Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cum pot afla melodie cu melodie https://www.youtube.com/watch?v=lANzqR4R4UE Este vreun program ceva? Multumesc! Fundita!
Preturile la taxi difera cele de seara față de cele ziua?
Prietena mea m -a invit azi la gratar si mi-a zis sa aduc si mingea.Cu ce m-as putea imbraca tinand cont ca o ne jucam?
Caut persoane care sa scrie articole (writter) contra cost. - minim 400- 600 cuvinte per articol. Persoanele doritoare ar trebui sa aiba imaginatie, de preferinta acest job se potriveste studentilor. ...? (mai mult)
Intrebare pentru cei din Dâmbovița, in special pentru cei din Târgoviste. Maine la 18:30 e balul bobocilor la Ienachita. Cine stie la ce ora se termină? As prefera sa imi răspundă cineva care a ...? (mai mult)
Stie cineva vreo tema WordPress free, potrivita pentru un blog despre caini? Sa aiba si meniul principal, pentru ca multe nu au sau e atat de bine ascuns ca nici eu nu il vad :))).
Cat costa cu reducerea de elev plus cei 10% reducere (daca cumpar de pe site) biletul de la cfr Bucuresti gara de nord- sighetu marmatiei dus- intors? Da, multi dintre voi ma vor trimite...? (mai mult)
Dornici de adrenalina? Priviti asta! https://www.facebook.com/naturemagazineofficial/videos/1935090720052457/
Când începe mai exact vacanță de primăvară?
Ce se poate face intr-un concediu de 7 zile?
Pentru cei care sunt din Iasi, stiti cat costa sa inchiriezi o cabanuta de pe releu? Multumesc anticipat :)
Mi- am cumparat un abonament la Rockstadt(festival de muzica) inca la inceput cand era 150 de lei(+ vreo 25 transport, TVA.). Acum costa 270 de lei si va ajunge 300. Ce ziceti, in cazul ...? (mai mult)
spuneti ce mărci de tigari de foi se găsesc in magazinele inmedio in special cele din kaufland adica aici pe Bucuresti noi unde stau au in Kaufland ma rog in general in magazinele inmedio ce...? (mai mult)
Hey TPU!(București)) Am 15 ani și jumătate și vreau sa ma angajez ca promoter. Știți cumva anunțuri sau agenții?
Am o linie desenata pe ghiozdan cu un fel de pix auriu permanent...Cum pot sa o inlatur?
Se da Anatomia lui Grey la TV? Va mulțumesc! Dau funda
Hello! Cine stie, de pe-aici, sa scrie versuri in limba engleza sau in limba romana? (dragoste, viata, de cartier... orice)
Spuneti un film care merita vizionat!
Vi s-ar părea ciudat să vedeți un băiat că merge cu tălpile goale pe stradă?
Hey.De curand m-am apucat de Youtube (https://www.youtube.com/channel/UC2XlhARL-y6LBY5MP8jFdWA) si vreau sa filmez un Q&A, dar vreau intrebari
Eu am o pagina cu Soy Luna pe Facebook si as vrea sa- mi schimb semnatura (Cred ca stiti ce inseamna.E semnatura de la sfarsitul unei postari pe care o folosesc adminele/adminii.)Cum as pute sa ma semnez? ...? (mai mult)
imi puteti spune niste intamplari faine de la mare? Adica cine a fost
Vorbesc cu prietena mea pe whatsapp si vrem sa jucam un joc. De exemplu noi am inventat niste jocuri: 1) putem face poze si apoi le editam cu emoticoane si scris sau 2) ghiceste melodia etc. ...? (mai mult)
Salut. Erau mai demult niste desene, nu mai stiu exact pe ce program, orice caz nu pe program cu desene in special in care erau mai multi oameni, habar n am cum sa explic si adunau ceva pietre cu puteri,...? (mai mult)
Pe la sfarsitul lui august o sa merg la mare si am o intrebare: cum pot sa-mi tin respiratia cat mai mult?
Buna! De unde pot descarca muzica pe Android? Ce sa fac in acest weekend? Ce sa imi mai descarc pe telefon?
