Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 28 Februarie 2025 sunt:
Salut,am facut de curand 18 ani si ma gandesc la vara sa merg undeva sa muncesc, in ce domenii as putea sa muncesc? Ps:Sunt Din Constanta
Hei! Stiti vreun site pe care se gasesc evenimente din Bucuresti?
Salut, știe cineva ce înseamnă că un rucsac sa fie compatibil cu sisteme de hidratare? Am un rucsac Maramont Cc40 clasic care nu are orificiu pentru ieșirea furtunului, dar are buzunar atașat pe...? (mai mult)
Cum pot sa fac febra, dar fara creta sau sa vomit rapid?
Buna seara, as dori sa stiu unde, in Craiova, se afla biroul IntegralEdu. Locatia gasita pe net spune ca este inchis, iar biroul s-a mutat intr-o locatie noua.
Ce jocuri pe telefon imi recomandati dar care nu se joaca cu internet? Mersi.
Cand o sa avem vacanta de Paste? Nu stiu ce sa mai cred. !
V-ar plăcea sa puteți vizita orice oraș vreți voi, la orice ora vreți, fără sa cheltuiți bani?
Se invata saptamana viitoare cand elevii de a 12a dau simularile?
Neata! Ziceti-mi si mie niste filme horror faine, fara penibilitati gen The Train sau Rings.
.. exista? De a ocoli vama dintre Spania franta?! Ofer funda! Nu vreau intrebari de ce sau ca e interzis vreau doar raspunsul si cum se poste ocoli multumesc anticipat!
Imi dati va rog imi dati niste desene cu semne de punctuatie gen: (¡-¡) -II- sau ceva //
Cum fac un blog, gen sa dezbat anumite discutii... cine ma poate ajuta sfaturi ma puteti contacta pe Facebook "Gabi Nituca " si intagram "gabitu6112" multumesc anticipat.
Buna,TPU! Este o melodie Monoir & Osaka feat.Brianna-The violin song, in videoclip este un baiat si o fata vreau sa aflu numele baiatului imi puteti spune va rog dau funda!
Buna ziua TPU am si eu o intrebare daca puteti sa ma ajutati am un scooter honda nh- 100x- 2 si nu stiu de unde as putea sa imi fac rost de user manual si inca una stie cineva de ce consuma asa mult adica...? (mai mult)
M- a sunat numarul 800 si mi- a spus o voce de fata (parca era psihopata) " pregatest- te, apoi a ras. Apoi mi- a spus sa vin in parcul de langa casa mea.Imi e frica sa mai ies din casa.Ce ar...? (mai mult)
Daca tot e primavara! Cine poate sa imi zica aplicatii si jocuri noi pentru mobil?
Am o micuta problema.Am obiceiul sa vorbesc pe nas, si numai pe nas. Inca din generala s- a facut misto de mine pe tema " cum vorbesc", iar eu am inceput sa vorbesc incet si dese ori auzeam sa...? (mai mult)
Salut, la bac la romana la subiectul 3 care este diferenta dintre:particularitatile de contructie a unui personaj, tema si viziunea despre lume si relatia dintre doua personaje?
Salutare, am o mare provlema. Trebuie sa va spun de la inceput. Sunt student in anul 3 si pana in decembrie am stat intr- un camin studentesc de lux pana sa imi vina un drogat coleg de camera, dupa care...? (mai mult)
As vrea sa imi iau un penny board este bun abec 7?
Salut va rog imi puteti lasa si mie un site unde pot vedea primul sezon din Dragon Ball.As fi recunoscator
Va rog imi dati o reteta de slime ca mai simpla chiar daca iese coca? Nu am borax si cu lipici lichid nu mi- a iesit. Deci nu vreau cu aceste 2 ingrediente....Va roooog chiar vreau sa ma joc cu slime-...? (mai mult)
Cateva idei de challengeuri?
