Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Eu colecționez monede si nu stiu cu ce sa le curat, mentionez ca am incercat cu pasta de dinti si nu a mers
Am si eu o curiozitate, oare are ceva daca te duci singura in club sau trebuie sa te duci obligatoriu cu cineva?
stie cineva cum pot intra la evenimente in backstage ce ar trebui sa scriu pe ecusonul ala fiind fotograf?
De ce e Nadir la Bravo ai stil Panoramă?
Vreau sa joc și eu în serialul Lecții de viață de pe profit tv. Ce sa fac?
Salut, Am un bmx wethepeople arcade cred că este varianta 2012. De ceva timp auzeam un "scârțâit" la axul de pe spate dar nu am facut nimic in privința asta...cand se auzea, cand nu se mai auzea. ...? (mai mult)
Unde trebuie sa dau sa vad cine ma urmareste pe Facebook?
am si eu nevoie de o aplicatie/site in care pot face filmulete cu poze pentru cursul festiv, dar sa pot prelungi filmuletul cat vreau eu pentru ca am destul de multe de pus. Multumesc anticipat!...? (mai mult)
De ce multi considera ca este ilegal ca ai la tine un cantar de bijuterii? Stiu ca ar fi folosit pentru oricealtceva decat bijuterii dar oare chiar este ilegal sa ai asupra ta un cantar de bijuterii?
Descopera ce mai buna versiune a ta la Fundatia Calea Victoriei
Dreamhack e mâine în București la sala polivalentă?
De ce ninge in aprilie?
Maine urmeaza sa merg in Deva cu trenul. Am mai deschis subiectul acesta aici, eram mai calma dar parca tot cresc emotiile in mine asa, am o senzatie foarte ciudata, teama amestecata cu emotii... Vreun...? (mai mult)
Cine vrea sa jucam un separeu pe Triviador? Ce nickname aveti?
Vi s-a intamplat vreodată să fiți intr-un loc de exemplu la scoala sau cu prietenii si sa va uitati in gol și să stati asa un timp îndelungat sa nu auziți nimic.
De ce in galele de la Bravo ai stil nu mai sunt momente si sunt doar defilari normale ca în timpul săptămânii? Dau funda
Ce programe de animatii recomandati?
Heii... Ce joc credeti ca ar fi potrivit pentru inceputul gaming-ului? Funda cel mai bun joc! Jocuri populare, si nu ziceti Mario 2, chestii d-astea.
Cum pot lua legatura cu un expert TPU?
Filme gen Gremlins 1 si 2? Cum vi s-au parut filmele din seria Gremlins? Mi-e mi-au placut.
Ce este acel pan despre care vorbeste Maitreyi in cartea lui Mircea Eliade? Spune ca il si mananca si isi da si pe buze cu el, cum se numeste de fapt, sau ceva informatii despre cum il gasesc?...? (mai mult)
Ce sa iau intr-o excursie de 2 zile?
ce faceti? Care este tara voastra preferata si de ce?
Ce tip de bicicleta imi recomandati si de ce?
Salut, ce exercitii sa fac sa ridic piciorul mai sus?
La ce magazin din Botosani pot gasi kendama?
am inceput sa scriptez in pawno... Dar cand dau compil imi scrie asta:C:\Users\BWone\Desktop\Ecilia R.P.G\gamemodes\server.cfg(10) : error 055: start of function body without function header ...? (mai mult)
Stie cuneva niste magazine pentru Cosplay online romanesti?
Heii... Ce trebuie sa imi iau cu mine intr-o excursie de 2 zile la Alba- Iulia? 1) Ce haine sa imi iau? 2) Ce mancare sa imi iau pe drum? 3 ) Ce alte lucruri sa imi iau?
Stiti niste jocuri faine?(se pot include si jocurile de societate)
Ma intereseaza sa stiu, cat costau: Ps1 Ps2 Ps3 Ps4 Cand au aparut? Multumesc. Dau funda celui mai bun raspuns!
M- am plictisit si n- am ce sa fac. Afara ploua si pot iesi doar daca vreau sa- mi cumpar ceva. M- am jucat MONOPOLY si m- am plictisit de el, carti nu joc ca nu vreau si tot asa. Dati- mi exemple de ...? (mai mult)
Cand apare episodul 11 din Teen Wolf? (Sez 7)
M- am mutat într- un apartament nou și ma confrunt cu 2 probleme : 1. Am calorifere noi, sunt calde dar nu emana caldura ...stau la etajul 8 (mansarda) 2. Am o problema cu "pufurile de...? (mai mult)
Ce alegeti longboard sau trotineta? Pentru deplasare rapida nu pentru trucuri. De ce?, Funda
Cum as putea face ca butucul de la bmx sa se auda mail tare? Day funds!
Unde se poate face picnic in Busteni? Se poate in zona Castelului Cantacuzino?
Calatoriile de la metroul din Bucuresti au o valabilitate? Am fost in februarie si am cumparat o cartela pe care am incarcat- o cu 2 calatorii, insa am folosit una. Luna asta vreau sa merg din nou, mai...? (mai mult)
Stie cineva daca la Comic Con in acest an, la standurile de suveniruri se vor vinde si plusuiri cu pokemon? (vreau sa stiu pentru un prieten XD)
Aș dori dacă se poate să îmi faceți și mie o listă cu cateva locuri de vizitat. Vreau ca weekendul următor să plec din București împreună cu iubita (va fi o surpriză pentru ea) ...? (mai mult)
Salut, caut o scoala de script- ing, unde sa invat sa scriptez/fac (servere, teme pentru comunitati, addon- uri si game mod- uri pentru servere de SA:MP) Dar aceasta scoala de script- ing sa fie gratisa...? (mai mult)
ce tip de bicicleta imi recomandati? Mie imi place fat bike dar e cam scumpa, voi ce imi recomandati? ( Inafara de bmx ) Funda
Cum scap dee falsa impresie ca lumea se învârte in jurul meu?
Am niste intrebari : 1.In cat timp parcurgi 6 km cu bicicleta? (drum drept) 2.In cat timp parcurgi 50 km cu bicicleta? (drum drept + urcat la deal) Raspunsurile estimativ, cine e mai priceput...dau...? (mai mult)
TPU, am si eu o intrebare! Dar sa raspundeeeti! Cati decibeli are un clopot de biserica? Ca vad ca se aude tare de la 55 metri departare.
Haide-ti sa incepem un joc! Eu incep cu o propozitie si voi continuati cu inca una sau doua. --------------------------------------- Era o zi calduroasa de vara.
Ce sa fac daca ma plictisesc? (repede)
Ce veti face de Paste?
Stiti vreun loc special amenajat cu iarba si porti de fotbal pe undeva in Bucuresti?
Ma puteti ajuta, va rog? sunt noua le wattpad si am inceput sa scriu o carte, dar nu stiu ce sa zic despre ea http://my.w.tt/UiNb/UpqXvTdhlC acesta este link.ul intrati va rog si spune.ti cum...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!