Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Salut cine locuiește aproape de Frankfurt și vrea sa ne cunoaștem?
Salut..Imi poate spune cineva o scuza (pe maine trebuie sa prezint portofoliul la romana, si nu il am facut, si nici timp nu mai am.). Va rog...Cer seriozitate in raspunsuri.(Nu gen:, , m- a durut fix...? (mai mult)
Stiu ca au mai fost puse intrebari de acest gen in trecut (Cum arata o zi din viata ta, Ce faceti intr- o zi obisnuita, etc). Fiecare avem propria viata, fiecare in fiecare zi facem diverse activitati...? (mai mult)
Mtb sau bmx? De ce? Sa fie bun si pentru scheme si pentru teren accidentat. Funda
Stiti un site bun cu Haine Barbati?... Doresc sa cumpar tricouri faine, cel mai bun raspuns primeste FUNDA
Dacă am 2 note la oral și teza profesoara îmi poate încheia media după noile reguli?
Buna TPU a-și dori niște povesti de dragoste! Adevărate sau neadevărate nu contează! P.S: !
Buna TPU știe cineva povesti de dragoste adevărate sau neadevărate nu contează! P.S: !
As vrea sa imi cumpar o bicicleta dar nu stiu ce model. As vrea ceva pentru teren accidentat dar si pentru scheme. Eu m-am gandit la dirt. Voi ce alegeti ( si de ce ). E bun dirt?
Care sunt mai importante mainile sau picioarele?
Stii vloggeri moldoveni?
Ce site de socializare va place, si-l folositi mai des?
Hey. Ce parere aveti de urmatoarele melodii? :) https://www.youtube.com/watch?v=SO9Lj0T93Xk https://www.youtube.com/watch?v=ORsFFjt1x6Q
Caut parteneri de dans hip hip/street dance care au voința de muncă.cei care isi doresc cu adevarat sa ma contacteze
Buna! Nu imi place iarna, frigul si gerul, zapada etc... Cum as putea trece mai repede de anotimpul iarna si sa fie primavara si vara frumoasa? ce as putea face pana la primavara?
Hei salutare imi cer sc ca deranjez dar daca se poate sa-mi ziceti si mie de unde pot cumpara kendama? (si daca exista un magazin in tragoviste de unde pot cumpara) plz rezolvatima!
Știți filme gen wild child sau the duff?
E normal ca temele sa ne ocupe o mare majoritate a timpului? Adica ma gandesc ca in timp- ul unei saptamani normale mai mult de 4 ore nu cred ca ar trebui sa ia niste teme. Dar in vacante; frate in vacanta...? (mai mult)
Smat menu plus sau smart menu? Argumentati?
Este real sa traiesti cu 500 euro pe luna in Lisabona ca student?
Are cineva cartea "Nascuta din fum si os" de Laini Taylor in pdf? O caut de ceva timp si chiar vreau sa o citesc. Multumesc anticipat! :D
Daca toti oamenii s-ar strange de mana ar putea face inconjurul pamantului?
Hellaw! Zilele astea voiam sa imi fac un upgrade la pc. Dar m-a trasnit sa imi iau un xbox one... Ce merita mai mult?
Cu ce pot inlocui aracetul sau lipiciul la slime? Stie cineva?
Ce sa faci cand te plictisesti? cel mai bun si mai lung(adica cu cele mai multe idei) primeste funda ;)
As vrea sa ii trimit unei prietene care locuieste in Bucuresti niste lucruri micute prin posta, niste bratari, niste inele, niste jucarii micute si o scrisoare. Cum trebuie sa procedez la posta...? (mai mult)
De unde pot cumpara obiecte personalizate B.u.g Mafia in Constanta?
Hello. Am de gand sa fac o comanda pe AliExpress doar ca sunt curioasa cum se procedeaza cu livrarea coletului in Romania. Locuiesc la un bloc cu securitate cat de cat inalta si nu lasa pe nimeni sa intre...? (mai mult)
Vreau sa imi fac un canal de Youtube si nu stiu ce sa filmez si nu stiu cum sa fac tot felul de efecte. Ma poate ajuta cineva (filmez cu telefonul)?
