Nu am fost deloc multumit, am fost dezamagit de meciul Otelului la Bucuresti la Steaua.Doream macar un egal pentru Otelul. A fost o etapa nu tocmai buna pentru mine. Sper ca Otelul sa faca figura la Urziceni si Dinamo.
Având în vedere rezultatul favoriţilor mei, Steaua Bucureşti, a fost o etapă destul de bună.
Din păcate echipa judeţului meu de origine, FC Vaslui, a cedat nepermis acasă cu anonima Gloria Bistriţa.
Apropo de sTEAUA-Otelul, s-au cam apasat niste butoane, rapidul trebuia sa nu se bage in aparare in repriza a 2-a, nu-mi place tactica lui Manea cu un singur varf...
Am fost f multumita:X:X3-0 pentru ucv:X:Xiubirea noastra alb-albastra:X:X:Xu nu ai fost happy?oricum nu retrogradam
Da normal a jucat cam nasol cu otelu da ii bine ca au facut 3 puncte care ii duce pe locul doi...Haiiiii Steauaaaaaaa
FC Fulgerul Bragadiru şi FC Drobeta Turnul Severin sunt cele mai enervante echipe din Liga I alături de Kolozsvari Vautas Spor Club.
Pf... m-am săturat de ei.
Las' că ştiinţa lu' peşte prăjit e obişnuită cu matineul şi va reveni acolo căci acolo îi stă bine.
Bai saracule, esti un nimic in fata mea din punctul de vedere al mentalitatii ultra...imi pare rau ca am ajuns sa ii raspund unuia ca tine, du-te si fa-ti temele mai bine