Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 27 Februarie 2025 sunt:
Îmi poate spune și mie cineva când va fi difuzat din nou serialul "Bahar-viata furata "? Mersi!
Unde ma pot caza pe timpul probelor pentru Academia de politie? Doresc sa stau cat mai aproape de academie
Ce parere aveti de noul castigator al Eurovisionului? A meritat sa castige Portugalia?
Cu cat as putea sa vand unitatea cu respectivele resurse? Procesor: AMD Athlon 64 3000+ 1, 81GHz RAM: 3GB Placa video: NVidia GeForce 210 1, 8GB Placa de baza: DDR2 Hard disk: Sub 100gb
Am un bmx drag onset 2016 cu angrenajul Salt Plus Rookie. Dacă am dat cu wd40 la foaie, la angrenaj poate intra uleiul acolo? Sau trebuie desfăcut? Uleiul acela poate intra și la butuc? ...? (mai mult)
Am 14 ani si recent (3 săptămâni) m- am apucat de magie cu cărți, ieri am primit un pachet nou și aseară am încercat un truc simplu pe cineva(de obicei încercam pe mama, de data asta a fost ...? (mai mult)
De unde pot face rost de heliu/baloane cu heliu? (stau intr-un oras mai mic si nu prea sunt multe magazine mari)
Buna TPU.Cei din zona Salonta (bihor) am auzit ca se organizeaza zilele salontane.Vor fi si masinute care merg pe curent? si duminica cine va canta?
Cum sa fac să slăbesc cat mai repede? Cum să mă abțin de la dulciuri? Vă rog, ajutati-ma!
Vreau să mă joc Ouija și nu am tablă. Așa că am făcut una din carton. Cum fac să meargă jocul?(ați înțeles ce am vrut să spun) Vreau răspuns repede.
Salutare. As vrea sa imi spuneti si mie cateva filme pe care le- as putea viziona. Insa sa fie de comedie sau drama cu Copii gen... Diary of a Wimpy Kid (comedie) The Kite Runner (drama care m- a facut...? (mai mult)
Dati si mie niste idei cu "zici ca ești... la față. Gen : "zici ca ești pufarina la față" da așa mai haioase ca sa radem când le spunem
Hei TPU,am văzut ca pe Facebook se poate reacționa cu floare...m-am informat și este posibil doar pe iOS, dar eu am platforma iOS și Facebook-ul actualizat și totuși nu merge.De ce?
Cine pricepe in vestimentatie/modeling? Pantofii trebuie sa fie intr- o culoare cu centura sau cu sacoul sau cu pantalonii? mersii....ma intereseaza stric sacoul cu ce trebuie sa se potriveasca si ...? (mai mult)
În primul rând, aș vrea să-mi cer scuze pentru categorie. Bună, știe cineva jocuri pentru tabletă/telefon ( care săpoată fi jucat și fără internet ) cu temă anime? Mulțumesc.
Salutare prieteni. De doua luni am început sa fac vloguri. Va rog sa îmi puneți aici întrebări, , ce aleg/ce prefer dintre" iar eu voi filma un video în care răspund la întrebările voastre și...? (mai mult)
Daca eu am 154cm si un coleg zice ca are un caine lup care in doua picioare e cat mine.Se poate?
Salut, in acest weekend imi voi achizitiona un MTB RockRider 520 (Fara S), desigur ca voi testa acest model inainte, dar vreau sa stiu daca imi pot pune baza in ea pe termen lung, say daca aveti alte ...? (mai mult)
Am nevoie de provocari pe care sa le fac. Vreau sa fie maxim 10- 25 dar sa nu fie extrem de nebune, gen: sa te dezbraci, sa saruti pe persoana.... Cine da cele mai bune 10- 25 provocari o sa...? (mai mult)
Cum se numeste chestia aia de la gura lu Killa Fonic, gen chestia aia de o poarta doctorii la operati?
Stie cineva de unde pot sa imi cumpar un cruizer de peste 30 inch?
Cine poate sa imi spuna unde gasesc cruiser de minim 30"? Daca se poate pretul sa fie sub 250-300 lei
Am o problema mai veche, de prin ianuarie, sunt student in anul 3 la teologie si pana in decembrie am stat intr- un camin studentesc de lux pana sa imi vina un drogat coleg de camera, dupa care...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste melodia aia dramatica de la Insula Iubirii? E ceva mai lenta si canta o fata ceva de genul,, Aaa aaa" pe mai multe note. Nu stiu cum sa explic altfel. Multumesc!
Buna,TPU! Am o intrebare:se presupune ca in jurul datei de 21 mai 2017, va fi un puternic seism, chiar mai puternic decat cel din 1977. Voi ce credeti? Aveti surse sigure? Chiar se va intampla?
