| TheAvenger a întrebat:

A mai auzit cineva de pe întreg site-ul ăsta de David Haye?waiting

Răspuns Câştigător
| Dumnezău a răspuns:

Si-a luat-o in cap, exact in momentul cand l-a batut pe Valuev, dar era perfect normal sa il alerge in meciul ce l-au avut si sa-l termine usor, parca si Ruslan Karaev l-a batut fix in aceeasi metoda.Desi nici pe fratii Klitschko nu-i suport, m-am bucurat cand i-a dat Wladimir dauna fatala.Haye cu Bute nu prea au cum sa boxeze,pen' ca sunt categorii diferite,Haye e categorie grea si "cruiserweight" cum era Evander Holyfield(cel ce a fost muscat de ureche de MT),iar Bute e supermijlocie. Daca am pe lista o batalie-fantezie, eu vrea Bute-Andre Ward, asta ar fi una din cele mai bune dueluri all-time ale categoriei dupa mine, Ward e cam singurul din lume ce il poate pe Bute, fara sa se creeze dinscomfort de categorii.Si cu Chad Dawson ar putea lupta Bute,daca ar dori amandoi,da' de obicei americanii sunt tare pretentiosi, ei vor la Atlantic City sau in Vegas, oricum l-ar face Bute de ras pe terenul lui si ar dobandi si notorietate. Daca Bute s-ar bate cu Haye, probabil l-ar face TKO pana-n runda 10, cum se zice la baschet, are match-up bun cu stilul lui Haye.

32 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

Bună.
Sincer, eu nu am auzit de el.

| TheAvenger explică (pentru positivity):

Da de lucian bute ai auzit?laughing. cătălin moroșanu..românii noștri mă

| Dumnezău a răspuns:

E arogantu' ala de si-a luat in mufa, care are cornrow(gretos stil) si se crede cel mai bun la categoria lui, da' ar putea sa il bata si George Foreman, daca s-ar intoarce in ring.

| TheAvenger explică (pentru Dumnezău):

în sfârșit un om care știe cine e.da, și-a cam luat-o-n cap în ultima vreme haye..io tot îmi doresc să văd un meci david haye vs. lucian bute..ar fi epic.day dreaming

| anonim_4396 a răspuns (pentru Dumnezău):

Serios?laughing...uita-te ce am scris mai sus! Klitchko a fost cel cu capul umflat si culmea ca tot el a castigat meciul? oare de ce? din cauza directelor de fata pe care le dadea sincer altceva nu imi amintesc sa fi vazut! am sa ma uit din nou la video!

| TheAvenger explică (pentru anonim_4396):

Păi..mai uită-te o datăthinking

| TheAvenger explică (pentru Dumnezău):

Da,într-adevăr,un meci bute-ward ar fi o bătaie bună thinking(p.s. dacă mai fac greșeli de scriere sau dacă mai aberez ceva, e de la băuturălaughing)

| anonim_4396 a răspuns (pentru TheAvenger):

Pai fa bine si lasa-te! ...pana atunci vedem cum il znopeste bute pe carl froch!winking

| Dumnezău a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca il lasa piciorul si ego-ul ce il are dupa 30-0 sa il bata.Meciul asta o sa fie mai greu ca primul cu Andrade pentru Bute.

O sa vezi...winking

Neața și vouălaughing

Buna dimineatalaughing)...
(nu trebuia sa fii la scoala?waiting)laughing

Nu,învăț după amiaza.

Aaaaa...okhappy

Daca are piciorul 100% ca lumea si n-o arde invingator dinainte, KO pana in runda 7, daca are dificultati, castiga unanim la puncte.

In meciul dintre Klitschko si Valuev nu a contat cine a iesit mai vanat,plin de sange,sau cu capul umflat,ci decizia arbitrilor,care atunci a fost una corecta. Oricum, in meciul acela, Haye era prea mic, si la propriu si la figurat, ca sa il bata pe Klitschko.Nu rezolvi un meci dpdv defensiv cu eschive si rapiditate.