Îmi puteți da ai mie statusuri triste în engleza? Gen: If i die, don't cry, look at the sky and say goodbye... plizz :)
Dati- mi idei:, , Ce sa faci cand de plictisesti in casa". Vreau idei care se pot face in casa ca afara nu ies. Cele mai multe si mai folositoare idei primesc FUNDA! Plictiseala asta e...? (mai mult)
TPU, am o problema. Cand ma trezesc pentru scoala este 7 jumate...Imi fac treburile la toaleta, ma spal si mananc. Cand ma imbrac e 7 si 40. Cand ies afara se face 7 si 45. De ce trece numai mie timpul?...? (mai mult)
Cum va petreceti timpul liber? Aveti vreun hobby? Daca da, cat timp ii alocati?
Biciclete comandate online de la DHS, ajung la cumpărător asamblate complet?
Hei TPU. NEW question... Pe ce site poti juca diferite jocuri, de ex. rummy, carti, poker. A. da! Si daca stiti cum pot invata sa joc Texas Hold`Em... Funda
Am mare nevoie de ajutor. Azi am auzit o melodie din care imi amintesc doar refrenul care suna cam asa: ghimi ghimi ei ghimi ou ghimi ou o na na na ou :))))) Cine imi da melodia are vot+...? (mai mult)
as vrea sa- mi recomandati un hostel ieftin in Bucuresti, prin zona centrala sau sa- mi spuneti ce site- uri in afara de Couchsurfing mai exista. Vin cu o prietena pe 8 aprilie si avem nevoie...? (mai mult)
are cineva timp sa imi traduca si mie niste fraze la un joc? Nu le am bine cu engleza si nu vreau sa folosesc translate ca nu traduce ok....? (mai mult)
As vrea sa stiu cum pot sa adaug aici pe site o poza cu mine la profil. Unde trebuie sa intru?
Stie cineva de unde imi pot cumpara o Kendama din Braila?
As vrea sa ma angajez dar programul meu de liceu este de la 13:00 pana la 19:00, avet idei ce fel de meserii as putea face?
Sapte, cifra norocoasa, iti deschide drumuri noi la Fundatia Calea Victoriei
Salut, as vrea niste exemple de POEZII cu actiune, de genul Lucefarul, apolodor, in care sa se intample ceva, dar sa fie poezie. Cine da 4 poezii diferite de ce am spus primeste CEL MAI BUN RASPUNS!
Ajutoooor! Radeam cu sora mea si dintr- o data mi- am adus aminte de niste desene animate de mai demult. Erau cu 3 cocori( cred ca erau cocori, erau cu picioarele mari), mi se pare ca 2 baieti si o ...? (mai mult)
As vrea sa imi schimb foaia la bmx pentru ca am o foaie mare. Daca o schimb trebuie schimbate si pedalierele? Foaia e cu surub.Pedalierele mele sunt aprox. ca cele de mai jos: https://www.google.ro/search?q=pedalier+...? (mai mult)
am o profesoara de romana care este in toane cam rele, nu mai da nici celor de la olimpiada 10 si ne spune tuturor ca scădem chiar daca facem totul cat mai bine posibil si ne da teste zi de...? (mai mult)
Cum pot vedea calatorii cu trenul sau cu masina filmate?
Cum pastrez niste carii de lemn pana sambata?
Sal TPU. Cum pot face sa nu le mai apara prietenillor la ce dau eu like? (Facebook)
A mai calatorit cineva cu trenul Bucuresti-Deva? Daca da, imi puteti spune cum este, adica daca avem opriri multe, daca mai schimbam trenul... Multumesc :D
Hei TPU, am o întrebare : Dacă ați putea declara o nouă sărbătoare, care ar fi?
Am si eu o problema, sper sa ma putiti ajuta. Am vrut sa caut o persoana si am observat ca nu mai vad poza de profil de la nici o persoana atunci cand caut pe Facebook, imi arata ca si cum as...? (mai mult)
As vrea sa stiu si eu cum e treaba cu decibelii astia... Am un Audi a6 cu 2 iesiri, dar vreau sa pun o iesire ca asta : https://www.youtube.com/watch?v=3DoarJAf55k Sunt un mare fan sunetelor ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geografia Romaniei
Iti place geografia? Hai sa vedem cat de bine cunosti Romania!