Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Vreau sa fac jogging in parcuri dar mi- e teama de ce cred oamenii despre mine. Ba chiar in momentul asta stau pe banca, in parc, in haine de jogging si tot incerc sa ma ridic, dar ma intimideaza...? (mai mult)
Salutare grup, oare ce activitati as putea face dupa munca unde sa cunosc persoane noi? (poate si fete) Mentionez faptul ca nu imi place fotbalul sau handbalul. Dau funda.
Ce restaurante bune cu specific italienesc cunoasteti in Centrul Vechi? (Bucuresti) Merg la un eveniment in zona si as vrea sa mananc undeva aproape.
Am o sora de 12 ani și își dorește din toată inima sa meargă la concertul lui Ian un traper roman și nu știu ce sa ii zic, așa ca m- ar interesa dacă are voie sa meargă cu mine dacă is majora...? (mai mult)
Yo TPU! Am on întrebare… Am acces la zona Untold VIP în calitate de minor? Voi fi însoțit de un părinte, așa că bineînțeles consumul de alcool va fi interzis :). Mulțumesc anticipat!
Daca esti prins intr-un curent rip in Marea Neagra si nu stii sa inoti deloc poti supravietui?
Salut, as vrea sa achizitionez o bicicleta mountain bike pentru drumuri forestiere/noroioase/cu pietris. Eu nu prea ma pricep la biciclete in general deci nu stiu care frane sunt mai bune, care schimbatoare...? (mai mult)
Buna ziua, îmi este o așa pofta sa mănânc Quesadilla cu pui și îmi place doar la localul klandestin. Când este mai ok sa merg mâine sau luni? Având în vedere că merg singura m- am gândit că...? (mai mult)
Salut TPU! Merită să văd documentarul Secrete la zoo:Tâmpa de pe National Geographic Wild?
Ce inseamna semnul exclamarii la integrame? De exemplu "M-am prins!" are 3 patratele. Cu ce vin completate?
Buna seara! O intrebare pentru constanteni: stiti o intrare in abator? (in cladire mai exact)
Buna. Nici nu stiu cum sa imi scriu of- ul fara sa para ciudat. Incep prin a spune ca in fiecare weekend merg cu doua prietene in club, o data pe saptamana. Doar ca nu inteleg de ce eu tot timpul nu sunt...? (mai mult)
Ați mâncat gyros? Recomandări? Nu știu unde să merg pentru a mânca gyros (București)
Cate bilete de tren(CFR calatori) pot cumpara intr-o zi(24hr) cu carnetul de elev? Exista o limita? Ms
Daca am 18 ani si prietenii mei 17 ani, daca rezerv o camera/apartament de pe AirBnb pe o noapte spre ex, pot sta si ei cu mine(evident platiind)? Sau si ei trebuie sa fie majori. Ms
Buna TPU adresez o intrebare pentru fumatori nefumatori sa se abtina care ar fi mai bun sobranie redifined red sau camel caster
Salut ce magazine de fursecuri recomandati prin Bucuresti? Si care sa fie ok la pret gen sa nu dau 50 lei pe 5 fursecuri.
Salut,oare are idee cineva daca exista vreun restaurant cu specific indian in Deva, Hunedoara? mulțumesc anticipat
Buna, stie cineva niste aplicatii precum Geocaching? Adica ma refer la aplicatii precum geocaching si pokemon go in care iesi pe afara pentru a debloca misiuni sau sa descoperi lucruri noi. Chiar sunt...? (mai mult)
Aveti zile cand pur si simplu sunteti satui de tot - de orasul in care locuiti, de casa, de activitatile zilnice, de oamenii pe care ii stiti? Simtiti acel plictis enorm, de toate si de tot? Ce...? (mai mult)
Întrebare pentru cei care nu au prieteni: voi ce faceți să nu vă plictisiți? Ce tabieturi aveți? Ce pasiuni/hobby aveți? Cum vedeți viața fără prieteni?
Salut TPU vreau sa cumpăr o mașină pe telecomanda și am 2 variante https://m.eachine.com/Eachine- EC08- 1- or- 16- 2_4G- 4WD- 38km- or- h- RC- Car- Off- Road- Truck- Vehicles- RTR- Model- Kids- Toys-...? (mai mult)
Ce locuri îmi recomandați sa mai ies și eu în București? Poate sa cunosc și fete
Ce v-ati propus pentru 2023? Ce schimbări doriti să faceți?
Buna seara, in curand o sa fie ziua de nastere a baiatului meu, implineste 10 ani si nu stiu unde sa ii fac ziua. Cateva recomandari daca se poate, locatia sa fie in apropiere de mega mall sect 2.
