Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Salut, merita sa ma apuc de lectii de limba japoneza? Imi permite buggetul si chir as vrea, dar oare merita, stiind ca as vrea sa fac ceva cu ea in viitor... Va rog sa nu pomeniti de engleza sau franceza...? (mai mult)
Aș vrea să știu cum e corect să vorbeşti ȋn bani vechi sau în bani noi? Fundă celor mai multe răspunsuri.
Imi puteti recomanda un longboard sau un cruiser din lemn mai ieftin? Mie mi s-a parut foarte bun un pennyboard la 130 RON (nu spun firma ca fac reclama).
Este baliful deschis de 1 mai?
Am un j5 2015 si cu camera foto ies bine pozele dar cand fac un musically(am cont de musically) nu se vede clar in sensul ca sa vad foarte mari pixeli si cand l.am terminat nu se misca lin/clar
Niște filme bune genul thriller?
Cum va imaginati o lume in care animalele ar putea vorbi (sa le intelegem si noi) iar obiecte ar prinde viata? :) De ce obiect v-ar fi cel mai mila
Cum as putea rezolva asta? Imi apare asa cu negru de o zi, dar nu stiu de ce http://imgur.com/a/dXHpu
Care sunt toate chintele la poker cu, carti de la 7 in sus?
Exemple de sărbători celebrate în spațiul public.
Cum se dau banii la majorat?
Ma intereseaza un fotograf bun pentru. o sedinta foto cu ocazia aniversarii de cand ne-am cunoscut.Sa fie din Iasi.Sugestii? Ms anticipat!
am o problema: Am un prieten, Andrei.El este genul ala de prieten caruia ii place sa te sacaie, iar daca el te pune sa faci ceva ce tu nu vrei, el te va obliga sau te va ameninta.Si, pe deasupra...? (mai mult)
Buna ziua! De la statia de metrou Parc Bazilescu exista vreun mijloc de transport care sa duca pana la Palatul Mogosoaia? Multumesc anticipat!
Heeei... motanul meu vine mereu cu răni pe corp si chestii si nu stiu cum sa il opresc sa se mai bată cu alte pisici. Nu pot sa il tin in casa. Nu am nicio sansa. (Scuzati categoria. Nu am stiut in ce...? (mai mult)
Stie cineva cat costa un bilet la vagon cuseta/dormit din Cluj pana in Bucuresti avand in vedere ca sunt student si am gratuitate la trenurile de clasa a2- a? Am auzit ca cica s- ar plati doar suplimentul...? (mai mult)
Cine imi da niste rime de battle Dau funda
De intai mai vreau sa merg la gratar, locuiesc in Bucuresti, dar din cate am inteles s-au cam desfiintat locurile publice special amenajate pentru gratar, stiti vreunul?
Stie cineva ce inseamna,, URASSC" de la youtuber-ul roman Sucre?
Este buna firma de biciclete Drag? Am un Bmx Drag onset 2016 negru cu rosu.Am modificat angrenajul și foaia care în total a ieșit 1400 lei. A meritat? Angrenaj:Salt Plus Rookie ...? (mai mult)
Bună, cum aș putea să fac mai mulți follow- eri pe wattpad? Faza este că am doar 27 și am vreo 4 cărți ( iar pe alte site- uri, primesc multe aprecieri la cărțile alea ). Iar o prietenă are...? (mai mult)
Hey! Am și eu o nelămurire. La jocul acela cu mingea - bambilici, cel din afara careului putea "salva" mingea unui alt jucător? Dau funda!
Poate cineva sa- mi spuna niste povesti de groaza culese din popor adica auzite de batrani. bunici de exemplu am auzit una din satul meu(care presupun ca e adevarata) : O femeie din sat l- a pus...? (mai mult)
Vreau sa stiu porecle de genul "CJ" sau ceva de gangsteri.
Care este diferenta dintre trenurile Regio si cele Interregio? Cele Regio sunt cele vechi, Interregio sunt sageata albastra?
TPU, nu mai suport cand la mine in Constanta e cel mai frig! In alte tari sunt 20 de grade, chiar 28, dar la mine doar 12- 14 grade. Locuiesc la 30 metri de Bulevardul I.C Bratianu. Ce sa fac sa fie...? (mai mult)
.. De cateva saptamani au inceput sa ma pasioneze trucurile de magie, iluzionismul.De unde as putea sa invat trucuri de magie dar nu cele de strada, adica carti de joc, ci magie de scena(cu ...? (mai mult)
Este buna firma de biciclete Drag? Am un Bmx Drag onset 2016 negru cu rosu.Am modificat angrenajul și foaia care în total a ieșit 1400 lei. A meritat? Angrenaj:Salt Plus Rookie Foaie:Subrosa...? (mai mult)
Hei lume :) Ce stațiuni/insule recomandați pentru o vacanță în Grecia? Știți și ceva hoteluri cu apartamente cu 2 camere (4 adulti)? Mersi frumos!
Cine stie daca in perioada aceasta se poate uraca la Cascada Urlatoarea din Busteni? Si daca la Predeal functioneaza telescaunul. Merg in week- end in excursie cu clasa si vreau sa stiu fiindca nu are ...? (mai mult)
De unde pot sa cumpar o camera de trafic sau pe care sa o pun pe ghidon sau pe casca pentru a filma drumul? Cam cat costa?
Sa zicem ca ti s-a terminat benzina in pustietate, dar ai la tine un cupon castigator, pe care scrie: Poti sa castigi 50L de benzina sau 12L de bere + pizza... Ce ai alege?
Imi recomanda cineva niste localuri (cafenele) dragute din Alba Iulia in care as putea sa- mi beau cafeaua de dimineata? Fac o oprire in oras poimaine dimineata si stau pana in jurul pranzului,...? (mai mult)
Buna seara, cum sta treaba cu tariful de noapte la taxi? Gen Il socoteste de la o anumita ora gen 22 noaptea pana la 6 dimineata sau doar cand e noapte..multumesc tpuCa vreau maine sa plec la 5 dimineata...? (mai mult)
TPU! Un prieten de al meu nu spune numele nimanui inainte sa vorbeasca. De exemplu: "Gigel! Vino aici", dar el spune direct "Vino aici" in loc de "Sandu! Vino aici". Ce sa fac cu prietenul meu? In loc...? (mai mult)
Stie cineva o persoana care se pricepe la SampFuncs? Problema este ca am folosit [samp say_msg "Mesaj"] si [chatmsg "Mesaj"] si ambele imi arata mesajul asa: [MESAJ]
Heii TPU. Doresc şi eu ajutor. Am niste pulpe si nu ştiu ce să fac cu ele. Mă ajutați cu o rețetă uşoară si gustoasă. Mulțumesc frumos.
Scuzati categoria, vreau sa fac o prajitura dar nu stii ce, am lapte praf, lapte, margarina Unirea, glazura, cacao, faina, nuca de cocos, praf de copt, zahar vanilat, zahăr tos, ...? (mai mult)
Sunt siteuri speciale pentru let's playeuri? Ca as vrea sa fac niste video- uri. Pe yt nu vreau ca imi cere nr de tel si dupa aia primesc spam. Si acum am primit reclama de adidasi nike nu stiu de unde....? (mai mult)
Faceti-mi o rima in spatiile punctate va roog. ,, Hitler distruge tot! Tralalailala ... ...
Unde se poate sta în Timișoara la înăltime, un loc public / cafenea ori pur şi simplu de unde poţi vedea oraşul cat mai sus
Ce sa faci cand esti singur acasa, cand te plictisesti?
Recent a aparut serialul, , Famous in love". Am vazut primul sezon si acum astept sa apara al doilea. E primul serial la care m- am uitat si sincer imi place sa stau o zi intreaga pe laptop :)) ...? (mai mult)
Am 17 ani, iar pentru vacanța de vară mă tentează să mă angajez undeva pentru a face niște bani. Vreau idei cu locuri de muncă și este posibil să reușesc să strâng 1.000 euro pe ...? (mai mult)
ce sa fac,ma plictisesc tare, tare mult.stau la curte si nu stiu ce sa fac. am 12 ani jumatate. va rog fara comentarii urate.
Cat ar costa un echipament complet de airsoft de la arma pana la imbracamintea necesara pentru un incepator?
Tigarile electronice cu abur contin nicotina? Adica lichidu ala de poate avea diferite arome contine nicotina? Sau exista tigari electrice cu aburi care sa nu contina nicotina si sa fie doar cu arome?
Ce lucruri/obiecte explodeaza (care nu trebuie puse pe foc) in afara de spray sau tuburi sub presiune mai stiti ceva? Cat mai multe exemple sau combinatii chimice!(b3nZ! n@)
Cum e pe cealalta lume? Oh. Nu stiti la ce ma refer? A fost sfarsitul lumii pe 19
Cine credeti ca va castiga el classico? DAU FUNDA!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Corina
Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!