Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 28 Februarie 2025 sunt:
Căutați pe yt "nori în mișcare" cum fac si eu un video așa?
Vreau să filmez norii mișcându- se foarte repede pe cer. Cum fac asta? Am iPhone. Am chestia aia ca sa se filmeze repede dar durează doar 2 secunde chiar dacă eu filmez 5 minute. Înțelegeți voi....? (mai mult)
Am o tema la istorie despre represiunea politica in regimul comunist din Romania, unde as putea sa gasesc un link care sa ma ajute?
Unde gasesc locuri bune pentru poze in Bucuresti? Multumesc.
ce parere aveti despre scandalul Becali-Talpan? cine are dreptate? cine e Steaua?:))
unde aş putea să văd online live Comedy Center Extra pe laptop?
Sunt doua usi complet identice una langa alta. Una duce in Rai, iar una in Iad, insa nu se stie care care- i. La ambele usi sta cate un om. Unul dintre ei spune mereu adevarul, iar celalalt mereu minte....? (mai mult)
Cum pot avea un vis lucid si care sunt posibilele efecte secundare? Dau FUNDA. Va rog sa raspundeti cu seriozitate! Scuze daca am gresit categoria.
Am o problema la bmx.Am un Bmx drag onset 2016.Problema e ca am joc la cadru, adică gen când ridic bike ul și îi dau drumul se aude Cum se scutura cadrul ceva de genul.Ce pot sa fac? Merita...? (mai mult)
As vrea sa imi achizitionez un set de creioane PRISMA,dar nu stiu daca se gasesc in Romania... Daca stiti voi un site de unde as putea sa le cumpar, ma puteti ajuta? :D
Cat credeti ca se va termina meciul dintre Atletico si Leicester? Eu mizez pe un egal
Hei TPU in viitorul apropiat as vrea sa cumpar o tableta. Eu as dori sa cumpar un ipad datorita marimi de 9, 7" As dori sa- l achizitionez doar pentru a edita poze asa ca intrebarea mea e. pe ipad...? (mai mult)
Daca inchiriez o camera single la hotel, dar cu pat dublu, mai poate sa stea cu mine in camera inca o persoana sau trebuie o camera twin?
Ma ajuta si pe mine cineva cu niste resturante/terase mai de lux dar nu foarte scumpe prin zona Bucuresti sector 3?
Cum pot sa fac crema de ciocolata pentru briose?(sa nu aiba mult zahar sau unt)
mi-am dat cu graffiti din greseala pe o geaca, papuci din panza. Exista ceva diluant pentru graffiti sau ceva asemanator? Dau funda
Prin luna Mai o să merg într- o excursie la Bucureşti, timp de 4 zile, şi nu ştiu ce să îmi pun în bagaj! Vă rog ajutați- mă! Ce ar trebui să îmi pun în bagaj? Vreau o listă...? (mai mult)
Salut, cum invat sa fac problemele de contabilitate. Sunt clasa a 11a si nu stiu sa le fac, programa nu este foarte complexa. Faza este ca nu sunt din clasa a 9a la acest profil. A zis doamna ca cine...? (mai mult)
Cum pot afla melodie cu melodie https://www.youtube.com/watch?v=lANzqR4R4UE Este vreun program ceva? Multumesc! Fundita!
Preturile la taxi difera cele de seara față de cele ziua?
Prietena mea m -a invit azi la gratar si mi-a zis sa aduc si mingea.Cu ce m-as putea imbraca tinand cont ca o ne jucam?
Caut persoane care sa scrie articole (writter) contra cost. - minim 400- 600 cuvinte per articol. Persoanele doritoare ar trebui sa aiba imaginatie, de preferinta acest job se potriveste studentilor. ...? (mai mult)
Intrebare pentru cei din Dâmbovița, in special pentru cei din Târgoviste. Maine la 18:30 e balul bobocilor la Ienachita. Cine stie la ce ora se termină? As prefera sa imi răspundă cineva care a ...? (mai mult)
Stie cineva vreo tema WordPress free, potrivita pentru un blog despre caini? Sa aiba si meniul principal, pentru ca multe nu au sau e atat de bine ascuns ca nici eu nu il vad :))).