Se va mai difuza Mireasa Pentru Fiul Meu? (intreb pentru mama, nu vreau sa apar la Zopi TeVe)
Salut, ma chema in casa de la ora 7 si am 17 ani jumate, ce sa fac? :(
Mai este aproximativ o luna si ceva pana la Paste si pana la vacanta de Paste Voi ce planuri aveti pentru acea perioada? :) Eu o sa stau acasa pe Facebook, o sa dorm si o sa mananc :)
Okay, nu știu cum să încep. Este o întâmplare destul de bizară. Prin anul 2008, pe Cartoon Network sau Minimax era un desen la care m- am uitat de câteva ori și îmi amintesc foarte puțin...? (mai mult)
Multimea vida e submultime? Mereu cand incep sa scriu submultimile imi da cu una mai putin decat 2 la puterea n si nu inteleg de ce.
Salutare, stiti daca s-a deschis centrul de inchiriat biciclete din Herastrau (langa metrou)?
Tocmai am publicat o carte pe Wattpad...dar nu am nici un cititor..Ar dori cineva sa o citesca? Se numeste "Parcul Fericirii" de louisa43. E o carte de dragoste si promit ca va fi foarte interesanta.
Cum va imaginati telefonul perfect?
Ce mijloc de transport urban imi recomandati? As vrea sa ies impreuna cu cainele meu pe afara pe distante lungi. Fara bicicleta. Funda
cer din nou un sfat. Pe 26 si 27 martie luna aceasta am excursie la Ranca. imi puteti spune va rog ce ar trebui sa iau la mine? scuze daca am gresit categoria. funda
Salut mecanicilor de biciclete =))! Am o mica mare problema, pedala stanga a inceput sa atinga bara de jos (cea care face legatura intre cei doi butuci) Ce e de facut?
Sunt fata și peste zece zile voi face zece ani. Mă tot chinui să găsesc un loc unde pot sărbători. Am nevoie de ceva captivant... Nu un loc de joaca.Dar totuși un loc unde pot veni și...? (mai mult)
Daca tot vine caldura, une este cel mai bun loc pentru Plimbari cu skate/role din Galati? Asfalt fin sau special. Inafara de faleza
Salutare.Vreau sa stiu daca este cineva stabilit in Cipru.Este un nivel de trai ridicat/scazut,cum sunt oamenii? As dori sa lucrez in Cipru si doresc aceste informatii, multumesc!
Buna! De curând am scis o carte cu intrebari inspirate de la,, Ce spun românii" si as avea nevoie de o descriere pentru acea carte. Cine ma poate ajuta?
Care este cea mai interesantă arena de Lasertag din București. Aveți poze? Mă interesează doar structura arenei.
Ce trebuie sa stiu/ sa primesc daca achizitionez un Launchpad la mana a doua? Si pe un launchpad se pot face toate melodiile? sau sunt un numar de melodii pe launchpad?
Hei! Are cineva cont pe UNIBET, de mai mult timp? As dori sa aflu cateva informatii.
Care sunt regulile la poker? Cum se joaca?
Am 15 ani si de 2 saptamani am achizitionat o tigara electronica.Nu o am ca sa ma las de fumat..pentru ca eu nu fumez..doar imi place cum arata.Am lichide cu 0 nicotina.Tot mai este vreun pericol? ...? (mai mult)
Am o problema care ma afecteaza destul de tare Sunt la facultate in anul 2 si deja simt ca disper, nu am ce face si simt ca imi irosesc viata. Nu as avea timp de un job fulltime si part time...? (mai mult)
O aplicatie de unde pot viziona filme?
Daca am ramas repetent in clasa a9-a,mai are vreun rost sa termin liceul?
Ce trebuie sa stiu daca o sa cumpar un launchpad la mana a doua? Nu se pot face toate piesele pe un singur launchpad? Si nu merge instalat acel "driver" decat pe un calculator?
Cam cat costa asa ceva: http://www.lucas- impex.ro/lemn/accesorii/lana- de- otel- bormawachs.html? Sau de unde pot face rost de STEEL WOOL nu vreau raspunsuri de genul: e burete de srma pentru vase. Am...? (mai mult)
Cu ce pot ajunge cel mai rapid de la Bucuresti la Baile Herculane?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Matematica distractiva
Esti tare la mate? Hai sa vedem cate puncte obtii la testul nostru de matematica distractiva!