As vrea si eu sa incerc saltul cu parasuta de la 4000 m, efectuat decei de la TNT Brother. Intrebarea este daca merita sa dai suma de 1100 RON pentru asa ceva? Stiu ca poate este un lucru e care...? (mai mult)
Hey, dau funda! Stiti vreo aplicatie pentru Android care sa te ambitioneze sa poti face/sa poti realiza ceea ce ti- ai propus pe ziua respectiva? Sau vreo idee, cum sa reusesc sa imi indeplinesc ceea...? (mai mult)
Exista site cu canal live cu stiri no comment(fara audio)?
Stiti cum sa ajung din Drumul Taberei in Centrul Vechi?
Salutare, Nu mai stiu exact de unde am auzit despre anumite locuri unde se poate experimenta tortura/durerea prin diverse metode, în condiții de "siguranta" (adică nu te omoară nimeni, îti testezi...? (mai mult)
problema mea este urmatoarea, sunt clasa VIII si nu as vrea sa merg la banchet fiindca, parerea mea este mai scump, adica alt prieten de aceiasi suma a inchiriat 3 limuzine, iar noi nu ...? (mai mult)
Ajutor! Mi- am facut un cont pe aplicatia CokeScan (pentru premiile acelea de la Coca- Cola) si am inscris date false acolo, necrezand ca o sa castig ceva. Am castigat bilete la festivalul Neversea ...? (mai mult)
Cum se numeste aplicatia aceea care pune inimioare pe cap? Dau fundita so coroana
Castelul Bran este acelasi cu Castelul Groazei sau sunt 2 castele diferite? Amandoua am inteles ca sunt in Bran.
Am o întrebare cam ciudată şi, ... sună cam aşa: Eu cu surioara mea obişnuim să ne prefacem că suntem la şcoală, iar pentru asta avem nevoie de un catalog. Aici am o lecție în care...? (mai mult)
Unde pot gasi fidget spinner in Suceava?
Care imi puteti spune si mie cum este la Castelul Bran? Merita vazut? Cam ce este in interiorul lui? Intreb daca merita vazut pentru ca de la mine pana acolo sunt cam 350 km. O zi buna :D
Salut, am Google chrome si AdBlock, insa imi tot apar reclame. E vreun virus?
ce lucruri pot face afara singur?
Hei! Sunt putin mai plinuta si nu stiu cum sa slabesc. Dimineata mananc ori fructe, ori nu mananc deloc. La pranz sunt la scoala si nu mananc nimic si dupa mananc de abia la 6- 7 cand ajung acasa si nu...? (mai mult)
De ce vad jocul The Sims 2 pe primul loc in cele mai multe topuri cand scriu:Top The Sims Games?
Îmi puteți spune vă rog de unde să iau un (șampon, spray etc.)care să- mi vopsească părul, dar nu permanent, să se ducă la prima spălare, nu trebuie neapărat (șampon, spray)orice altă modalitate...? (mai mult)
1.) Ce cadou credeți că ar fi potrivit să- i iau unei fete de 11 ani? Precizez ca nu jucării sau haine, jucării nu fiindcă este prea mare iar haine are destule.2.)Eu sunt de o seamă cu ea, așa...? (mai mult)
Ati fost pana acum la mare? Daca da cum vi s-a parut?
La EE Comic Con, biletul este valabil si sub forma digitala, asa cum a venit prin email, sau printat neaparat?
Hey! In vara as vrea sa fac voluntariat, dar nu stiu unde, nu prea gasesc informatii pe net. Sunt din Constanta si am 13 ani (anul acesta fac 14). Ati putea sa- mi ziceti unde se fac voluntatiate sau...? (mai mult)
Am un bmx ca cel de aici: http://www.emag.ro/bicicleta- bmx- trinx- dimensiune- roata- 20- albastru- varsta- 11- ani- t2015c/pd/DBWZN2BBM/ Vreau sa stiu daca rezista la trick- uri, ne...? (mai mult)
Am nevoie de niște idei.Peste o săptămână este ziua de naștere a unei prietene, dar nu știu ce să- i iau.Am întrebat- o ce și- ar dori, dar a spus că nu știe.Haine are destule(două dulapuri...? (mai mult)
Am o rugaminte la voi, vreau sa imi cumpar o bicicleta de pe olx si am gasit 2 la acelasi pret insa nu ma tare stiu cu piesele si care firme sunt mai bune. M- ati putea ajuta cu un sfat? Link:...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numele reale ale celebritatilor
Stiai ca numele real al lui Nicki Minaj este Onika Maraj? Sau ca pe Marilyn o chema de fapt Norma Jean? Afla cat de bine cunosti celebritatile momentului.