Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
As vrea niște povesti de groaza. Nu conteaza dacă sunt adevărate sau nu, pot fi și Legende.
Ce BMX sa-mi cumpar de 800 de lei din magazin sa fie unu cat decat bun.
Sal TPU, cică am câștigat un "pachet" la promoția aia de la Pall mall, mereumaimult 2017, la ce se referă? Un pachet cu anumite premii sau un pachet de țigări? Tx TPU, dau funda.
As vrea sa- mi raspundeti la o intrebare: Deci, (va rog cititi pana la final, e important), scoala noastra organizeaza o excursie prin Transilvania (mai exact profa de istorie). E o excursie...? (mai mult)
Ce alegeti hoverboard sau bicicleta?
Buna seara comunitatea Toti Pentru 1 Am 1 intrebare pentru voi Ma numesc Alin si am 12 ani si sunt din Calarasi Dar am fost in Bucuresti si am vrut sa intru la clubul Hanul Drumetului de manele
Imi puteti spune un nume pentru un canal de YouTube?
Cat de mult trebuie sa tai ata de 1 metru ca sa o pun la o kendama? Dau funda
joc minecraft si caut un skin de fata, cu acel filtru snapchat, urechi de caine si nas, stiti un astfel de skin?
E interzisa tableta in avion din Romania spre o tara din UE? Am vazut ca vor fi interzise tabletele si laptopurile in avion ...sau e valabil doar pentru zborurile din SUA?
As vrea sa plec saptamana viitoare cu trenul pana in Deva. Sunt din Bucuresti. Doar ca am o teama ca nu cumva sa ma pierd, poate nu nimeresc linia in care se afla trenul, vagonul si asa mai departe....? (mai mult)
ma poate ajuta cineva care se pricepe la hacking? Nu mai pot sa intru pe e- mail si vreau sa vad niste mailuri pentru ceva important. Am incercat sa imi recuperez parola dar dejeaba. Va rog mult...? (mai mult)
Cum fac sa imi sune telefonul cand primesc un snapchat? La iphone 5 s
Ma puteti ajuta urgent va rog! Imi este foame, parinti nu sunt acasa si vreau sa fac ceva repede ca o salata sau ceva cu ou. Va rog frumos! Dau funda! P.S. : am 13 ani
Hey,îmi poate spune cineva dacă se poate vinde jucatori la Pes Manager? Mulțumesc...
M am mutat recent in belgia langa eupen, avem ceva romani pe aici? Ca niste prieteni este tot ce mi lipseste
cum pot sa construiesc un reactor nuclear? !
Saptamana trecuta am fost racita si am ratat primele doua ore de karate. Am auzit la o colega ca au avut de invatat niste termeni de pe o foaie pe care au primit- o. Puteti sa imi scrieti aici...? (mai mult)
Salutare tuturor! De ceva timp am început să prind un mare drag pentru fotografie. Am o camera DSLR, și nu mă pot desprinde de ea. Când sunt plictisit sau supărat, fac poze si ma linistesc. Am...? (mai mult)
As dori si eu sa stiu unde pot face o poza cu o arma(AK) in mana, vreun poligon din Bucuresti?(sunt si minor-17)
vreau sa stiu care dintre aceste biciclete este mai buna: - McKenzie Hill 400 https://www.olx.ro/oferta/bicicleta- mckenzie- hill- 400- ID8jUNN.html - B'Twin Rockrider 320 https://lajumate.ro/bicicleta-...? (mai mult)
am pierdut capacul de la un stick al unui profesor, era transparent cum pot sa fac rost de altul,. Sa excludem ideea de a-i da capacul de la stickul meu.
Buna as vrea sa îmi ziceți ce joc de cărți as putea sa joc singur.
Site-uri bmx funda
Pentru cei care se pricep la bmx sa imi spuna ce marime a cadrului sugerati pentru 1.55
Salut, m- am abonat la o echipa pe Orange. Cred ca stiti ce presupune "Sms la 321 cu numele echipei si primesti x MB pentru victorie" si nu stiu cum sa o dezactivez sau daca ia credit. Dau funda cui imi...? (mai mult)
TPU, e adevarat ca pe 19 Aprilie 2017 va veni Sfarsitul Lumii? Adica ma refer la apocalipsa, si era ceva cu un asteroid la o distanta de 1 milion 600 si ceva de km. E adevarata chestia cu Sfarsitul Lumii...? (mai mult)
Vreau sa invat germana si nu stiu cu ce sa incep, care ar fi primele lectii de baza. Ma poate ajuta cineva cu un plan?
