Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ma gandeam sa va intreb si pe voi, cum este mai bine? Sa stai cu chirie? sau sa faci un credit bancar si sa-ti cumperi o casa? (Rate).?
Help! Mă plictisesc, stie cineva ce pot sa fac? Va rog!
Cu ce program pot reda GIF-urile pe win 7? Scuze pentru categorie.
ma intereseaza daca kfc serveste la ora 9:00 si altceva in afara de mic dejun.
Heyy, livreaza AliExpress in Romania?
Bună seara! Cine este interesat de dezvoltare personală?
Bună seara! Aș dori să știu cum îți poți face un blog personal.
Buna dati-mi si mie o parere.ce sa aleg dintre hoverboard si un laptop Dell inyrun fel de gaming.
Cum pot sa scap de plictiseala?
Am primit acum ceva timp la scoala un proiect, sa facem o turbina hidraulica ( dintr- un pet de 2.5l ), dar problema este ca profesoara nu ne- a spus si cum trebuie facut, am cautat pe net si nu am ...? (mai mult)
Stie cineva cum sa campez pe langa drumul national cu bicicleta.Fac un tur de 2 zile.(din cluj campeni (de la campeni am un hotel la care stau))
Bună seara, TPU! Știu că pentru unii o să pară absurd ceea ce o să spun dar e serioasă treaba. Acum 2 zile am jucat împreună cu 3 prieteni jocul Ouija. Am vazut filmul și am cunoarat o tablă....? (mai mult)
De unde pot cumpara o tabla Ouija? Am gasit pe Olx, okazii, dar nu sunt incantat.
Exista telechinezie?
M-am apucat si eu de Youtube alături de fratele meu si am vrea sa ne ziceti niste idei de videoclipuri! Aici aveti linkul către canalul nostru
Numele meu este mazgoi radu si vreau sa aflu un film. L.am vazut cand eram mic si mi- a placut. era vorba despre un grup de oameni care s.au baricadat intr.un hypermarchet intr.un afara s- a...? (mai mult)
Care- i treaba cu dislexia? Am citit un articol in care spunea ca esti dislexic doar daca citesti cu multe greseli. Este adevarat? Esti dislexic si daca te rusinezi cand citesti si vrei sa- ti...? (mai mult)
Hei, acum 7 ore am facut un om de zapada. I- am pus un morcov adevarat. Acum 6 ore am iesit din nou afara sa vad ce mai face omul de zapada, dar din greseala i- am rupt morcovul in jumatate si cealalta...? (mai mult)
Va pun o intrebare poate pare stupida. Daca as pune apa cu spumant de baie in cada si as da drumul la hidromasaj cat ar putea creste spuma?
De unde pot cumpara si eu o tabla ouija? Cred ca e fake si vreau sa incerc.
Se poate vedea undeva decernarea premiilor `Globul de aur` de maine? Online sau tv
O sa se închidă scolile de luni in judetul Dâmbovița? Dau funda
Se invata luni si marti in Vrancea?
Ba. HELP, anul asta e teroare pentru mine. Sunt super ocupata și am nevoie de timp liber altfel cred că o sa înnebunesc, faza e ca incerc să- mi fac un program dar nu am cum. Sunt la un ...? (mai mult)
Buna,stie careva araba? cred ca in araba vrea a fi. Ce vrea sa insemne al sah-him? Multumesc.
Ce alegeți arcul sau arbaleta? De ce?
Buna TPU sunt singur acasa acum si aud sunete ciudate e noapte si imi este frica sa deschid usa sa vad ce este. Ce se intampla :(?
Exista pista de patinaj pe role in Craiova?
Cu ce as putea merge maine la derdelus daca nu am sanie?
Astazi cum ma plimbam pe strada, m- a oprit un domn. Zona era una centrala si acum va intreb: Oare cum as putea sa accesez camerele video din acea zona si sa derulez pana la acel moment ca...? (mai mult)
Cum va protejati fața la frigul acesta?
Ce arc alegeti compound sau recurve? De ce?
As vrea sa îmi deschid un canal de( Youtube) si nu stiu ce nume să-i pun, canalul o sa fie vorba despre retete care o sa le fac împreună cu fratele meu mai mic.
Este ceva normal sa ai viziuni ca ceva se imtampla si chiar se intampla? De multe ori am visat ceva ce deja s- a intamplat, dar de multe ori am visat ceva ce dupa nu s- a intamplat dar imi dadeam seama...? (mai mult)
Cine se duce ca public spectator-figuratie simpla sau speciala? As vrea sa particip si eu sau sa apar in reclame...Recomandari?
Buna TPU vreau si eu o tema de windows 7 adica cand ma refer tema, ma refer tema de windows 7 eu am windows 10 si vreau neaparat tema de windows 7 sau 8. ca imi place foarte mult cand ma refer tema,...? (mai mult)
Ce arc e mai bun cel recurve sau cel compound? De ce?
Care sunt sansele sa ti se rupa coarda de la un arc compound? Sau cand tragi sageata sa nu plece ci sa sara aleatoriu? Intreb deoarece pe Youtube sunt destul de multe fail uri si nu as vrea ...? (mai mult)
Heyy. Cine imi poate spune niste carti care sunt pentru formarea caracterului, care te invata cum sa te descurci in viață. Etc Funda
Care este cel mai mare animal din Romania. Funda
am 12 ani și îmi place mult să mă joc cu păpușile. Vise pare normal să mă joc eu cu papusile la vârsta asta.
Ce metode de a face bani cunoasteti? Am 14 ani si as prefera ceva ce as putea face acasa gen traforaj. Voi ce metode stiti?
De maine e ger. Cum o sa suportati frigul?
Vi s-a petrecut vreodată o întamplate paranomarlã? Vine povesteste primeste
De ce nu merge sa instalez driver la placa video.Am un AMD Radeon HD 7400M series si am 6GB ram si Intel Core i5 pe 2.40 Ghz
Am o întrebare despre un produs. Voi ce ziceți, sa îmi iau un hoverboard? Sincer nu știu dacă mai e la moda și merita 700 de lei... Va rog ajutați- mă mai ales cei care au unul... Mulțumesc...? (mai mult)
Voi ce faceti in timpul liber? :)
ce număr are următoarea revista Super Bravo Girl?
știe cineva dacă revista Super Bravo Girl se găsește in Timisoara? La ce magazine?
Povesti de groazã? Mai lungi! Fu dă
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
rusucristinel1901 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!