vara asta undeva, insa nu vreau la mare, vreau undeva la munte sau intr-un oras medieval (Sighisoara, Cluj, Brasov, Biertan etc) Ce-mi puteti recomanda?
De ce nu prea merge sa dau spike la kendama fac tot cum trebuie poate de vina este spikeul? e cam tocit.
Smart Summer: 5 pasi ca sa devii mai istet vara asta!
Cochetez cu fotografia, amatoristic vorbind...cum pot sa-mi si"semnez"unele poze care mi se par intr-adevar deosebite!? Multumesc
ce jocuri m- as putea juca afara cu 10- 15 prieteni? Azi facem un gratar la mine acasa si as vrea sa nu vorbim chiar toata ziua. Daca imi puteti spune niste jocuri cu carti de joc in multi ...? (mai mult)
Aveți vreo idee cum as putea adormi mai repede?
stie cineva in Bucuresti vreun strand sau piscina unde ai voie cu animalul de companie?
Îmi trebuie un site de descărcat video cu fotbal, fără drepturi de autor.
Ce se intampla daca motanul tau dispare si lipseste 3 zile si nu mai vine
Exemplu - 50 % - o jumatate, 5% o cincime cum se numesc, 10 % 15% 20% 25% 30% 35% 40% 45% 55% 60 % 65% 70 % 75 % 80% 85% 90% 95% ( am un proiect, etc, iar chestionarul a fost aplicat la20 de persoane,...? (mai mult)
Https://www.facebook.com/460455297383295/videos/1359203667508449/ e din ceva film secventa aceasta?
Azi am o intrebare legata de Siguranta/Protectie. Eram acum 2- 3 zile in terenul de tennis de picior de la scoala, si am avut o, , altercatie" cu un baiat..Hai sa- i spunem Mircea. Deci,...? (mai mult)
Cum pot scrie normal adica pe tastatura sunt literele normale si mai sunt mici cifre scrise cu albastru.Si acum imi apar cifrele scrise cu albastru.Pe ce trebuie sa apas ca sa imi apara literele?
In legatura cu kendama, 3 straturi de vopsea rubber inseamna 3 straturi de grip, mai exact ce inseamna rubber?
Salut. Vreau sa-mi iau o kendama de la Sweets, mai exact ceva din categoria Sweets Prime. Sunt bune? Au grip bun?
Dacă vreau sa merg cu trenul de la Sibiu la Cluj trebuie sa schimb trenul(de exemplu la Teiuș). Biletul îl iau direct din Sibiu pentru cursa întreaga sibiu- teius- cluj? Sau trebuie sa iau...? (mai mult)
ce o sa faceti vara asta? Dau funda! :)
Azi am auzit o melodie care suna cam asa: na na na na na na na na du du du du du du du du hands and body.....stop (ceva de genul :))))) ). Daca stiti melodia si m- ati inteles va rog răspundeți....? (mai mult)
Aveti idei de sporturi practicabile de o singura persoana?
Vreau sa calatoresc de la Sibiu la Cluj cu trenul si am niste nelamuriri. Daca iau trenul de la Sibiu trebuie sa il schimb la Teius. De la Teius trenul catre Cluj pleaca peste o ora de la sosirea...? (mai mult)
Buna ziua TPU! Pana pe ce data mai sunt valabile kendamele KDM de la gazeta sporturilor? Cele cu prețul de 59 lei?
Ce planuri aveti pentru vacanta de vara? Argumentati va rog :D Cel mai dezvoltat raspuns primeste funda, va rog.
Vreau si eu sa imi ziceti de unde pot gasi rulmenti vreo 6 ca imi trebuie ca am aflat cum sa fac spinnere acasa si vreau sa fac colectie am silicon dar nu am role in afara de ele de unde mai ...? (mai mult)
Despre ce sa vb cu un baiat pe telefon? ce sa fac ca discutia sa fie interesanta?
Știti cumva vreo aplicație in care să poți face un colaj cu multe poze?
(dau FUNDA) hei TPU, ziceti-mi niste jocuri de memorie sau logica pe care sa le faci in minte ca asta de exemplu: adunari,scaderi,inmultiri, impartiri in minte.ce altele mai stiti?
..Stie cineva de unde as putea procura o maimuta talie mare gen gorila.Multumesc anticipat
A mai fost cineva in tabara de supravietuire de la Toplita? Si daca da, cum a fost? Care sunt regulile acolo, iau telefoanele asa cum spun sau le spun parintilor asa doar ca sa aiba incredere sa te...? (mai mult)
Salutare, am si eu o intrebare. In zona mea sunt multi serpi(Caras Severin) si mie imi place sa ii prind, dar nu stiu cand e o vipera. Mai mult prind de apa, dar si de casa. Ma poatre ajuta cineva...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva unde în Suceava aș putea găsi un loc în care să aplic o gravură pe o bijuterie? Am nevoie urgent... Scuze de categorie. N-aveam habar unde s-o plasez...
Eu fac dans si trupa noastră trebuie să meargă la mare pentru spectacole, iar trupa noastră nu are nume. Imi puteti da idei de nume? Dacă vă ajută să stiti ca suntem trei fete. Mersi...? (mai mult)
Azi eram cu 2 prieteni pe strada si ne plimbam si ne striga din spate in om jegos, parca era homeless si ne intreaba "auziti copii aveti si voi 70 de bani pentru in medicament de inima?" Eu am...? (mai mult)
Cum te poti uita la canale americane pe internet?
Cum se numeste aceasta melodie? https://youtu.be/OOxH6RIz3X4
Dau FUNDA hei TPU, am o intrebare, multa lume spune ca daca joci sah incepi sa gandesti mai bine, este adevarat? sau cum te ajuta sahul sa gandesti mai bine? si ce alte jocuri de strategie mai stiti...? (mai mult)
Am văzut că la multe majorate sunt și cafele pe masă, ajută la ceva, gen îți reduce posibilitatea de a te îmbată repede, ajută la întărirea beției, ceva care are legătură cu băutul?
Cele mai usoare de terminat jocuri pentru pc?
Daca introduc un cod paysafe, in contul meu paysafecard acel cod nu mai poate fi folosit, nu? Deoarece vreau sa fac o tranzactie si sa nu fiu fraierit.
Hei! Am o intrebare puțin stupidă. E ok sa merg la piscină cu iubitul meu si prietenii lui, eu fiind singura fata din grup?
imi place foarte mult desenele animat " Cine-i sef acasa " si doresc sa ma ajutati cu un link de unde il pot descarca in limba romana.
Este adevarat ca poti sa-ti rupi un deget de la un fidget spinner?(scuzati-ma daca cumva am gresit categoria)
Dau FUNDA! Stiti ceva jocuri frumoase? (NU pe calculator sau telefon) ma refer la ceva jocuri gen: monopoly etc...dar sa fie educative si de 18+ sau de relaxare cu prietenii (afara de carti) ceva idei...? (mai mult)
Ce gust are Guarana? Știe careva? Sau vreun site care descrie gustul fructului?
Cine imi poate supune videou.ri gen asta https://www.youtube.com/watch?v=wpn9SE3-BRg&feature=youtu.be, dar sa nu fie cunoscute, ofer funda :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?