Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Heiiii am si eu o intrebare. Cred ca ati mai auzit asta, dar nu e pentru mine si e pentru o prietena. Are aproape 12 ani si nu stie cum sa faca rost de bani si vreau sa o ajut cu sugestii dar nu stiu...? (mai mult)
Ce sa aleg xbox one sau hoverboard-longboard? De ce?
O întrebare va rog, știți dacă poligonul de tir UTI de pe sos. Olteniței din București mai este deschis? Mulțumesc.
Vreau sa va spun ceva! Mie imi place sa cant. Chiar pot spune ca visul meu este sa devin o cantareata de succes! Numai ca am o problema...nu stiu daca am voce si ureche muzicala. Cand parintii...? (mai mult)
Ce alegeti nerf sau airsoft? De ce?
Am o problema! Este abia luna Februarie si mie imi e dor de vara! Mi- e dor de tot ce inseamna ea:vacanta, caldura, soare, intalnit cu prietenii etc.Eu sunt clasa a 6- a si am si un examen la...? (mai mult)
Știe cineva cât costa un vopsit la marc yaacoub in constanta la salon va rog?
Mi-am luat o tigara electronica eGo AIO Joyetech 1500 mAh, dar nu stiu unde gasesc lichide cu o concentratie de 6 mg.Niste site-uri va rog
Salut, o sa merg la un majorat si vreau sa ma bag in seama cu niste fete, vreau sa agat si eu ceva :)) si problema este ca nu stiu cum sa o fac, ca nu le cunosc.
Voiam sa- mi schimb de curand becurile de la numerele de inmatriculare pe leduri... si majoritatea sunt pe alb, dar am vazut cateva si pe albastru. Intrebarea mea e : Pot sa- mi pun si alta culoare...? (mai mult)
Clipul 0:54? http://www.youtube.com/watch?v=PfK213zXvvU
Știe cineva de unde as putea cumpăra de astea din România? https://www.google.ro/search?q=fidget+ toys&client=ms- android- samsung&biw=360&bih=560&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiMlf3N54PSAhWGsxQKHS96CTEQ_AUIBygB#imgdii=-...? (mai mult)
Eu si o prietena ne-am hotarat sa ne apucam de YouTube, dar nu stim cu ce sa editam videoclipurile. Stiti niste aplicatii sau programe gratuite si usor de folosit?
Azi am vrut sa beau suc dar nu am pofta de ce?
As dori sa cumpar aceasta replica airsoft de pe airsoft- cluj.ro : http://www. airsoft- cluj.ro/arme- airsoft/pistoale- airsoft/pistoale- electrice/replica- pistol- cm- 121- cyma.html Trebuie sa...? (mai mult)
Va rog sa mă ajutati este urgent! Stiti cumva cu ce program sau aplicatie a editat selly poza miniatura de la acest video : https://m.youtube.com/watch?v=jbtqiz- Tx28 sau programul acela care punea ilie's...? (mai mult)
As vrea sa fac bani la pariuri prin metoda arbitraj dar nu gasesc diferentele de cote ..Cum le gasesc ma multumesc cu un castig mic dar zilnic... Va rog ajutati-ma!
Puteti sa-mi spuneti, va rog, toate restaurantele din Afi Palace Cotroceni?
Salutări.Am observat ca am prea mult timp liber.De exemplu ma duc la scoala, vin acasă, mananc, invat(doar daca am chef si daca e nevoie) si de la ora 17 pana cand ma culc numai am ce face. Vreau sa...? (mai mult)
Buna TPU suna ciudat un dar am făcut curat și am găsit un jurnal gol nescris foarte frumos și vreau să știu ce as putea scrie in el pentru că îmi place sa scriu(nu opere). Idei? Dacă aveți unul...? (mai mult)
Stie cineva daca mai exista siteul Piczo?
Va rog mult sa ma ajutati.De curand tata mi-a zis ca imi cumpara o bicicleta fat bike. Ce parere aveti despre aceste biciclete. Merg usor, pot urca cu ea pe un deal?
