A). Ehh... (Lol)
B). Da, am si reusit
C). Daca vrei sa o faci, vei reusi
D). :@:@:@:@
Am reusit sa ma las pentru ca m-am gandit ca e o pierdere de bani + sanatatea se duce pe apa sambetei. Ca sa nu mai fumati lasa-ti tigara la o parte si banii sa fie pusi pentru ceva folositor cand e nevoie. Fumatorii ma deranjeaza de la fumul de tigara.
A) Niciuna
B) M-am lasat si m-am apucat iar
C) Nu mai fumam. Tine de ambitie mai mult decat de dependenta
D) Unii s-au apucat din plictiseala, altii din prostie (ca sa fie cool) s.a.m.d. In gnr, am o parere proasta (nu e nimic cool in a arunca banii pe apa Sambetii)
A) Nu e neaparat o placere. E mai degraba o modalitate de a ma descarca si ma relaxa, asadar, imi confera o stare de liniste.
B) Am reusit sa ma las de fumat, nu mai fumez de aproximativ o luna.
C) Habar nu am, probabil tine de fiecare. Am reusit sa ma las fara prea multe eforturi, reducand cate o tigare din fiecare ''doza'' zilnica, pana la deloc.
D) Fumatorii sunt neaparat o categorie care trebuie analizata? Fumeaza si punct. Chiar daca e o modalitate de autodistrugere, fiecare fumeaza din diferite motive, altii din fite, altii din cauza anturajului, altii doar ca sa para ceea ce nu sunt in fata celorlalti, cu inchipuirea ca le ofera o imagine de ''badass''. Nu mi-au oferit pana acum nicio parere, nici macar nu mi-am format-o singura, avand in vedere ca am trecut si eu prin categoria asta candva.
A)Ma calmam
b)Da! Am reusit! A fost mai bine, deoarece am probleme cu stomacul
c) Ambitia! Fumeaza cat mai putin, apoi o sa reusesti sa te lasi de tot!
d)Nici o parere! Fiecare face, ce vrea cu viata sa:*
1. Nu este o placere, majoritatea fumeaza ca fumau cand ieseau in cluburi, se dadeau smecheri si astea. Dar fumanda azi, fumand maine te inveti sa fumezi multe, tatal meu a ajuns sa fumeze 3 ppachete pe zi.
2. Da am fumat, iessiin cu prietenii cum am zis mai sus. A fost foarte greu sa ma las, si acum fumez la suparar si astea...
3.E greu prin inceput sa iti pui ambitie pe tine si sa nu fumezi, sa nu iti mai cumperi tigari.
4. Eu nu am o parere prea buna, eu consider ca fumand o tigara, iti mai pui niste cuie la sicriu=]]. Nu e bine sa fumezi mai ales la o varsta frageda de 10-20 ani, pentru ca iti distrugi plamanii.
Sper ca te-am ajutat.
A).Foarte rar, cand sunt suparata
B). Nici nu am foste dependenta vreodata
C.) Asta tine de fiecare persoana, cel putin eu cand am zis nu, n-am mai pus pe gura
D). Parerea mea este ca in loc sa arunce banii aiurea pe tigari si sa isi strice sanatate mai bine ar face ceva folositor cu ei.
Sincer, nu am fumat dar... nu cred ca poate fi chiar asa de greu sa te lasi...