De unde pot sa fac rost de poze,logo-uri, Bug mafia, deoarece vreau sa imi personalizez cateva tricouri.Cateva link-uri daca se poate.
am nevoie de ajutor chiar daca intrebarile mele sunt penibile.Cum platesc intr o cafenea la un bar cu un amic sau cu un grup de 3- 4 prieteni? Merg la bar cu acel amic si ii dau chelnerului ...? (mai mult)
Salut, unde pot găsi toate volumele Casa nopți de P.C. Cast și Kristin Cast?
Care-i faza cu jocul "AM/ N-AM"? Imi poate explica si mie cineva? :) Funda!
Va rog raspundeti-mi. Vreau sa primes donari din euro pe Steam dar nu stiu cum.
URGENT! Hey TPU Selly si Max sau Vlad Munteanu fac banii din Youtube? Daca da cum este posibil daca nu au 18 ani? Rog seriozitate! Cel mai bun raspuns primeste funda!
Am aflat ca la liceul la care vreau sa merg (mate- info) nu se face C/C+ + si ii pune sa faca foldere(chestii banale) cred ca stiu toata materia lol. Nu e materie obligatorie programarea la mate-...? (mai mult)
Salut, ce pot face in timpul liber din saptamana, eu imi termin lectiile pe la ora 9 seara si stau treaz pana pe la ora 11 sera.Ce pot face in acest timp?
Vreau sa imi cumpar un mijloc de transport urban. Mergand la scoala nu stiu ce sa aleg ( trotineta, pennyboard longboard etc ) dar sa il pot folosii si in timpul liber. Funda ( spune ti si ...? (mai mult)
Atelierul de Scriere Creativa SF & Fantasy. Incep inscrierile pentru editia nr. 4!
Cum sa scap de niste ganduri din cap definitiv?
Cum se procedeaza la un club? Platesti bautura cand o comanzi sau la sfarsit?
Hello TPU! Voi ce faceti cand va plictisiti?
Hei, acum 2 ore jumate am cazut pe gheata in fund? Credeti ca ceva rau (ca o sangerare la fund) mi se poate intampla? Ca am patinat 1 metru si am cazut.
Urmeaza sa vina primavara si as vrea sa imi cumpar un mijloc de tranaport urban. Mergand la scoala nu stiu ce sa aleg ( trotineta, pennyboard longboard etc ) dar sa il pot folosii si in timpul...? (mai mult)
Am o intrebare, daca la biliard bag bila alba, eu- s cu cele albe? Adica sunt din alea pe jumatate colorate, iar celelalte complet colorate. Dar unde sunt restul de albe? M- am apucat recent ...? (mai mult)
Este un joc cu un tanc este vechi il jucam prin 2003 era un singur tanc te bateai cu aia santinele iti cadeau din cer niste pachete bonus parca si hartile erau impartite parca in planete plss ajutor cine...? (mai mult)
Am primit o laguna 1 1996 motor 2.0 si accelerez pedala la podea si de abia daca ajunge la 60 de km/h ce pot face? sau ce sa schimb pentru a merge mai repede? apropo aveti vreunul dintre voi sau...? (mai mult)
Am 14 ani si sunt prea rusinos. Nu fac multe lucruri pentru ca mi- e frica (virgula) ca se va rade de mine si tin destul de mult la asta. Practic inainte de a face ceva ma gandesc la toti din...? (mai mult)
as vrea sa știu care dintre voi sta in Frankfurt, Mainz sau pe aproape și ar vrea sa ne vedem ca m- a plictisesc in casa și n- am cu cine vorbi. Eu stau in Nierstine am 16 ani pana mea care...? (mai mult)
! SALUT TPU! Daca as putea sa fac un obiect reciclabil interesant si 100% original care ar fi acela?! DAU FUNDA!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
nemur88 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!