Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 28 Februarie 2025 sunt:
Vreau si eu niște filme de aventura, fantastice
vreau sa trimit o scrisoare interna prin posta si nu stiu cum sa procedez. Spuneti-mi va rog fiecare pas pe care trebuie sa-l fac.
Hei! Am comandat ieri seara ceva de la eMAG (avea reducere de vreo 20%) iar astazi cand am intrat am vazut ca pretul a fost din nou redus cu 80 lei....Produsul trebuie sa ajunga maine. Exista vreo cale...? (mai mult)
Intrebari pentru am/n-am, va rog.
Ce poti face ca sa nu te plictisesti cand esti singur acasa? Va rog raspunsuri originale, nu numai "asculta muzica", "deseneaza" etc. Dau funda
Caut un film fain, de preferat animatie sau comedie. Idei? Dau funda
Hei TPU, am o intrebare, de ce atunci cand intru pe YT, apas pe butonul de incARCA nu am optiunea aceea de inregistrre cu camera web? va rog ajutoor! dau funda!
Am luat xxl bust o luna si nimic, mai cresc sani daca continui si daca dau inapoi?
Dau funds la cel care Imi spune cum sa fac o tigara care scoate fum, falsa. Sa nu fie daunatoare.
De unde pot sa imi cumpar ata de kendama ( sunt din Bucuresti)
Vreau sa va intreb, sunt unele telefoane cu baterie incorporata, va deranjeaza cu ceva? eu vreau sa imi cumpar un telefon si ma gandesc ca pana acum daca telefonul avea ceva scoteam baterie, oare acest...? (mai mult)
Se face miting in targoviste?
Care este reclama voastra favorita?
Cum invat engleza rapid?!
Daca motanul a disparut de o saptamana este posibil sa se intoarca inapoi din livada ca cabana este chiar aproape de livada? Astept un rasapuns cat mai repede daca se poate.
De poate închiria skiuri cu certificat de naștere?
Maine este petrecerea de ziua mea si ma intrebam daca stiti cate- va jocuri sa ma distrez eu si prietenii mei! Poate si site- uri pe PC (cu jocuri sau diverse lucruri de facut) Multumesc...? (mai mult)
Poti iesi pe acoperis in MegaMall?
Unde pot iesi in weekend in Bucuresti?
Hei, am o problema, mie nu îmi stă deloc bine cu părul desfăcut si ce- i drept, nici dacă e prins nu sta mai bine. Am un par foarte dens, si nu e nici ondulat nici drept, daca il desfac arăt că...? (mai mult)
Pentru a închiria skiuri îmi trebuie buletin? #funda
Imi spuneti si mie complexe asemanatoare ca Dragonul Rosu mai aproape de Rahova?
Ce alegeti prastia sau pocket shot? De ce?
Salutare. Caut de ceva timp rezultatele de la Olimpiada Națională de interpretare vocală, instrumentală și studii teoretice care s- a desfășurat la Iași, 6- 9 Aprilie, 2015. Mă interesează...? (mai mult)
Imi puteti enumera niste programe de animat? Înafara de Adobe flash si Adobe animate.
daca atunci cand imi fac ness nu pun apa indeajuns de calda ca sa frec cafeaua cu zaharul si daca nu este apa fierbinte incat aproape nu te poti atinge de ea mai se emana cofeina din ea? Cum...? (mai mult)
Unde pot gasi kendama in Iasi?
azi cand am venit de la scoala mergeam pur si simplu pe strada si trec pe langa un copil, el imi zice "bai grasule, ce vrei?" eu nu- i facusem absolut nimic, doar treceam pe langa el, in...? (mai mult)
Am nevoie de ajutorul vostru. Trebuie sa stiu adresa unei fete. Ii stiu numele complet si numarul de telefon. Va rog, ajutati-ma.
as dori sa va intreb cate obiecte/lucruri se pot returna la Emag de catre aceeasi persoana?
Carnea de peste este benefica pentru digestie?
Stie cine a cantat intr o-ul de la regele shaman in romana? FUNDA + VOT
Care ma puteti ajuta cu niste modele de tatuaje ca nu gasesc pe nicaieri ceva frumos. Ceva mediu, de marimea unei coroana, va dati voi seama! HELP
Aveti idei din ce as putea face un model de trofeu? Poate materiale reciclabile sau asa ceva, sa fac o forma si apoi s.o invelesc in staniol. Ceva rezistent.
Unde pot gasi o zona din Bucuresti unde a fost o batalie sau ceva? Vreau sa gasesc o casca militara sau un cartus prin pamant. Am nevoie pentru istorie.
Ați fost înselati vreodata? Daca, da.Cum ati reactionat? O seara linistita tuturor.
Vorbeam aproape zilnic si dintr-o data n-am mai vorbit deloc. Habar n-am de ce. Aveti vreo idee de ce?
Cati de 1, 2, 3, 4, 5$ trebuie impartiti in Monopoly Junior?
Sunt clasa 7 si parintii mei nu ma mai lasa la calculator in timpul saptamanii(adica de luni pana Vineri), si tot ce fac e sa stau pe Youtube cam o ora si dupa sa ma gandesc ce sa mai fac. ...? (mai mult)
Voi cand mergeti la restaurant, ce comandati de obicei? Ce fel de consumatori sunteti? :)
Stiti un site de pe care pot cumpara volumele harry potter in romana?(inclusiv copilul blestemat) am gasit unul dar pocalul de foc si talismanele mortii erau in engleza.
Salut este adevarat ca st4ck face parte din Anonymous sau este un om foarte bogat din Qatar? st4ck are cel mai mare level pe Steam si anume:1343
Spuneti- mi va rog, cum sta treaba cu creditele astea bancare? As' dori un credit bancar, de aproximativ 40.000 euro ca sa- mi pot cumpara o locuinta noua, un apartament. Deci intrebarile...? (mai mult)
DIY: Cum sa faci SLIME? https://www.youtube.com/watch?v=CbFezv5RrgY
Puteti sa-mi spuneti data si ora cand are loc Royal Rumble 2017 si sa-mi dati un site de unde pot sa-l vad in romana. Mersi anticipat.
Vreau sa stiu mai multe despre ce inseamna sa fii promoter. Cat timp aloci in medie acestei activitati, cat se poate castiga si daca poti face mai multe promotii in acelasi timp, de la companii...? (mai mult)
Ce tigari fumati? Eu prefer Pall Mall albastru, cateodata mai merge si Kent 8 sau mixt.De la cati ani fumati?
Heeiii. de ceva zile am sters la cateva persoane chestia aia cu "my day" de la messenger si nu imi par apar deloc ce pun oamenii respectivi..stiti cumva cum sa reactivez? Mulțumesc anticipat!
Heii TPU! Am cateva intrebari despre urmatoarea mea vacanta! Voi merge in Thassos in Grecia in aprilie (ajungem acolo 14- 15 aprilie si nu sunt sigura cat stam ..cred ca 5 zile ). Credeti ca va fi rece?...? (mai mult)
Am şi eu 2 intrebări 1) Am voie să merg cu becurile de la platfonieră aprinse în timpul drumului? 2) In spate, la triple am văzut că mi- e un pic crăpat farul... nu pot să schimb...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
aNiMeLifEMAL2050 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!