Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Imi recomanda cineva niste localuri (cafenele) dragute din Alba Iulia in care as putea sa- mi beau cafeaua de dimineata? Fac o oprire in oras poimaine dimineata si stau pana in jurul pranzului,...? (mai mult)
Buna seara, cum sta treaba cu tariful de noapte la taxi? Gen Il socoteste de la o anumita ora gen 22 noaptea pana la 6 dimineata sau doar cand e noapte..multumesc tpuCa vreau maine sa plec la 5 dimineata...? (mai mult)
TPU! Un prieten de al meu nu spune numele nimanui inainte sa vorbeasca. De exemplu: "Gigel! Vino aici", dar el spune direct "Vino aici" in loc de "Sandu! Vino aici". Ce sa fac cu prietenul meu? In loc...? (mai mult)
Stie cineva o persoana care se pricepe la SampFuncs? Problema este ca am folosit [samp say_msg "Mesaj"] si [chatmsg "Mesaj"] si ambele imi arata mesajul asa: [MESAJ]
Heii TPU. Doresc şi eu ajutor. Am niste pulpe si nu ştiu ce să fac cu ele. Mă ajutați cu o rețetă uşoară si gustoasă. Mulțumesc frumos.
Scuzati categoria, vreau sa fac o prajitura dar nu stii ce, am lapte praf, lapte, margarina Unirea, glazura, cacao, faina, nuca de cocos, praf de copt, zahar vanilat, zahăr tos, ...? (mai mult)
Sunt siteuri speciale pentru let's playeuri? Ca as vrea sa fac niste video- uri. Pe yt nu vreau ca imi cere nr de tel si dupa aia primesc spam. Si acum am primit reclama de adidasi nike nu stiu de unde....? (mai mult)
Faceti-mi o rima in spatiile punctate va roog. ,, Hitler distruge tot! Tralalailala ... ...
Unde se poate sta în Timișoara la înăltime, un loc public / cafenea ori pur şi simplu de unde poţi vedea oraşul cat mai sus
Ce sa faci cand esti singur acasa, cand te plictisesti?
Recent a aparut serialul, , Famous in love". Am vazut primul sezon si acum astept sa apara al doilea. E primul serial la care m- am uitat si sincer imi place sa stau o zi intreaga pe laptop :)) ...? (mai mult)
Am 17 ani, iar pentru vacanța de vară mă tentează să mă angajez undeva pentru a face niște bani. Vreau idei cu locuri de muncă și este posibil să reușesc să strâng 1.000 euro pe ...? (mai mult)
ce sa fac,ma plictisesc tare, tare mult.stau la curte si nu stiu ce sa fac. am 12 ani jumatate. va rog fara comentarii urate.
Cat ar costa un echipament complet de airsoft de la arma pana la imbracamintea necesara pentru un incepator?
Tigarile electronice cu abur contin nicotina? Adica lichidu ala de poate avea diferite arome contine nicotina? Sau exista tigari electrice cu aburi care sa nu contina nicotina si sa fie doar cu arome?
Ce lucruri/obiecte explodeaza (care nu trebuie puse pe foc) in afara de spray sau tuburi sub presiune mai stiti ceva? Cat mai multe exemple sau combinatii chimice!(b3nZ! n@)
Cum e pe cealalta lume? Oh. Nu stiti la ce ma refer? A fost sfarsitul lumii pe 19
Cine credeti ca va castiga el classico? DAU FUNDA!
Eu colecționez monede si nu stiu cu ce sa le curat, mentionez ca am incercat cu pasta de dinti si nu a mers
Am si eu o curiozitate, oare are ceva daca te duci singura in club sau trebuie sa te duci obligatoriu cu cineva?
stie cineva cum pot intra la evenimente in backstage ce ar trebui sa scriu pe ecusonul ala fiind fotograf?
De ce e Nadir la Bravo ai stil Panoramă?
Vreau sa joc și eu în serialul Lecții de viață de pe profit tv. Ce sa fac?
Salut, Am un bmx wethepeople arcade cred că este varianta 2012. De ceva timp auzeam un "scârțâit" la axul de pe spate dar nu am facut nimic in privința asta...cand se auzea, cand nu se mai auzea. ...? (mai mult)
Unde trebuie sa dau sa vad cine ma urmareste pe Facebook?
am si eu nevoie de o aplicatie/site in care pot face filmulete cu poze pentru cursul festiv, dar sa pot prelungi filmuletul cat vreau eu pentru ca am destul de multe de pus. Multumesc anticipat!...? (mai mult)
De ce multi considera ca este ilegal ca ai la tine un cantar de bijuterii? Stiu ca ar fi folosit pentru oricealtceva decat bijuterii dar oare chiar este ilegal sa ai asupra ta un cantar de bijuterii?
Descopera ce mai buna versiune a ta la Fundatia Calea Victoriei
Dreamhack e mâine în București la sala polivalentă?
De ce ninge in aprilie?
Maine urmeaza sa merg in Deva cu trenul. Am mai deschis subiectul acesta aici, eram mai calma dar parca tot cresc emotiile in mine asa, am o senzatie foarte ciudata, teama amestecata cu emotii... Vreun...? (mai mult)
Cine vrea sa jucam un separeu pe Triviador? Ce nickname aveti?
Vi s-a intamplat vreodată să fiți intr-un loc de exemplu la scoala sau cu prietenii si sa va uitati in gol și să stati asa un timp îndelungat sa nu auziți nimic.
De ce in galele de la Bravo ai stil nu mai sunt momente si sunt doar defilari normale ca în timpul săptămânii? Dau funda
Ce programe de animatii recomandati?
Heii... Ce joc credeti ca ar fi potrivit pentru inceputul gaming-ului? Funda cel mai bun joc! Jocuri populare, si nu ziceti Mario 2, chestii d-astea.
Cum pot lua legatura cu un expert TPU?
Filme gen Gremlins 1 si 2? Cum vi s-au parut filmele din seria Gremlins? Mi-e mi-au placut.
Ce este acel pan despre care vorbeste Maitreyi in cartea lui Mircea Eliade? Spune ca il si mananca si isi da si pe buze cu el, cum se numeste de fapt, sau ceva informatii despre cum il gasesc?...? (mai mult)
Ce sa iau intr-o excursie de 2 zile?
ce faceti? Care este tara voastra preferata si de ce?
Ce tip de bicicleta imi recomandati si de ce?
Salut, ce exercitii sa fac sa ridic piciorul mai sus?
La ce magazin din Botosani pot gasi kendama?
am inceput sa scriptez in pawno... Dar cand dau compil imi scrie asta:C:\Users\BWone\Desktop\Ecilia R.P.G\gamemodes\server.cfg(10) : error 055: start of function body without function header ...? (mai mult)
Stie cuneva niste magazine pentru Cosplay online romanesti?
Heii... Ce trebuie sa imi iau cu mine intr-o excursie de 2 zile la Alba- Iulia? 1) Ce haine sa imi iau? 2) Ce mancare sa imi iau pe drum? 3 ) Ce alte lucruri sa imi iau?
Stiti niste jocuri faine?(se pot include si jocurile de societate)
Ma intereseaza sa stiu, cat costau: Ps1 Ps2 Ps3 Ps4 Cand au aparut? Multumesc. Dau funda celui mai bun raspuns!
M- am plictisit si n- am ce sa fac. Afara ploua si pot iesi doar daca vreau sa- mi cumpar ceva. M- am jucat MONOPOLY si m- am plictisit de el, carti nu joc ca nu vreau si tot asa. Dati- mi exemple de ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minionii
Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!