Eu m-am si casatorit cu barbatul respectiv :-D. Ne-am cunoscut pe net in iunie si ne-am intalnit in august dupa multe multe mail-uri, mai intai, mess si apoi sms-uri multe multe pentru a ne cunoaste si ...in fix fix un an(in aceeasi zi) dupa ce ne-am cunoscut ne-am casatorit
Eu era sa ma intalnesc cu o fata care am cunoscut-o p TPU. Sta tot in aceeasi localitate cu mine. Am incercat eu s-o invit in oras dar nu vrea pentru ca iese cu fetele-n oras.
Eu sunt in cautarea de-imi face o prietena. De asta am incercat s-o invit in oras
Mi-a spus si cateva lucruri despre ea
Am avut experienţe în care am ieşit în prima zi după ce am vorbit, şi experienţe în care am aşteptat ani de zile sau mii de km.
(Cam la asta se rezumă întrebările tale)
Ne-am cunoscut printr-un joc stupid online. Am vb pe mess, si dupa cateva luni am fost in concediu in bucuresti, m-am intalnit cu ea si mai departe...
Acuma depinde de varsta si de intentii. Asa am dat anunt pe un forum ca ma duc la concert cu hypocrisy, m-a adaugat un roacker, am scris pe mess poate 20-30 min pana am hotarat ce si cum si ne-am si intalnit
Dupa 3 saptamani de discuti " intente " pe internet ne-am intalnit.
sa stii ca omul nu e la fel ca pe net. la caracter ma refer
Davyduchiha2001 întreabă: