Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Nu știu ce să mai cred... Sunt foarte confuz și terifiat. Totul a început la țară cu aprox. 1 an în urmă. Mă pregăteam să ies afară, dar înainte de asta aveam tv- ul din cameră ...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste jocuri pentru Android gen valiant hearts, limbo sau old man journey.
De pe ce site pot sa vad filme si seriale vechi?
Hello! Am voie la bordul avionului cu Dslr si cu trepied?
Vi se pare ca kendama este periculoasa?
Salut fratilor. Mnah. sa mai uit griji, una- alta m- am apucat si eu de. pescuit. Am cateva undite telescopice dar na, parca nu ma simt bine daca nu dau odata cu lanseta. Problema este. cum "...? (mai mult)
am o baterie ego 2 2017 3200 mah..si un atomizor aspire k1 vreau sa stiu ce alt atomizor as putea cumpăra pentru a scoate mai mult fum dar sa fie o diferenta mai mare de fum astept răspuns de...? (mai mult)
Știți filme care să surprindă viața studentului gen alea cu frăția kappa, în afară de so undercover și Sydney White
Hey fac 14 ani dar se zice ca daca puib14bpe tort nu e bine ca trebuie sa pui 15 ca mergi inainte dar daca pui 15 nu e bine ca aduce ghinion ce fac ce pun?
Mi- am cumparat un spinner cu 20 de lei dar nu se invarte mai mult de 1 minut. I- am curarat bine rulmentul si acelasi rezultat...cum as putea sa il fac sa se invarta mai repede, cu efecte vizuale...? (mai mult)
Ce activitati desfasurati când sunteti plictisiti? (altceva decat Internet, PC) :)
Unde as putea gasi schita unui mamut din placaj?
.. avem miercuri o mini excursie de 2 ore, ca sa ma pot duce trebuie buletinul sa il dau maine, dar eu nu vreau sa merg... nu imi plac in general excursile si daca ii zic ca nu vreau la...? (mai mult)
Hei! Am si eu o intrebare:: Cum se numeste aceea masca care o poarta mascatii mereu, caci mereu m-a interesat cum se numeste? Dau funda
De curand am fost invitat la majoratul unei fete, care va fi peste o luna. Problema este ca nu cunosc pe absolut nimeni, numai pe sarbatorita si din cauza asta nu prea vreau sa merg. Nu prea...? (mai mult)
Este o problema cu snapchat- ul? nu ma mai lasa sa filmez si ieri mergea. i- am dat restart ca tel, am dezinstalat aplicatia si am reinstalat- o. imi zice:inregistrarea video cu lentile nu este compatibila...? (mai mult)
Ce parcuri frumoase din Bucuresti stiti? In afara de Carol, Cismigiu sau Herastrau.
Salutare prieteni. De doua luni am început sa fac vloguri. Va rog sa îmi puneți aici întrebări, , ce aleg/ce prefer dintre" iar eu voi filma un video în care răspund la întrebările voastre și...? (mai mult)
Buna,imi puteti spune si mie niste bauturi reci de la starbucks? Frappucino de preferabil, va multumesc anticipat!
Salut. Era mai demult pe Animax un anime, cu 3 copii si un panda, iar tema era bazată pe napi sau ceva de genu si în fiecare episod se duceau la un tip căruia nu i se vedea fata si făceau schimburi...? (mai mult)
Buna Deci, am un Samsung s3 si i- am dat resetare din fabrica ( am obiceiul sa fac asta la 6- 7 luni deoarece se misca foarte greu) si acum nu mai pot da niciun mesaj, nu am centru de mesaje ( telekom,...? (mai mult)
Am comandat de pe aliexpress un cutit (de colectie), vreau sa stiu daca e ok la vama, nu au aia nicio problema cu astfel de produse, nu?
De ce credeți că Naruto e un anime apreciat? Mie, personal nu- mi place deloc. Prea multe episoade, pierzi prea mult timp fărăr rost și e o poveste prea încâlcită. Dar tu ce părere ai?...? (mai mult)
Ma plictisesc! Am o foaie alba,un creion, un pix si niste carioci. Cum le pot folosi?
Bună, am un cont fake dar nu il mai pot deschide, zice că nu sunt persoană reală (ceea ce nu sunt). Vreau să il recuperez, ce sa fac? Urgent!
imi poate spune cineva daca exista programe in care pui o melodie si iti da altele asemanatoare?
Vreau sa imi fac majoratul si as vrea sa il fac la in restaurant mai mic, cu 2 incaperi (una unde vor sta parintii si alta unde vor sta invitatii mei), ceva de genul restaurantului La Parisien...? (mai mult)
As dori sa ma mut in America, nu stiu in ce oras inca, dupa ce voi termina o facultate etc bineinteles, avand in vedere ca acum am 15 ani. Imi puteti spune cum ar trebui sa ma pregatesc si...? (mai mult)
Salut, vreau sa imi pun un nume pe intragram mai smecher. Multumesc!
De ce Australia continuă să participe la Eurovision? Înțeleg că în 2015 s-au sărbătorit 60 de ani de când a început concursul. Dar și în 2016 și 2017?
Vreau si eu cateva nume jmek pentru Instagram. Mersi!
toata noaptea a plouat,iar eu am un pennyboard si as vrea sa ies o ora, doua acum numai ploua se poate iesi am ABEC-7!?
Îmi poate spune și mie cineva când va fi difuzat din nou serialul "Bahar-viata furata "? Mersi!
Unde ma pot caza pe timpul probelor pentru Academia de politie? Doresc sa stau cat mai aproape de academie
Ce parere aveti de noul castigator al Eurovisionului? A meritat sa castige Portugalia?
Cu cat as putea sa vand unitatea cu respectivele resurse? Procesor: AMD Athlon 64 3000+ 1, 81GHz RAM: 3GB Placa video: NVidia GeForce 210 1, 8GB Placa de baza: DDR2 Hard disk: Sub 100gb
Am un bmx drag onset 2016 cu angrenajul Salt Plus Rookie. Dacă am dat cu wd40 la foaie, la angrenaj poate intra uleiul acolo? Sau trebuie desfăcut? Uleiul acela poate intra și la butuc? ...? (mai mult)
Am 14 ani si recent (3 săptămâni) m- am apucat de magie cu cărți, ieri am primit un pachet nou și aseară am încercat un truc simplu pe cineva(de obicei încercam pe mama, de data asta a fost ...? (mai mult)
De unde pot face rost de heliu/baloane cu heliu? (stau intr-un oras mai mic si nu prea sunt multe magazine mari)
Buna TPU.Cei din zona Salonta (bihor) am auzit ca se organizeaza zilele salontane.Vor fi si masinute care merg pe curent? si duminica cine va canta?
Cum sa fac să slăbesc cat mai repede? Cum să mă abțin de la dulciuri? Vă rog, ajutati-ma!
Vreau să mă joc Ouija și nu am tablă. Așa că am făcut una din carton. Cum fac să meargă jocul?(ați înțeles ce am vrut să spun) Vreau răspuns repede.
Salutare. As vrea sa imi spuneti si mie cateva filme pe care le- as putea viziona. Insa sa fie de comedie sau drama cu Copii gen... Diary of a Wimpy Kid (comedie) The Kite Runner (drama care m- a facut...? (mai mult)
Dati si mie niste idei cu "zici ca ești... la față. Gen : "zici ca ești pufarina la față" da așa mai haioase ca sa radem când le spunem
Hei TPU,am văzut ca pe Facebook se poate reacționa cu floare...m-am informat și este posibil doar pe iOS, dar eu am platforma iOS și Facebook-ul actualizat și totuși nu merge.De ce?
Cine pricepe in vestimentatie/modeling? Pantofii trebuie sa fie intr- o culoare cu centura sau cu sacoul sau cu pantalonii? mersii....ma intereseaza stric sacoul cu ce trebuie sa se potriveasca si ...? (mai mult)
În primul rând, aș vrea să-mi cer scuze pentru categorie. Bună, știe cineva jocuri pentru tabletă/telefon ( care săpoată fi jucat și fără internet ) cu temă anime? Mulțumesc.
Daca eu am 154cm si un coleg zice ca are un caine lup care in doua picioare e cat mine.Se poate?
Salut, in acest weekend imi voi achizitiona un MTB RockRider 520 (Fara S), desigur ca voi testa acest model inainte, dar vreau sa stiu daca imi pot pune baza in ea pe termen lung, say daca aveti alte ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!