Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cine imi spune cateva video-uri gen asta, dar nu cunoscute, ofer funda :)
Dau FUNDA hei TPU am o intrebare. dati-mi si mie niste idei de activitati de relaxare..de placeer, orice altceva afara de stat pe internet sau in fata tvului sau sporturi, daca stiti, va rog:)
uite astazi cand am iesit de la scoala aveam 2 de lei si mi- am cumparat un fidget spineer =]]]].Dar eu stiu ca rulmetul va ruginii si nu va ma invartii bine.Cu ce il pot da in afara de benzina...? (mai mult)
Imi da cineva link cu toate părțile filmului Friday the 13th?
Hey,salut Eri m-a intepat vreo 3 albini durerea este insuportabila, nu mai pot deja. Mi s-a inflat mina mine am examen si am nevoi sa scap intr-o zi de inflamatie, stie cineva cum?
Heii:) va rog spuneti-mi o lista mare cu obiecte, haine pe care le pot lua cu mine la tabăra.Va rog din suflet.
Salutare, TPU! Mi s- a solicitat ajutorul in legatura cu venirea unui grup de copii de clasa 1- 4 de la tabara, la biblioteca unde imi petrec timpul liber. Am nevoie de idei de activități si ceva...? (mai mult)
As vrea sa merg la Muzeul satului din Sivita.Imi spuneti si mie ce imi arata acolo?
Ati mai fost la mare din 1 septembrie? Doar atunci as putea merge si nu stiu daca mai este vremea pentru plaja sau apa calda! Si ma gandeam ca poate ati mai fost si imi puteti spune! Perioada exacta din...? (mai mult)
Cum as putea sa ma distrez vara asta? Vreau idei smechere. MULȚUMESC!
As vrea sa imi dati niste site.uri de unde pot comanda niste huse de silicon pentru hoverboard (2site.uri) Multumesc!
BUNĂ! Cat de departe este gara din Constanța de plajă, mare, spații amenajate?
Am un amstaff blue de 9 luni si are 31 de kg, ce parere aveti?
Cine vrea întro tabara din munti apuseni...plecarea din Iasi mai multe detalii la tel... 0745401305
Aveti idee de unde pot lua un imprumut rapid? Mentionez ca nu lucrez, iar banii imi trebuiesc pentru studii.
Trebuie sa mergi obligatoriu in scoala altfel/saptamana altfel?
Voi ce faceți când sunteți plictisiți? Ceva idei?
Cum pot sa vad un show obisnuit in romana toate sezoanele?
Buna seara, se poate sa imi detaliati si mie despre hoteluri? Ideea e ca nu am mai fost si nu ma pricep, scrie acol ira ceckin pana in ora 12 parca si check out 20 cv gen si nu stiu ce vrea a spune....? (mai mult)
Hi! Ce seriale imi recomdati de actiune, mister, poate sa fie si comedie, dar as vrea sa aiba o poveste interesanta care sa te tina lipit de ecran! Am vazut pana acum lucifer, pacat ca s- a terminat...? (mai mult)
Poti sa practici un sport sau sa inveti sa canti la un instrument chiar daca nu ai invatat de mic?
La ce e bun fidget spinner?
În urmă cu câteva luni (cel puțin 7- 8) m- am dus la un casting (probă de voce) iar cei de acolo nu m- au chemat deloc. A zis că o să mă sune. Dar: minutele, orele, zilele... Treeeec, și nimic....? (mai mult)
Cum pot sa am videoclipuri de calitate pentru YouTube?
As vrea sa pun videoclipuri pe YouTube, dar imi este frica ca vor vedea colegii mei si vor rade/isi vor bate joc de mine...Intrebarile mele sunt: - Cum as putea imi inving frica asta? - Si daca...? (mai mult)
Știți niște programe de televiziune sau de Youtube care au DIY (lucruri creative) Pe pagina lor? Încerc tot felul de DIY si nu îmi reușesc.
