Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am o micuta problema.Am obiceiul sa vorbesc pe nas, si numai pe nas. Inca din generala s- a facut misto de mine pe tema " cum vorbesc", iar eu am inceput sa vorbesc incet si dese ori auzeam sa...? (mai mult)
Salut, la bac la romana la subiectul 3 care este diferenta dintre:particularitatile de contructie a unui personaj, tema si viziunea despre lume si relatia dintre doua personaje?
Salutare, am o mare provlema. Trebuie sa va spun de la inceput. Sunt student in anul 3 si pana in decembrie am stat intr- un camin studentesc de lux pana sa imi vina un drogat coleg de camera, dupa care...? (mai mult)
As vrea sa imi iau un penny board este bun abec 7?
Salut va rog imi puteti lasa si mie un site unde pot vedea primul sezon din Dragon Ball.As fi recunoscator
Va rog imi dati o reteta de slime ca mai simpla chiar daca iese coca? Nu am borax si cu lipici lichid nu mi- a iesit. Deci nu vreau cu aceste 2 ingrediente....Va roooog chiar vreau sa ma joc cu slime-...? (mai mult)
Cateva idei de challengeuri?
Se va mai difuza Mireasa Pentru Fiul Meu? (intreb pentru mama, nu vreau sa apar la Zopi TeVe)
Salut, ma chema in casa de la ora 7 si am 17 ani jumate, ce sa fac? :(
Mai este aproximativ o luna si ceva pana la Paste si pana la vacanta de Paste Voi ce planuri aveti pentru acea perioada? :) Eu o sa stau acasa pe Facebook, o sa dorm si o sa mananc :)
Okay, nu știu cum să încep. Este o întâmplare destul de bizară. Prin anul 2008, pe Cartoon Network sau Minimax era un desen la care m- am uitat de câteva ori și îmi amintesc foarte puțin...? (mai mult)
Multimea vida e submultime? Mereu cand incep sa scriu submultimile imi da cu una mai putin decat 2 la puterea n si nu inteleg de ce.
Salutare, stiti daca s-a deschis centrul de inchiriat biciclete din Herastrau (langa metrou)?
Tocmai am publicat o carte pe Wattpad...dar nu am nici un cititor..Ar dori cineva sa o citesca? Se numeste "Parcul Fericirii" de louisa43. E o carte de dragoste si promit ca va fi foarte interesanta.
Cum va imaginati telefonul perfect?
Ce mijloc de transport urban imi recomandati? As vrea sa ies impreuna cu cainele meu pe afara pe distante lungi. Fara bicicleta. Funda
cer din nou un sfat. Pe 26 si 27 martie luna aceasta am excursie la Ranca. imi puteti spune va rog ce ar trebui sa iau la mine? scuze daca am gresit categoria. funda
Salut mecanicilor de biciclete =))! Am o mica mare problema, pedala stanga a inceput sa atinga bara de jos (cea care face legatura intre cei doi butuci) Ce e de facut?
Sunt fata și peste zece zile voi face zece ani. Mă tot chinui să găsesc un loc unde pot sărbători. Am nevoie de ceva captivant... Nu un loc de joaca.Dar totuși un loc unde pot veni și...? (mai mult)
Daca tot vine caldura, une este cel mai bun loc pentru Plimbari cu skate/role din Galati? Asfalt fin sau special. Inafara de faleza
Salutare.Vreau sa stiu daca este cineva stabilit in Cipru.Este un nivel de trai ridicat/scazut,cum sunt oamenii? As dori sa lucrez in Cipru si doresc aceste informatii, multumesc!
Buna! De curând am scis o carte cu intrebari inspirate de la,, Ce spun românii" si as avea nevoie de o descriere pentru acea carte. Cine ma poate ajuta?
Care este cea mai interesantă arena de Lasertag din București. Aveți poze? Mă interesează doar structura arenei.
