| DestinyDD a întrebat:

A incercat careva sa se intalneasca cu o persoana pe care a intalnit-o pe net? Daca da dupa cat timp de discutii v-ati intalnit?

5 răspunsuri:
| honey_5661 a răspuns:

Da. Eu am cunoscut un baiat pe net mai demult din constanta. vorbeam cu el de aproximativ jumatate de an. apoi ne-am intalnit in orasul meu. iti spun ca au existat multe discutii. Si mare girja! Nu toti de pe internet sunt cei care par. altii poate sa inventeze. Dar daca ai incredere si ati vorbit suficient sa va cunoasteti, nu are ce sa se intample. suCces! Funda?:d

| cosmina05 a răspuns:

Da. din cauza ca eram la distanta ne-am intalnit dupa 3 luni si acum avem 10 luni de cand suntem impreuna.acum depinde si de cum e persoana respectiva

| treipuncte a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=mAFHuBen2HI uitate la asta si vezi ce poate ti se intampla :)) fundita :X

| sheryn a răspuns:

Mai eu am vb cu un baiat 3 luni la tel si pe mess, si apoi a inceput scoala, si am avut ocazia sa ne intalnim pentru ca era la acelasi liceu la care am dat eu, el era mai mare, abia asteptam sa ne intalnim, si vreau sa iti spun ca am fost impreuna un an jumate, si a fost frumy tot timpul asta, ne-am certat de curand, deci merita sa incerci pentru ca mai sunt si cazuri fericitebig grin:X

| DestinyDD explică:

Gogufu1 ce strategie ai dom'le