Nu ştiu ce să spun. După mine, nu a fost corect meciul Spania-Olanda. Arbitrul ăla m-a enervat). Nu prea mă ştiu cu fotbalul, dar din câte am auzit, comentatorii, nu a fost 100% corect meciul (ex: Spania trebuia să dea un penalty, pe care arbitrul nu l-a acordat, mă rog) Fiecare cu părerea lui.
Oricum, bravo Spania!
Eu cred ca nu a meritat. A fost un mondial foarte slab, iar marele noroc al spaniei a fost ca a avut traseul usor pana in semifinale (unde nemtii nu au reusit sa invete nimic in ultimii doi ani). Iar finala sincer ma asteptam sa o castige, este o mare surpriza prezenta Olandei in finala, tinand cont ca in efectiv toate meciurile au jucat in 10. Cred ca si umbra lui Van Persie a uitat ca este pe teren, iar Huntelaar nu a fost folosit asa cum ar fi trebuit. Un mondial urat, cu putine goluri, nespectaculos, fara mare tensiune, la niciun meci (nu cred ca cineva a fost extaziat la uruguay-ghana). Bravo Spania! A castigat cea mai urata finala din istorie, datorita unui traseu lejer.
Pai dupa mine chiar este am fost la un hotel de pe langa stadion special sa vad meciul