Buna TPU, Știe cineva cât costa intrarea in Face club și in Wave club din Bucuresti?
Salut, doresc sa achiziționez o barca gonflabila pentru pescuit. Ma uitam la o barca aqua storm stk330 Credeți ca e prea mare pentru 2 persoane? E Ok cu un motor termic de 5 cp? Legal ca dimensiuni...? (mai mult)
Buna TPU! Sunt un jucator activ de masinute (pacanele), imi place sa merg foarte mult la sali de jocuri singur, cand vine seara dar pe ascuns fiindca am 26 de ani si ma bat parintii! Mi- am amanetat ...? (mai mult)
Buna. Cum sa imi fac prieteni in oras cu care sa pot juca jocuri de societate, de exemplu sau sa iesim la suc sau orice? Avand in vedere ca nu sunt la facultate si am 24 de ani.
Ce cluburi de manele știți în Constanța?
Cum poti retine mai usor desene/ schite?
Salut. Aveti ceva planuri pentru 2023? Ziceti-mi ziceti si mie cateva, ca habar n-am ce sa fac anul asta... Mersi! La multi ani pentru 2023.
Hello...stie cineva cluburi deschise in seara de 1.01. 2023? In seara asta
Salut. Am un milion din 10 lei, 5 lei, și 26 de lei din 1 leu. Cât am în total?
Voi unde petreceți revelionul? Cu ce va îmbrăcați si cum va puneți pantalonii, sub burta sau deasupra?
In noaptea de revelion sunt deschise salile de jocuri? In special million si las vegas
Salut. Am gasit prin casa niste carti de joc specifice jocului "Miade", doar ca nu mai stiu cum se joaca si nu gasesc nici pe net regulamentul. Va las aici un link cu jocul, poate ma puteti lamuri in...? (mai mult)
Aveti ceva idei pentru petrecerea sarbatorilor in mod placut? Cred ca sunt deprimata :( Lma de Craciun si sanatate la copilasi dupa caz. Si grija la calorii slabutilor.
Pentru cei din Iasi, stiti cat costa sa te dai in roata de pe Stefan? Eventual doua persoane daca are relevanta
Cam pe la ce ora se merge cu colindu', eu voiam sa plec pe la 13 cam asa dar mi se pare cam devreme
De ce viata este conceputa dintre sclavi si bogati? Sclavii muncesc pana la epuizare pentru a intretine oamenii bogati, in timp ce oamenii bogati se folosesc de sclavi si cand sclavul nu mai este bun ...? (mai mult)
Salut, din pacate sunt cam inapt la orice fel de munca fizica nu ma descurc, nu inteleg, nu ma pricep, probabil asa am fost eu creat/conceput. Insa cred ca ma pricep destul de bine la pc, dar nu ma...? (mai mult)
O întrebare pentru iubitorii de gătit. M- am gândit pe 24 decembrie să fac un chec pentru masa de Crăciun, doar că nu un chec simplu. Anul trecut am făcut un chec in 3 culori, anul acesta aș...? (mai mult)
Buna! Am vrut sa cumpar bilet de tren la cfr, dar mi-a spus ca nu mai sunt locuri. Ca elev, daca ma urc in tren fara bilet ma lasa? Practic am gratuit, pot sta si in picioare. Cum sa procedez?
Buna seara, incerc sa aflu de ce majoritatea persoanelor nu poata sosete atunci cand se duc la culcare. Ba chiar multi nu poarta de cand intra in casa.
Intre craciun si revelion trenurile circula normal?
Hello. Are cineva idee daca exista cluburi deschise de revelion in București? Și dacă da, trebuie sa fac rezervare?
În dansul sportiv sunt clasele Hobby, E, D, C, B A și S? Corect? Atunci cei care concurează la Open Basic respectiv Open ( în România, nu strainatate) întrebarea mea este : Ce clasă de dans...? (mai mult)
Aseara am fost la o terasa din cartier unde se mai strange lumea sa vada meciul, m- am dus sa mai scap de stres si monotonie, am luat o sticla de vin si m- am pus la o masa, ma uitam erau gasti oameni,...? (mai mult)
Cum sunt preturile la targurile de Craciun la voi in oras? Am auzit ca la Cluj e 60 lei carnatu... cred ca cine il ia, isi pune poza pe Insta cu el. Aici pe unde sunt eu: vin fiert 5- 7 lei, kurtos...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Holy97 întreabă:
Anonimms128 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?