Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 9 Ianuarie 2025 sunt:
Unde este cel mai ieftin de mers cu cortul la mare? Funda
Daca îmi iau trotineta electrica și mi se termina bateria sting contactu,pot merge cu ea ca o trotineta normala, adica sa dau din picioare fara să afecteze în vreun fel trotineta electrica?
Unde călătoriți vara aceasta?
Inspirație de mai la Fundația Calea Victoriei
Va rog sa imi dați niște idei de provocări pe autocar
Daca inca nu mi s- a eliberat buletinul de 18 ani si pe cel de la 14 mi l- au luat cei de acolo, pot merge la beach please cu o copie de la fostul buletin si de la certificatul de nastere? Nu am...? (mai mult)
Salut, am o intrebare, la dolce vita in Constanta, cum e in ultima perioada? Am o iesire importanta si nu stiu daca sunt sigur sa merg acolo, se poate o parere va rog? Sau daca aveti o parere despre...? (mai mult)
Buna, vreau sa fiu mai scunda dar nu știu cum. Am 9 ani și am 1.43. Sunt cea mai înalta din clasa și toți fac mișto de mine. Va roog am nevoie
Salut, voi cum curatati transmisia de la bicicleta? Daca spal lantul si pinioanele cu apa, vor rugini? Iar lantul trebuie neaparat sa il dau jos cand il spal sau pot si asa? Pe internet sunt fel de fel...? (mai mult)
Salut, cum ati făcut sa aveti un program mai organizat, pentru ca am realizat ca am un program foarte naspa si nu pentru ca nu as avea timp, stau pe telefon iar dupa ma gasesc ca am 100 de lucruri de...? (mai mult)
Salut TPU! Știe cineva un canal de Youtube, o aplicație sau ceva site pentru rezolvare Cuburilor Rubice? Vreau să învăț cum sa rezolv un Cub Rubik dar de pe YT nu înțeleg nimic, iar aplicațiile...? (mai mult)
Este adevãrat ca dacã o fata frumoasa te baga in seama folosind glume rasuflate sau dandu- si aere de superioritate si de diva vrea sa faca misto de tine cã te vede mai pampalau si mai diferit? Uneori...? (mai mult)
Dragi TPU, Pasteti fericiti! Veneam ieri de la mall si ce sa vezi, ditamai coloana de oameni. Traficul blocat, bulevardul plin de oameni pe sute de metri. Zic tulai astia- s fermierii romani care...? (mai mult)
Remedii sa scap de mahmureala rapid? In special durerea de cap…
Salut TPU, am fost azi la Kaufland si era o fata langa raft, parea de etnie roma dar nu prea. Sa fie clar, nu era angajata acolo, m- a intrebat daca poate sa ma ajute cu ceva, eu am spus ca nu, apoi...? (mai mult)
Salutare, imi puteti recomanda niste site- uri bune de unde pot lua biciclete? Momentan ma uit in mare parte pe altex, dar presupun ca ei nu sunt specializati pe acest domeniu, sau... ce ziceti, e ...? (mai mult)
La ce restaurant bun îmi pot face ziua in Botoșani?
„Palate deschise pe Calea Victoriei" un proiect dedicat comunității
Caut si eu persoane de treaba cu care sa merg la Beach Please de preferat sa aiba in jur de 17- 18 ani pentru ca eu am 17. Nu am gasit niciun prieten cu care sa merg asa ca as vrea sa imi fac si prieteni...? (mai mult)
Știe cineva cat costa aproximativ o partida de laser tag in Arad? Mulțumesc.
Salut, as avea nevoie de o lista de cateva locatii indoor pentru sedinte foto de portret in Cluj-Napoca, astept sugestii mersi!
De mult timp am o poveste, să- i spun așa, pe care mi- ar plăcea sa o pot scrie undeva ca sa citească și alții, cunoaște cineva vreun site sau aplicație pe care sa o pot folosi in acest scop?...? (mai mult)
Vreau sa fac jogging in parcuri dar mi- e teama de ce cred oamenii despre mine. Ba chiar in momentul asta stau pe banca, in parc, in haine de jogging si tot incerc sa ma ridic, dar ma intimideaza...? (mai mult)
Salutare grup, oare ce activitati as putea face dupa munca unde sa cunosc persoane noi? (poate si fete) Mentionez faptul ca nu imi place fotbalul sau handbalul. Dau funda.
Ce restaurante bune cu specific italienesc cunoasteti in Centrul Vechi? (Bucuresti) Merg la un eveniment in zona si as vrea sa mananc undeva aproape.