Ce trebuie sa stiu/ sa primesc daca achizitionez un Launchpad la mana a doua? Si pe un launchpad se pot face toate melodiile? sau sunt un numar de melodii pe launchpad?
Hei! Are cineva cont pe UNIBET, de mai mult timp? As dori sa aflu cateva informatii.
Care sunt regulile la poker? Cum se joaca?
Am 15 ani si de 2 saptamani am achizitionat o tigara electronica.Nu o am ca sa ma las de fumat..pentru ca eu nu fumez..doar imi place cum arata.Am lichide cu 0 nicotina.Tot mai este vreun pericol? ...? (mai mult)
Am o problema care ma afecteaza destul de tare Sunt la facultate in anul 2 si deja simt ca disper, nu am ce face si simt ca imi irosesc viata. Nu as avea timp de un job fulltime si part time...? (mai mult)
O aplicatie de unde pot viziona filme?
Daca am ramas repetent in clasa a9-a,mai are vreun rost sa termin liceul?
Ce trebuie sa stiu daca o sa cumpar un launchpad la mana a doua? Nu se pot face toate piesele pe un singur launchpad? Si nu merge instalat acel "driver" decat pe un calculator?
Cam cat costa asa ceva: http://www.lucas- impex.ro/lemn/accesorii/lana- de- otel- bormawachs.html? Sau de unde pot face rost de STEEL WOOL nu vreau raspunsuri de genul: e burete de srma pentru vase. Am...? (mai mult)
Cu ce pot ajunge cel mai rapid de la Bucuresti la Baile Herculane?
Stiti vreo "activitate" cu mainile(sau orice parte a corpului nu conteaza, interesanta si usor de invatat de preferat)? ceva gen tutting dar mai interesant... Nu vreau raspunsuri gen l**a sau chestii...? (mai mult)
Idei cu ce putem face de Paste? O lista cat mai lunga, sa am de unde alege! merci,
Cum a facut Selly ca poza sa arate asa: http://m.imgur.com/LmOJnol?
Nu stiti daca pot sa-mi fac abonanent de ala cu card la bicicletele albastre din Cluj daca sunt din alt judet? Si de ce am nevoie
Vreau si eu niste jocuri, online/browser, ceva sa nu ma plictiseesc. Sau dati-mi si mie o idee de ce as putea face ca m-am plictisit rau de tot!
Salut, cum se face subiectul II la bac la romana subiectele noi?
Care este Facebook-ul Iuliei de la Bravo ai stil. (Concurenta)
Cum pot trimite un martisor prin posta, il pot trimite prin plic de scrisoare?
Imi puteti spune de unde pot lua gif-uri cu politista?
Formarea focului pentru facut mancare Ce trebuie sa contina inima focului adica ce sa pun ca sa ia foc
Hey! Aveti idee cum se cheama chestia aia de la gat, un material fin, care o aveau la gat vloggerii de la meetinguri? Daca aveti link, il astept.
Imi scrieti si mie versurile de la melodia de la reclama Blue Air? Dau funda! Sa fie toata melodia.
Salut, cum sa rezist sa nu mai mananc la liceu? Dimineata mananc, dar mi se mai face foame.
Heii, peste ceva timp va fi ziua mea...pe la sfarsitul verii adica in 23 august. Si nu prea stiu unde as putea sa mi- o tin, implinesc 12 ani dar as vrea intr- un loc mai dragut... funda pentru cel mai...? (mai mult)
Buna,ati vizitat vreodata Valea Jiului? Se pare ca pe www.telkon.ro se afirma ca este un paradis verde.As vrea sa stiu.Este adevarat?
Știe cineva jucării de dexteritate gen kendama?
Am incercat o vreme sa ma programez online pentru pasaport pe 5 ani la Iasi, fara succes, datorita site- ului lor. Aparent acum au o noua optiune, cea de programare prin e- mail. Am trimis...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Twilight
Ai urmarit povestea Bellei si a lui Edward? Afla cat de multe stii despre ei!