Sunt fata si as vrea sa ma apuc de lupte libere. Voiam sa imi spuneti cateva miscari (de la cele care pot fi facute de incepatori si amatori pana la cele facute de avansati, tin sa spun ca nu...? (mai mult)
am si eu un MTB cu frane pe disc si cu spitele in forma de stea 2 cate 2 problema este ca mi s- a rupt 2 spite si as dori sa achizitionez un set dar nu stiu ce fel de spite sunt ma puteti ajuta ...? (mai mult)
Buna, Am o problema cu nasul, îl am destul de gros și vreau sa va întreb dacă îl pot îngusta cu Rhino Correct? Este eficient sau nu? As dori părerea unui medic sau cineva care l- a mai folosit. ...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar un longboard dar nu stiu cum sa fac alegerea. Eu as vrea sa il cumpar pe acesta http://www.emag.ro/longboard- spartan- shadow- fibre- 40- sp- 2337/pd/D21172BBM/?X- Search- Id=a2e25a3052af9d3cdd10&X-...? (mai mult)
Cine imi spune si mie niste site-uri similare cu Pinterest, insa pe care sa intru pe internet, nu sa descarc aplicatia? Multumesc!
am o intrebare vreau sa imi iau un fidget spinner negru de pe amazon la reducere e 2 euro dar cat costa transportul ca nu vreau sa treaca de 10 euro ca nu zice nimic de transport la comanda la...? (mai mult)
Ma puteti ajuta.Am un elicopter cu telecomanda si nu mi se invart elicile de sus ma puteti ajuta.
Mâine mă duc la o petrecere și as vrea idei de jocuri și întrebări faine de am n-am cât se poate de retardate.
Hei! Cand cand ies afara cu prietenii nu prea vorbesc, adica ei vorbesc si eu le dau sfaturi sau, , dezbatem" subiectul adus de ei. Daca ies afara, de exemplu cu o sigura persoana ea aduce vorba despre...? (mai mult)
Care e prețul de intrare in parcul de aventura din Herneacova? Se plătește doar la intrare pentru toate serviciile din parc? Dacă nu, care sunt tarifele?
Ce piscine sunt deschise in Bucuresti? In afara de Therme.
A participat cineva la UB Summer University? https://www.facebook.com/UBSU.ASUB/?fref=ts Pareri, impresii, sfaturi?
Ce parere aveti despre oamenii care merg desculti? Tata a mers descult mult timp si uneori ma lua si pe mine. La scoala e un proiect: „Mergi descult pentru pantofi". M- am gandit sa merg descult ceva...? (mai mult)
Cum sa il conving pe tata sa mergem la mare?
Am nevoie de ajutor de la cineva care ar putea sa imi modifice o poza cu rezolutiile : 480 x 360 ( Pixeli ). Ecranul meu are rezolutia de 1280 x 720 ( pixeli ). Ceea ce doresc eu de fapt, este...? (mai mult)
Salut, in weekend merg intr-o excurie.Ce pot face in autocar ca sa nu ma plictisesc? Multumesc
Sall TPU, am un spinner ieftin si mi-a ruginit rapid._.. Cun pot sa scot rugina din el?
am un spinner l-am luat acum o luna si nu se mai invarte ca inainte (Acum se invarte mai putin si tremura). Cum sa il fac ca inainte?
30 lucruri de facut la tara (la bunici) funda la cel mai bun raspuns
Am 15 ani si caut un loc de munca in domeniul calculatoarelor adica sa muncesc de acasa ma poate ajuta cineva?
am si eu o intrebare am un acvariu de 45litri si vreau sa stiu cati pesti se pot pune in el?
Stiu cum sa ma comport cand mananc ceva in public, dar aveti ceva tips and tricks cand iesi in oras sa mananci ceva?
Care este mai bun? Iphone 5S sau Samsung Galaxy A5 2016? Funda.
de unde pot lua rulmenti pentru spinere 608z si 607?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Rihanna
Te consideri un fan adevarat Rihanna! Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!