Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Salut, unde pot sa fac, sa trag (nici nu stiu cum sa ma exprim) un banner mare, cat o tabla?
Ideii pentru DIY?
In curand o sa plec in Olanda si este prima data cand calatoresc in afara. Am voie sa impachetez lame de ras in bagajul de cala? Ca din cate stiu, in cel de mana nu se pun. De asemenea am...? (mai mult)
Salut, un site bun sau link de Youtube de unde sa invat limite de functii (la clasa a XI a). Sunt pe profil tehnologic.
Ghidul rasfaturilor de primavara: Reduceri la cursuri de design, parenting, moda si istoria parfumului
Care vi se par cele mai mizerabile emisiuni de la TV? Mie nu-mi plac show-urile lui Maruta, Capatos, Acces direct si mai ales Wowbiz.
Salutare ma baietilor.Am fost azi la un pub si ca un client normal, am zis sa imi aduca si mie o narghilea (am specificat, cu aroma de cirese, nu tutun sau ceva)...intrebarea chelneritei, , Aveti 18...? (mai mult)
Bună! Stiti voi ca erau imagini scrise gresit (analfabeti)? Adica era o poza de genu':pulpa de porc", dar scris fara al doilea p. Unde le pot gasi?
Salut, sunt la facultate (anul I), daca nu m-am dus anumite examene, nici la restanta acum, pot merge sa dau un septembrie restanta de pe sem I? Daca am mai putin de 30 de credite in primul semestru.
Careva cu chef de vorba? :D Gasesc si eu niste persoane pe aici? :)
Hei! Azi am o întrebare pentru fanii Harry Potter. Voi ce ziceți,să citesc mai întâi cărțile și după să mă uit la filme sau invers? Mersi, funda!
Unde pot gasi anunțuri pentru "fotografie de produs"?
Salut, Cum vi se pare firma de hosting HostProfil? Daca nu e ok firma asta, recomandati-mi va rog firme de host bune si cu preturi accesibile.
Cunoaște cineva cine este cel mai bun psiholog din constanta? Sau ați putea sa îmi dați niște nume de psihologi buni?
Ce sa fac cand ma plictisesc! Repede plz!
Unde pot gasi anunțuri pentru doritori de fotografie produs?
Imi puteți da cateva ecuații lungi care să aibă multe transformări din fractii periodice mixte pentru clasa a 6-a.
Urgenttt! ce tranvai pot lua de la plaza ca sa ajung la afi?
Daca pun un bilet la casa pariurilor cu sistem 4/8 sa zicem si am castig 200 lei, daca-mi ies 4 meciuri din acelea 8 iau 200 lei?
Unde găsesc beyblade meta masters
Merge cineva la Prozone Buzău? As vrea sa știu prețul unui abonament.
Cum se fluiera? Fara degete si sa fie melodios. Dau funda daca invat sa fluier!
Ce alegeti pennyboard sau longboard? De ce?
Salut, imi poate spune si mie cineva in ce conditii se pastreaza un SLIME? - Temperatura? - Sigilat sau nu? - În locuri umede sau uscate trebuie pastrat? - Cat timp se recomana sa il lasi in camera...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot instala filmuletul Wild life? Eu stiam ca e de la BS Player, dar l- am sters (filmuletul). era unul cu niste animale:cai salbatici, pasari, o marmota sau ceva de genul, un koala...? (mai mult)
Heei! Stie cineva cam cat costa un bilet de tren(pentru un elev) de la Focsani in Tg-Jiu? Si dus-intors.
Puteti sa imi spuneti care sunt toate zilele libere de pe semestrul 2? Fara vacanta de paste si scoala altfel. Ma refer la cele asemănătoare cu 1 iunie.
Sambata asta ma duc la un concert din Romania. Dar nu sunt sigur daca voi sta mult, caci muzica e foarte tare la volum. Cati decibeli are concertul si in cat timp apar problemele.
Cum pot debloca o persoană pe Facebook?
Cum pot avea o motivație pe lungă durată? Să fiu mai subiectiv, voi da exemplu meu, deci pe lângă școală, teme și treburi de prin casă, aș vrea să- mi ocup rațional timpul liber,...? (mai mult)
Cat de rari sunt ochii care au 3 culori simultan? ( verzi, gri si caprui ), aici aveti link : http://m.imgur.com/wLmU46G. O denumire ceva?; s * sunt curios sa aflu cat mai multe detalii...? (mai mult)
Salutare TPU, voi ce intelegeti prin expresia a iti fugi picioarele de sub pamant, stiu ca expresia asta este posibil sa nu existe dar am auzit.o la cineva si sunt curios ce inseamna
Am o problema cu fratiorul meu. Are 12 ani e de la aceeasi clasa cu mine, noi suntem de la scoala nr 23. Problema e ca el e singurul care nu face sport deloc, din februarie 2016 nu face sportul...? (mai mult)
Repede intrebare la fete, va rog! Ce spuneti, trandafiri acoperiti cu sclipici, sau simpliii? SI de ce?
Ce filme sunt sâmbăta asta (18.02.2017) la cinema în Craiova?
Ce sa fac de ziua mea de 14 ani? Ma voi duce cu prietenii la Mall dar vreau idei de ceva activitati. Mersi mult! Sunt fata.
Cam de acum o saptamana aproximativ de cand ma loghez pe Facebook ma baga pe anumite grupuri pe care sunt sau nu sunt da cerere de inscriere daca nu sunt in acel grup si baga absolut toata lista de prieteni...? (mai mult)
Este primul meu an in Bucuresti, iar acum sunt in vacanta. Imi puteti spune cum mi-as putea petrece timpul liber in aceasta perioada? Va multumesc mult!
Salut, imi trebuie un text pentru a ii convinge pe parintii prietenei mele sa o lase sa vina in vacanta la mine ( in Italia ), vacanta are 2 saptamani, ea are 18 ani, parintii ei ma cunosc, dar...? (mai mult)
vreau niște mesaje, citate in engleză de Valentine's Day!
Cine imi poate spune si mie niste anime- uri de genul acestuia! Gen in care baiatul se poate transforma/converti in fata si invers! mai exista si alte anime- uri! intreb deoarece sunt faine... plus...? (mai mult)
Știe cineva niște site-uri pentru bilete mai ieftine de avion?
Cum pot schimba rezolutia pozelor pe care le fac de pe snapchat? Ofer vot si funda raspunsului ajutator.
Descult ii frumos, nu-i asa?
Cand sunteti la tara mergeti desculti? Dar la oras?
Ce parere aveti despre hoverboard? Vreau pareri sincere, doar pentru ca nu il poti cumpara nu inseamna ca e naspa. Voi ce credeti?
Am fost undeva la tara cu niste rude ca vor sa se mute si am mers descult. Si pentru ca noroiul era inghetat, m- am taiat (in gheata). Apoi am mers intr- un hambar si mi- am frecat picioarele de balega...? (mai mult)
am un cont de YouTube in care scot bani zilnic in jur de doi dolari, si imi apar banii pe Youtube, dar pe contul adsense conectat nu apare nimic. Imi puteți spune de ce apare asa si cum ...? (mai mult)
Aveti idee daca exista numarul 35 la soseaua Nicolae Titulescu ( Bucuresti ) sau bloc B3 in aceasta zona... simt ca ma aflu in zona crepusculara... e aiurea rau numerotarea acolo. Multumesc frumos.
Cum sterg albumele goale de pe Facebook?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?