Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna,am si eu o intrebare pentru cei care joaca The Sims freeplay.Cum deblochez taramul ala cu zane nu imi da nici un indiciu. Stie cineva? Dau funda
Cine ştie unde pot să găsesc jocul "Arcade" care era pe Sagem Myx1? Pentru a vă ajuta în descifrarea jocului vă las o poză în link- ul de mai jos: http://imgur.com/XqM9kJV Cine îmi găseşte...? (mai mult)
Stie cineva povesti de groaza? Cat mai multe! Funda!
Am nevoie de un editor video foarte bun cu efecte si multe altele, vreau sa il folosesc in special pentru videoclipuri pentru Youtube, mi-am deschis un canal si am mare nevoie.
Imi puteti recomanda site-uri cu care as putea colabora pentru a scrie articole? Multumesc!
Ştie cineva cum iti faci un cont de steam unde poți primi donații de la abonații tăi de pe Youtube? Va rog arătați-mi cum pe contul meu de Skype:anix1806.
Azi am primit o masina renault laguna 1 an 1996 cutie automata si am inteles ca imi trebuie senzorul de marsarier aveti unul sau de unde pot lua? inca o intrebare spuneti- mi va rog ce sa verific...? (mai mult)
Salutare. Daca sunt cetatean roman si vreau sa merg in vizita in Moldova, am nevoie de pasaport sau doar de buletin. Si invres daca as fi din Moldova de ce as avea nevoie sa vin in Romania?
Tata o sa imi dea masina sa o conduc si nu stiu cum sa fac mi- e cam frica sa merg sa nu intru in ceva si din astea poate cineva sa ma ajute cu un sfat ceva? mentionez masina e automata am mai...? (mai mult)
Cine stie un software de transcris fisiere audio in fisiere text?
De ce nu imi apare iconita Messenger la pagina de Facebook?
Imi puteti da va rog niste intrebari pentru AM sau N-AM dar sa fie mai ciudate sau perverse?
poate sa imi spuna cineva care cunoasta bine bucurestiul daca pe traseul damaroaia - militari mai precis pe la strada Alesd sunt filtre de politie sa opreasca masini sau ceva? dau funda celui...? (mai mult)
Cum pot face o melodie rap? Ce programe pot folosi?
Voi credeti in oamenii cu super puteri? Am vazut pe net mai multe filmari cu oameni ce filmeaza alti oameni cu superputeri ( teleportare zbor etc.) Credeti ca sunt reale?
Spuneti-mi niste intrebari pentru un Q&A pentru YT va rog!
S-a terminat cu gerul. Credeti ca va mai fi ger de acum incolo?
Imi poate spune cineva cati ani trebuie sa am ca sa iau un taxi singur?
Stie cineva vreun site de unde pot cumpara carti de joc la preturi bune? Acord funda
Salut TPU, azi am revazut trilogia the dark knight. Si m- am intrebat daca ipotetic daca ar putea fi batman real? Sa zicem ca exista un tip cu mult timp liber resurse financiare, pregatit fizic si psihic...? (mai mult)
Deci ce cantitate de mancare (grau/porumb ) mananca o gaina pe zi
As vrea cate-o porecla/nume amuzant pentru fiecare personaj din singur acasa 2. Dau funda, am nevoie urgent.
Salut. Cine imi da si mie un link ceva cu poze gen aste -> https://postimg.org/image/jas4zbt3r/ Primu raspuns = funda! Multumesc!
As dori sa merg in excursie cu clasa la Arieseni, dau funda daca imi spuneti o cabana ieftina pe aclolo, vreau sa o inchiriez toata, daca gasesc una. Mersi :*
Era o vorbă sau ceva gen când tata nume îți lasă, găsești loc la orice masă știe cineva cum era?
Ce pot sa fac cu BFF-ul meu, tinand cont ca afara e frig? :)
O sa ma mut in rahova, este o zona buna?
Salut, am o scapare la slot machine...la o saptamana merg si cheltui niste bani care pot face altceva...cand lucrez nu ma gandesc la jocuri nimic dar la o saptaman merg si cheltui bani pe degeaba sunt ...? (mai mult)
care este cantitatea necesara de mancare (grau/porumb ) la 32 de porumbei
vreau sa stiu ce este fluidul zippo, sau fluidul de bricheta, si il pot cumpara doar de aici https://www.vivantis.ro/accesorii- de- moda/zippo/? aud- 118087680787:kwd- 34281937718&gclid=CjwKEAiA79zDBRCgyf2FgeiY-...? (mai mult)
Cum va simtiti?
am o intrebare, de ce trebuie sa imi pun adresa pentru un cont adsense de pe Youtube? voi primi ceva de la ei? funda se da daca nu faceti caterinca
Salut, vreau sa imi cumpar o replica airsoft si nu stiu exact ce sa aleg dintre cele doua: ori in m4 automat din otel full care are puterea de 1.6 joule sau unn sniper otel full de putere 3.5 joule. Sniperul...? (mai mult)
Care este diferenta dintre hipnoza si telechinezie?
Salut Am un canal de Youtube de 5 luni si am strans destul de multe vizionari la videoclipuri si foarte multi prieteni mi- au zis sa imi fac un cont de adsense ca sa castig niste bani, dar cand am intrat...? (mai mult)
Saluuut! Îmi puteți spune niște cluburi jalnice din Londra?
Cum arhivez o poveste de pe wattpad pe iphone?
Cu ce program pot sa mixez sunetele dintr-un fisier audio, sa dau mai incet vocea si sa fac negativul mai tare?
Ce alegeti? Pisica sau cainele?
Stie cineva un loc de inchiriat teren de handbal in Braila? Se poate inchiria de la scoli/licee?
Cum sa-mi fac o haltera sau din de sa o fac mai bine spuz
Mesajele de la multi ani de pe perete din club se platesc? cum se procedeaza
O tipa ma place.Si problema este ca eu nu o plac, i- am zis ca nu o plac dar nu prea i- a pasat. Pe Instagram gasesc foarte multe postari in care spunea ca ma iubeste si d- astea.Pot sa ii raportez...? (mai mult)
:) Vreau să întreb dacă mâine în Tulcea se face școală. Știu, o să ziceți că nu m-am imformat, dar sunt multe variante ale oamenilor... Seară bună! :)
Maine cei din botosani merg la scoala?
Pana la urma învățam sau nu mâine?
Heii, aș dori să- mi creez un anturaj online. Doresc să mă dezvolt personal, dacă aveți același dorințe ca și mine mi- ar face plăcere să discutăm și să ne ajutăm să evoluăm. Ar fi...? (mai mult)
Stie cineva cam ce preturi sunt la restaurantul La Dolce Vita din Constanta? Va rog, dau FUNDA!
Imi spuneti si mie care sunt raurile Romaniei care trebuie invatate pentru BAC? Tot caut si nu- mi dau seama cate sunt, care trebuie invatate. Va scriu sperand ca ma ajutati. Fara injuraturi...? (mai mult)
Voi credeti în legenda lui Bloody Mary? Vi s-a intamplat vreodata ceva in legatura cu asta? Funda pentru cea mai buna intamplare!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
rusucristinel1901 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!