Peste câteva zile voi pleca in Grecia și as vrea sa îmi dați niște idei de suveniruri pentru prieteni, va rog. Dau funda! Mulțumesc
Care sunt toate aromele de la pringles?
FUNDA! Mi- ar interesa o vacanţă în afara ţării pentru 4 persoane cu suma între 2000- 2500 lei.Suma să includă bilet de avion (dus- întors), timpul vacanţei minimum 3- 4 zile sau măcar 2 zile....? (mai mult)
Calatoriile de la metroul din Bucuresti au o valabilitate? Am fost in februarie si am cumparat o cartela pe care am incarcat- o cu 2 calatorii, insa am folosit doar una. Luna asta vreau sa merg din nou,...? (mai mult)
Căutați pe yt "nori în mișcare" cum fac si eu un video așa?
Vreau să filmez norii mișcându- se foarte repede pe cer. Cum fac asta? Am iPhone. Am chestia aia ca sa se filmeze repede dar durează doar 2 secunde chiar dacă eu filmez 5 minute. Înțelegeți voi....? (mai mult)
Am o tema la istorie despre represiunea politica in regimul comunist din Romania, unde as putea sa gasesc un link care sa ma ajute?
Unde gasesc locuri bune pentru poze in Bucuresti? Multumesc.
ce parere aveti despre scandalul Becali-Talpan? cine are dreptate? cine e Steaua?:))
unde aş putea să văd online live Comedy Center Extra pe laptop?
Sunt doua usi complet identice una langa alta. Una duce in Rai, iar una in Iad, insa nu se stie care care- i. La ambele usi sta cate un om. Unul dintre ei spune mereu adevarul, iar celalalt mereu minte....? (mai mult)
Cum pot avea un vis lucid si care sunt posibilele efecte secundare? Dau FUNDA. Va rog sa raspundeti cu seriozitate! Scuze daca am gresit categoria.
Am o problema la bmx.Am un Bmx drag onset 2016.Problema e ca am joc la cadru, adică gen când ridic bike ul și îi dau drumul se aude Cum se scutura cadrul ceva de genul.Ce pot sa fac? Merita...? (mai mult)
As vrea sa imi achizitionez un set de creioane PRISMA,dar nu stiu daca se gasesc in Romania... Daca stiti voi un site de unde as putea sa le cumpar, ma puteti ajuta? :D
Cat credeti ca se va termina meciul dintre Atletico si Leicester? Eu mizez pe un egal
Hei TPU in viitorul apropiat as vrea sa cumpar o tableta. Eu as dori sa cumpar un ipad datorita marimi de 9, 7" As dori sa- l achizitionez doar pentru a edita poze asa ca intrebarea mea e. pe ipad...? (mai mult)
Daca inchiriez o camera single la hotel, dar cu pat dublu, mai poate sa stea cu mine in camera inca o persoana sau trebuie o camera twin?
Ma ajuta si pe mine cineva cu niste resturante/terase mai de lux dar nu foarte scumpe prin zona Bucuresti sector 3?
Cum pot sa fac crema de ciocolata pentru briose?(sa nu aiba mult zahar sau unt)
mi-am dat cu graffiti din greseala pe o geaca, papuci din panza. Exista ceva diluant pentru graffiti sau ceva asemanator? Dau funda
Prin luna Mai o să merg într- o excursie la Bucureşti, timp de 4 zile, şi nu ştiu ce să îmi pun în bagaj! Vă rog ajutați- mă! Ce ar trebui să îmi pun în bagaj? Vreau o listă...? (mai mult)
Salut, cum invat sa fac problemele de contabilitate. Sunt clasa a 11a si nu stiu sa le fac, programa nu este foarte complexa. Faza este ca nu sunt din clasa a 9a la acest profil. A zis doamna ca cine...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?