Cat costa cu reducerea de elev plus cei 10% reducere (daca cumpar de pe site) biletul de la cfr Bucuresti gara de nord- sighetu marmatiei dus- intors? Da, multi dintre voi ma vor trimite...? (mai mult)
Dornici de adrenalina? Priviti asta! https://www.facebook.com/naturemagazineofficial/videos/1935090720052457/
Când începe mai exact vacanță de primăvară?
Ce se poate face intr-un concediu de 7 zile?
Pentru cei care sunt din Iasi, stiti cat costa sa inchiriezi o cabanuta de pe releu? Multumesc anticipat :)
Mi- am cumparat un abonament la Rockstadt(festival de muzica) inca la inceput cand era 150 de lei(+ vreo 25 transport, TVA.). Acum costa 270 de lei si va ajunge 300. Ce ziceti, in cazul ...? (mai mult)
spuneti ce mărci de tigari de foi se găsesc in magazinele inmedio in special cele din kaufland adica aici pe Bucuresti noi unde stau au in Kaufland ma rog in general in magazinele inmedio ce...? (mai mult)
Hey TPU!(București)) Am 15 ani și jumătate și vreau sa ma angajez ca promoter. Știți cumva anunțuri sau agenții?
Am o linie desenata pe ghiozdan cu un fel de pix auriu permanent...Cum pot sa o inlatur?
Se da Anatomia lui Grey la TV? Va mulțumesc! Dau funda
Hello! Cine stie, de pe-aici, sa scrie versuri in limba engleza sau in limba romana? (dragoste, viata, de cartier... orice)
Spuneti un film care merita vizionat!
Vi s-ar părea ciudat să vedeți un băiat că merge cu tălpile goale pe stradă?
Hey.De curand m-am apucat de Youtube (https://www.youtube.com/channel/UC2XlhARL-y6LBY5MP8jFdWA) si vreau sa filmez un Q&A, dar vreau intrebari
Eu am o pagina cu Soy Luna pe Facebook si as vrea sa- mi schimb semnatura (Cred ca stiti ce inseamna.E semnatura de la sfarsitul unei postari pe care o folosesc adminele/adminii.)Cum as pute sa ma semnez? ...? (mai mult)
imi puteti spune niste intamplari faine de la mare? Adica cine a fost
Vorbesc cu prietena mea pe whatsapp si vrem sa jucam un joc. De exemplu noi am inventat niste jocuri: 1) putem face poze si apoi le editam cu emoticoane si scris sau 2) ghiceste melodia etc. ...? (mai mult)
Salut. Erau mai demult niste desene, nu mai stiu exact pe ce program, orice caz nu pe program cu desene in special in care erau mai multi oameni, habar n am cum sa explic si adunau ceva pietre cu puteri,...? (mai mult)
Pe la sfarsitul lui august o sa merg la mare si am o intrebare: cum pot sa-mi tin respiratia cat mai mult?
Buna! De unde pot descarca muzica pe Android? Ce sa fac in acest weekend? Ce sa imi mai descarc pe telefon?
Îmi puteți da ai mie statusuri triste în engleza? Gen: If i die, don't cry, look at the sky and say goodbye... plizz :)
Dati- mi idei:, , Ce sa faci cand de plictisesti in casa". Vreau idei care se pot face in casa ca afara nu ies. Cele mai multe si mai folositoare idei primesc FUNDA! Plictiseala asta e...? (mai mult)
TPU, am o problema. Cand ma trezesc pentru scoala este 7 jumate...Imi fac treburile la toaleta, ma spal si mananc. Cand ma imbrac e 7 si 40. Cand ies afara se face 7 si 45. De ce trece numai mie timpul?...? (mai mult)
Cum va petreceti timpul liber? Aveti vreun hobby? Daca da, cat timp ii alocati?
Biciclete comandate online de la DHS, ajung la cumpărător asamblate complet?
Hei TPU. NEW question... Pe ce site poti juca diferite jocuri, de ex. rummy, carti, poker. A. da! Si daca stiti cum pot invata sa joc Texas Hold`Em... Funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?