Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cine poate sa-mi spuna unde pot sa gasesc hack pentru "Subway Surf " pe gratis
Un sv de minecraft versiunea 1.7.2 si sa aiba peste 30 playeri. URGENT Dau funda
BUNA la toti, uite am un birou relativ mic, problema fiind ca pe margini este lovit (adica in lungul muchiei frontale) si deci se vede cam aiurea. Ce se poate face? Un fel de - plastic - cauciuc o...? (mai mult)
Cine poate sa-mi faca un Avatar De Forum cu Numele ThaMinecrafter? Dau Funda! (ps:link pe imgur)
Mi-am pus un card de memorie in telefon si mi-am mutat aplicatiile, melodiile si pozele pe el, si tot nu am memorie
Va rog frumos 20 de intrebari pentru jocul am/n-am. Sa fie interesante, amuzante si haioase
Bună TPU! Am o problemă... De ce când vreau să printez ceva de pe Microsoft Office Publishe în format A4 landscape îmi iese pe patru foi? Cum pot să rezolv asta?
Vreo domnișoara din Timișoara care vrea sa mergem la un film la Mall in seara asta sau maine seara?;*
De ce cand vreau sa printez ceva de pe Micosoft Office Publisher, in format A4 landscape imi iese pe patru pagini? Cum pot rezolva asta?
Imi trebuie niste sfaturi pentru programul din saptamana altfel, ma puteti ajuta? VA ROOOOGGG!
Pana la urma ziua de 27 martie va fi libera?
Salutare. Întrebarea mea este una referitoare la tatuaje. Vreau sa știu dacă sunt tatuaje ce țin aproximativ 3 4 luni. Dacă da, pot face comanda online pentru ele? Ca la cele temporale ce țin câteva...? (mai mult)
BunĂ seara, TPU! Stiti vreun job online din care se pot câstigă bani?
Stiu ca aseara am vazut pe Facebook un videoclip in care erau doua lebede incalcite pe un rau si cand vad oameni vin la mal sa le desfaca. Va rog ma puteti ajuta sa gasesc acest videoclip? Dau funda!...? (mai mult)
Ce reviste gen Super bravo girl mai sunt la chioșcuri? sa aiba si postere si sa fie pentru adolescenți.
Hey TPU! Ma puteti face si pe mine sa inteleg cine e "Poppy" https://youtu.be/fpCXxqiTjqE Am inceput sa ma uit la videoclipurile ei si nu pricep ce vrea sa demonstreze, nu pricep mai nimic din ...? (mai mult)
Mă ajutați, vă rog frumos cu ceva? Îmi spuneți câteva jocuri care să pună istețimea la încercare? Cum ar fi: presupunem că într- o cutie se află ceva şi putem face orice cu ea,...? (mai mult)
Salut, sunt fricos si vreau sa scap de frica. La orice scandal, bataie, cearta etc tac si imi e frica sa dau o replica sau primul un pumn. Am 17 ani si stiu sa ma bat. Ce sa fac? eu sunt cel mai fricos...? (mai mult)
Caut prieteni pentru iesit cu rolele ..sunt din Bucuresti, vine cineva?
Buna,sunt din Botosani si as vrea sa ma apuc de un sport.Ce sporturi se pot practica in Botosani?
Bună, doresc să creez un site de ştiri, nu ştiu cum să fac unul uşor şi gratis, fără instalări, şi uşor de folosit. Fundă pentru un răspuns bun, nu link-uri la tutoriale.
Bună, am o întrebare, cine poate să mă ajute cu un nume de site cu ajutorul căruia pot să îmi creez unul propriu, nu doresc să fie nevoie de instalarea unei aplicaţii şi să fie complet gratuit...? (mai mult)
Salut,stiti de unde pot lua o trotineta de freestyle sau un bmx...gen magazin...si trotineta sa nu fie de 400 ci peste 1000 mzzzz
Am achizitionat un detector de metale si am gasit o bucatica de 2.3 g de aur in padurea din apropiere. O sa acord mai mult timp pe viitor pentru a strange macar 100g, dupa ce strang 100g ...? (mai mult)
Cat ar costa o excursie Timisoara - Portile de fier - Croaziera pe Dunare cu plecare din Alba Iulia? DAU FUNDAAA
Cum se joaca Balena Roz (intreb si eu, nimic mai mult)?
Exista vreo tema WordPress care ar fi potrivita pentru un blog despre caini? Daca da, care?
Salut am programu Driver Booster si Adobe Flash Player nu se actualizeaza? de ce oare?
Am urmarit pe Youtube diferite filmulete cu cautatorii de aur (cei care se folosesec de detectorul de metale) credeti ca merita sa cumpar unul si sa umblu prin paduri dupa aur?:)) as scoate...? (mai mult)
Ce îmi trebuie pentru o petrecere în pijamale? Gen lista de cumpărături (mâncare
Cat costa un bilet de tren Bucuresti-Vama Veche?
Cum sa fac sa nu imi mai fie teama cand ma uit la videoclipuri de groaza?
Imi poate da cineva un link de la episodul de la Schimb de Mame din data de 27 aprilie 2008? Eu am cautat si nu am gasit.
Ce exercitii trebuie sa fac pentru a invata breakdance?
FUNDA! at e media de admitere la facultatea de biotehnologii? În Cluj sau în București se merită să fac aceasta facultate?
Cand te masori in inaltime se ia dupa masuratoare aia mai mica sau mai mare, fiindca un prieten zicea ca are 170 si eu am 160, dar sunt cat el.
Sfaturi pentru ce aș putea face într-o seară de weekend în Arad?
Welp ma plictisesc ce sa fac pe net? Fara ascultat muzica sau alte chestii ca deja le-am incercat.
Ce as putea să fac weekend-ul asta? Ceva idei?
Ce parere aveti despre cele 6/7 arte. Eu sincer, cred ca ar trebui sa fie mult mai multe.
weekendul viitor este ziua mamei si ne- a propus sa ne scoata pe toti 4 (membri familiei) la un restaurant cu specific chinezesc. Pentru ca de obicei nu obisnuim sa mancam la chinezesc iar cand...? (mai mult)
Hei! O sa merg într-o excursie de 3 zile cu şcoala la Bucureşti, Braşov, Sibiu (sunt mai multe locaţii) si nu prea știu cum sa ma pregătesc (legat de tot). Idei?
Am pus un video pe yt.Cum ii schimb calitatea? Nu merge decat 240 si 144 :((( Raspuns urgent!
Prin ce sate se trec de la Brad la satul Cib, din Alba?
Hei buna...m-am inscris de curand ca tester de produse as vrea sa stiu parerea voastra... S-a mai inscris cineva?
Imi puteti selecta si copia la raspuns informatia de pe pagina http://www.ro.biography.name/scriitori/114-franta/315-jules-verne-1828-1905?
Vreau o lista cu nume pentru o motocicleta YAMAHA YZF-R125. Cea mai tare lista cu nume primeste funda...
Hei TPU Voi merge in parc cu niste prietenti si nu stim ce sa facem. Aveti vreo idee de jocuri? Gen adevar sau provocare? Jocuri pentru copii intre 12-15 ani.
Mi- am luat o tigare electronica eleaf istick 60w ...second- hand iar acel schimbase atomizorul melo 2 cu un nautilus mini întrebarea mea este care este mai buna si care este pentru fum mai...? (mai mult)
Daca am un cadou de oferti, gen un lantic intr-o cutie sa zicem 8 pe 5cm,cum se ofera, doar cutia sau o pun in ceva. Daca stie cineva va rog un raspuns in detaliu, multumesc mult!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia