Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
gasitimi si mie interpretari pentru urmatoarele vise:in primul vis eram intr- un magazin si mam incaltat o data cu o pereche de adidasi negrii, apoi cu unii verzi iar dupa aceea cu unul negru...? (mai mult)
As vrea sa- mi cupar un penny board nu e original, si nu stiu daca e chiar bun.Nu ma intereseaza prea mult placa ci rotile http://m.emag.ro/penny- board- 56- cm- material- plastic- 20656/pd/DHC3K7BBM/...? (mai mult)
sunt baiat am parul lung. E foarte moale. De obicei dupa ce ma piaptan si ies afara nu trebuie decat putin sa bata vantul si tot mi-l strica. Stiti ceva fixativ sa stea cat de cat?
Cand se poate moda xbox one?
Crezi tot ce vezi la Final Frontier #6 – singurul Targ de Carte SF&Fantasy pe 1 si 2 aprilie la Casa Artelor
Salut. Puteți să-mi dați un tutorial video cum să"împletește" parul unei fete in așa fel încât sa rezultă o floare la final?
Cum fac sa usuc plastilina foarte repede...sa se intareasca?!
Ce stiti despre noul joc "Blue Whale? Am auzit ca e un joc al sinucigasilor, dar ce se intampla mai exact?
unde gasesc un cod html care sa contina un timer in scadere.
Am și eu o întrebare, am citit ca dacă ar fi ca o camera sa aibă rezoluția ochiului uman ar trebui sa aibă 549 de megapixeli, in viitor când o sa iasă o camera mai buna ochiul uman cum o sa o...? (mai mult)
Cănd e următoarea lună plină?
Daca am inlocuit esenta de rom cu zaharul vanilat in reteta "Salam cu biscuiti", e gresit?
Bunaaa! Caam cate ore fac cu trenul din Bucuresti in Hunedoara? Stiti cumva daca m as putea intoarce inapi in Bucuresti in aceeasi zi? Mentionez ca sunt studenta
Am o intrebare si sper ca ma puteti ajuta cu o informatie. N am calatorit niciodata cu trenul si as vrea sa merg din Bucuresti pana in Hunedoara. Stiti cam cate ore dureaza aceasta calatorie, daca...? (mai mult)
Am visat ca omor pe cineva, eu si inca un prieten.Ce inseamna asta? Mentionez ca seara m-am uitat la filme horror
am niste frane hidraulice pe bicicleta Zoom hb850 si sunt multumit de ele,franeaza bine,sunt ok,dar maneta de fata are cursa foarte scurta, nici 1cm si e deranjant.ce sa fac?
Maine eu si prietenii mei va trebui sa pregatim niste jocuri pentru copii de aproximativ 5- 9 ani si eu nu prea stiu ce sa fac. Avand in vedere ca majoritatea sunt inca foarte mici, ce as putea...? (mai mult)
E cineva de la liceul Voievodul Mircea se invata luni?
M-am plictisit foarte tare si toti prieteni mei sunt ocupati.Ce as putea sa fac? P.S fara sa citesc o carte sau sa pictez/desenez am facut-o deja. FUNDA
TPU! Recent, mi-am creat o pagina ca artist, si am aranjat lucrurile de baza. Insa, nu stiu ce ar trebui sa postez prima data, ceva general. Are cineva o idee care sa fie in sens general?
Am imprumutat o carte de la biblioteca scolii recent iar aceasta fiind destul de veche i s-a rupt cotorul, adica coperta nu mai sta pe carte. Ce ar trebui sa fac? Sa o lipesc sau sa o duc asa?
Cunosc pariurile insa doar recent am inceput sa joc online la Superbet. As dori sa stiu daca pot juca un bilet rapid folosind codul trimis de altcineva (ex. 2851- V7A5U0) sau codul este pur si simplu folosit...? (mai mult)
Buna ziua vreau sa ma joc blue whale. Imi puteti da link de la serverul de metin?
Ce sa faci cand vrei sa ascunzi ceva de cel de care iti place?
fan curierul lucreaza si sambata?
Daca am comandat azi (joi) o pereche de ghete de la decathlon (vor fi aduse prin fan curier) există vreo sansa sa vina maine sau sambata?
Din cate am auzit pe 13 trebuie sa inceapa un concurs winston! stie cineva detalii despre acest concurs? multumesc.
Cine stie provocari (noi) nu gasite de pe net?
Salut, care sunt sansele sa pice Eminescu la simulare clasa a 11a? Am invatat: nuvela, romanul, basm, povestire, opera dramatica comedie.
Știe cineva un site de anime-uri în română pe care să mă uit la Yu-Gi-Oh 5D's vă rog. Înafară de AnimeG.
Salutari am si eu o intrebare sper sa puteti sa ma ajutati..Sunt plecat in afara si ma intorc in luna iulie, si vreau sa fac o mini vacanta de 5 zile.dar nu stiu unde sibiu. Timisoara puteti sa imi recomandati...? (mai mult)
Salut, imi poate recomanda cineva un sac de box?
Buna TPU știți aplicații pentru a crește numărul de abonati pe YouTube?
Salut,am facut de curand 18 ani si ma gandesc la vara sa merg undeva sa muncesc, in ce domenii as putea sa muncesc? Ps:Sunt Din Constanta
Hei! Stiti vreun site pe care se gasesc evenimente din Bucuresti?
Salut, știe cineva ce înseamnă că un rucsac sa fie compatibil cu sisteme de hidratare? Am un rucsac Maramont Cc40 clasic care nu are orificiu pentru ieșirea furtunului, dar are buzunar atașat pe...? (mai mult)
Cum pot sa fac febra, dar fara creta sau sa vomit rapid?
Buna seara, as dori sa stiu unde, in Craiova, se afla biroul IntegralEdu. Locatia gasita pe net spune ca este inchis, iar biroul s-a mutat intr-o locatie noua.
Ce jocuri pe telefon imi recomandati dar care nu se joaca cu internet? Mersi.
Cand o sa avem vacanta de Paste? Nu stiu ce sa mai cred. !
V-ar plăcea sa puteți vizita orice oraș vreți voi, la orice ora vreți, fără sa cheltuiți bani?
Se invata saptamana viitoare cand elevii de a 12a dau simularile?
Neata! Ziceti-mi si mie niste filme horror faine, fara penibilitati gen The Train sau Rings.
.. exista? De a ocoli vama dintre Spania franta?! Ofer funda! Nu vreau intrebari de ce sau ca e interzis vreau doar raspunsul si cum se poste ocoli multumesc anticipat!
Imi dati va rog imi dati niste desene cu semne de punctuatie gen: (¡-¡) -II- sau ceva //
Cum fac un blog, gen sa dezbat anumite discutii... cine ma poate ajuta sfaturi ma puteti contacta pe Facebook "Gabi Nituca " si intagram "gabitu6112" multumesc anticipat.
Buna,TPU! Este o melodie Monoir & Osaka feat.Brianna-The violin song, in videoclip este un baiat si o fata vreau sa aflu numele baiatului imi puteti spune va rog dau funda!
Buna ziua TPU am si eu o intrebare daca puteti sa ma ajutati am un scooter honda nh- 100x- 2 si nu stiu de unde as putea sa imi fac rost de user manual si inca una stie cineva de ce consuma asa mult adica...? (mai mult)
M- a sunat numarul 800 si mi- a spus o voce de fata (parca era psihopata) " pregatest- te, apoi a ras. Apoi mi- a spus sa vin in parcul de langa casa mea.Imi e frica sa mai ies din casa.Ce ar...? (mai mult)
Daca tot e primavara! Cine poate sa imi zica aplicatii si jocuri noi pentru mobil?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!