Are cineva idee de vreun restaurant asemănător cu "Acuarela" în București? Sa fie în același ton. Sau asemănător ceainărie "Bohemia". Mulțumesc frumos!
Am incercat sa fac si eu un slime conform tutorialelor de pe net. De 3 ori nu mi- a iesit cum trebuie. Am pus cantitatile si am urmat pasii corespunzatori insa de fiecare data substanta se dilua mai mult...? (mai mult)
URGENT! Cum se numeste chestia aia de la 0:12 aia cu colorile si cu sunetul? https://m.youtube.com/watch?v=in-ddPt03_4
Doar mie mi se pare ca Serban Copot seamănă cu Jesse Pinkman din Breaking Bad? Cei care nu stiti serialul cautati pe net pe Jesse Pinkman si spuneti- mi va rog. Mie chiar mi se pare ca...? (mai mult)
Invat invat niste melodii la chitara si un acord nu-mi iese bine. F (fa major) este problema. Mie imi suna la fel ca Am (la minor) si nu stiu de ce. Un sfat? Funda
Vreau sa ma apuc de vlog, cine imi da cele mai utile sugestii despre video-uri ii dau funda.
Salut, TPU. Am nevoie de un site de unde pot comanda ediţiile originale ale seriilor Cronicile din Narnia şi Harry Potter, de la editura Rao respectiv Egmont, complete şi la un preţ cât de cât...? (mai mult)
Idei pentru vacanta?
as vrea ca vara asta sa merg la o tabara de engleza in Romania sau chiar si in alta tara, dar totusi sa nu fie extrem de scump. Ce tabere mi-ati recomanda, multumesc anticipat, dau funda!
Franele mecanice pe disc sunt mai bune decat V-brake? As vrea sa montez frana mec. pe disc, dar nu stiu sigur daca e mare diferenta la franare( bicicleta mountain-bike).
Vreau si eu niște filme de aventura, fantastice
vreau sa trimit o scrisoare interna prin posta si nu stiu cum sa procedez. Spuneti-mi va rog fiecare pas pe care trebuie sa-l fac.
Hei! Am comandat ieri seara ceva de la eMAG (avea reducere de vreo 20%) iar astazi cand am intrat am vazut ca pretul a fost din nou redus cu 80 lei....Produsul trebuie sa ajunga maine. Exista vreo cale...? (mai mult)
Intrebari pentru am/n-am, va rog.
Ce poti face ca sa nu te plictisesti cand esti singur acasa? Va rog raspunsuri originale, nu numai "asculta muzica", "deseneaza" etc. Dau funda
Caut un film fain, de preferat animatie sau comedie. Idei? Dau funda
Hei TPU, am o intrebare, de ce atunci cand intru pe YT, apas pe butonul de incARCA nu am optiunea aceea de inregistrre cu camera web? va rog ajutoor! dau funda!
Am luat xxl bust o luna si nimic, mai cresc sani daca continui si daca dau inapoi?
Dau funds la cel care Imi spune cum sa fac o tigara care scoate fum, falsa. Sa nu fie daunatoare.
De unde pot sa imi cumpar ata de kendama ( sunt din Bucuresti)
Vreau sa va intreb, sunt unele telefoane cu baterie incorporata, va deranjeaza cu ceva? eu vreau sa imi cumpar un telefon si ma gandesc ca pana acum daca telefonul avea ceva scoteam baterie, oare acest...? (mai mult)
Se face miting in targoviste?
Care este reclama voastra favorita?
Cum invat engleza rapid?!
Daca motanul a disparut de o saptamana este posibil sa se intoarca inapoi din livada ca cabana este chiar aproape de livada? Astept un rasapuns cat mai repede daca se poate.
De poate închiria skiuri cu certificat de naștere?
Maine este petrecerea de ziua mea si ma intrebam daca stiti cate- va jocuri sa ma distrez eu si prietenii mei! Poate si site- uri pe PC (cu jocuri sau diverse lucruri de facut) Multumesc...? (mai mult)
Poti iesi pe acoperis in MegaMall?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
nemur88 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!