Am o sora de 12 ani și își dorește din toată inima sa meargă la concertul lui Ian un traper roman și nu știu ce sa ii zic, așa ca m- ar interesa dacă are voie sa meargă cu mine dacă is majora...? (mai mult)
Yo TPU! Am on întrebare… Am acces la zona Untold VIP în calitate de minor? Voi fi însoțit de un părinte, așa că bineînțeles consumul de alcool va fi interzis :). Mulțumesc anticipat!
Daca esti prins intr-un curent rip in Marea Neagra si nu stii sa inoti deloc poti supravietui?
Salut, as vrea sa achizitionez o bicicleta mountain bike pentru drumuri forestiere/noroioase/cu pietris. Eu nu prea ma pricep la biciclete in general deci nu stiu care frane sunt mai bune, care schimbatoare...? (mai mult)
Buna ziua, îmi este o așa pofta sa mănânc Quesadilla cu pui și îmi place doar la localul klandestin. Când este mai ok sa merg mâine sau luni? Având în vedere că merg singura m- am gândit că...? (mai mult)
Salut TPU! Merită să văd documentarul Secrete la zoo:Tâmpa de pe National Geographic Wild?
Ce inseamna semnul exclamarii la integrame? De exemplu "M-am prins!" are 3 patratele. Cu ce vin completate?
Buna seara! O intrebare pentru constanteni: stiti o intrare in abator? (in cladire mai exact)
Buna. Nici nu stiu cum sa imi scriu of- ul fara sa para ciudat. Incep prin a spune ca in fiecare weekend merg cu doua prietene in club, o data pe saptamana. Doar ca nu inteleg de ce eu tot timpul nu sunt...? (mai mult)
Ați mâncat gyros? Recomandări? Nu știu unde să merg pentru a mânca gyros (București)
Cate bilete de tren(CFR calatori) pot cumpara intr-o zi(24hr) cu carnetul de elev? Exista o limita? Ms
Daca am 18 ani si prietenii mei 17 ani, daca rezerv o camera/apartament de pe AirBnb pe o noapte spre ex, pot sta si ei cu mine(evident platiind)? Sau si ei trebuie sa fie majori. Ms
Buna TPU adresez o intrebare pentru fumatori nefumatori sa se abtina care ar fi mai bun sobranie redifined red sau camel caster
Salut ce magazine de fursecuri recomandati prin Bucuresti? Si care sa fie ok la pret gen sa nu dau 50 lei pe 5 fursecuri.
Salut,oare are idee cineva daca exista vreun restaurant cu specific indian in Deva, Hunedoara? mulțumesc anticipat
Buna, stie cineva niste aplicatii precum Geocaching? Adica ma refer la aplicatii precum geocaching si pokemon go in care iesi pe afara pentru a debloca misiuni sau sa descoperi lucruri noi. Chiar sunt...? (mai mult)
Aveti zile cand pur si simplu sunteti satui de tot - de orasul in care locuiti, de casa, de activitatile zilnice, de oamenii pe care ii stiti? Simtiti acel plictis enorm, de toate si de tot? Ce...? (mai mult)
Întrebare pentru cei care nu au prieteni: voi ce faceți să nu vă plictisiți? Ce tabieturi aveți? Ce pasiuni/hobby aveți? Cum vedeți viața fără prieteni?
Salut TPU vreau sa cumpăr o mașină pe telecomanda și am 2 variante https://m.eachine.com/Eachine- EC08- 1- or- 16- 2_4G- 4WD- 38km- or- h- RC- Car- Off- Road- Truck- Vehicles- RTR- Model- Kids- Toys-...? (mai mult)
Ce locuri îmi recomandați sa mai ies și eu în București? Poate sa cunosc și fete
Ce v-ati propus pentru 2023? Ce schimbări doriti să faceți?
Buna seara, in curand o sa fie ziua de nastere a baiatului meu, implineste 10 ani si nu stiu unde sa ii fac ziua. Cateva recomandari daca se poate, locatia sa fie in apropiere de mega mall sect 2.
Buna TPU, Știe cineva cât costa intrarea in Face club și in Wave club din Bucuresti?
Salut, doresc sa achiziționez o barca gonflabila pentru pescuit. Ma uitam la o barca aqua storm stk330 Credeți ca e prea mare pentru 2 persoane? E Ok cu un motor termic de 5 cp? Legal ca dimensiuni...? (mai mult)
Buna TPU! Sunt un jucator activ de masinute (pacanele), imi place sa merg foarte mult la sali de jocuri singur, cand vine seara dar pe ascuns fiindca am 26 de ani si ma bat parintii! Mi- am amanetat ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Osana254 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
FloriGn2 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!