Am vazut azi-noapte ce-a facut Bute.A rupt boxu' in doua! M-am grabit si eu cu pronosticul de acum trei saptamani,a dat Froch,exact cum dadea si Joe Calzaghe,alt smardoi "made in UK". Zici ca am revazut meciul Froch-Kessler,unde statea Kessler intr-un colt si incasa, si incasa, si incasa. Oricum, foarte slab meci. Bute n-a avut pana acum adversari buni, nu poti sa te pregatesti pentru adveras de super-six cu alde Brinkley sau McGee.Am zis ca o sa fie mai greu decat meciul cu Andrade, cand mai avea putin si o incurca rau de tot.Nu poata sa se bata cu boxeri care iti cara pumni in cap, din astia versatili, ca Froch sau Ward, el e mai mult tactic, nu are tangente cu luptele impotriva animalelor ca Froch.Acum,poate face ceva la revansa.Mai incaseaza vreo doua milioane, sa se pricopseasca.

Se vede ca n-ai avut tangente cu sportul asta in viata ta...
Ce-i drept Bute a gresit enorm, centrul ringului trebuia controlat de el...dar froch a fost atat de disperat ca va pierde incat s-a dus ca un animal, pe principiul ori totul ori nimic...iar nu cred ca bute se astepta la asta, avand in vedere miza care era se astepta sa se lupte si el mai tactic!

| Dumnezău a răspuns (pentru TheAvenger):

Si-a luat-o in cap, exact in momentul cand l-a batut pe Valuev, dar era perfect normal sa il alerge in meciul ce l-au avut si sa-l termine usor, parca si Ruslan Karaev l-a batut fix in aceeasi metoda.Desi nici pe fratii Klitschko nu-i suport, m-am bucurat cand i-a dat Wladimir dauna fatala.Haye cu Bute nu prea au cum sa boxeze,pen' ca sunt categorii diferite,Haye e categorie grea si "cruiserweight" cum era Evander Holyfield(cel ce a fost muscat de ureche de MT),iar Bute e supermijlocie. Daca am pe lista o batalie-fantezie, eu vrea Bute-Andre Ward, asta ar fi una din cele mai bune dueluri all-time ale categoriei dupa mine, Ward e cam singurul din lume ce il poate pe Bute, fara sa se creeze dinscomfort de categorii.Si cu Chad Dawson ar putea lupta Bute,daca ar dori amandoi,da' de obicei americanii sunt tare pretentiosi, ei vor la Atlantic City sau in Vegas, oricum l-ar face Bute de ras pe terenul lui si ar dobandi si notorietate. Daca Bute s-ar bate cu Haye, probabil l-ar face TKO pana-n runda 10, cum se zice la baschet, are match-up bun cu stilul lui Haye.

| MineIsLikeABridge a răspuns:

Nu, dar acum da, dar tot bute l-ar batea, chiar daca el pare actor, din prima cautare pe google image, bft

| TheAvenger explică (pentru MineIsLikeABridge):

Lool:))..eram sigură:))..cultivează-te: http://www.youtube.com/watch?v=oES1VNp_poM

Sa nu uitam cine a avut ochiul umflat...si culmea tot el a si castigat meciul!

Tu măcar te-ai uitat la link-ul ăla? wladimir klitschko a câștigat

| anonim_4396 a răspuns (pentru MineIsLikeABridge):

Bute e la alta categorie malaughing))

Lol....si eu ce am zis?

știu și eu că e.da pentru restul poporului, poate a auzit de bute, și poate or să-și dea seama că ce vorbesc eu aici de despre boxlaughing

Lol...unii scriu fara sa gandeasca!

și aici la cine te referi?laughing. dacă la mine, p l m, n-am înțeles din primalaughing.îs cam amețită. după 3 beri și 2 pahare de votcă, sunt cam amețită.și la asta adăugând o zi retardată de școală.dar încă mai știu ce vorbesc. aproximativ

Aaaaaa deci esti fata?laughing...
tu ai habar de sportu asta? ca vad ca numa aberatii vorbesti!
Cum sa vrei meci David Haye vs Lucian Bute!
Bine ca nu vrei Semmy Schilt vs ionut atodiresei, ar fi la fel de... epic!

Păi.ziceam și eu că ar fi miștolaughing.și da, am habar de sportu ăsta.ți-am zis, îs cam amețită, probabil să mai zic și aberațiithinking

| TheAvenger explică (pentru TheAvenger):

Dacă cumva consideri c-am greșit cu ceva. înjură-mă.și-așa n-o să-mi mai adic aminte nimic până mâine.laughing

Nu injur pe nimeni!
si da consider ca ai gresit...nu se poate sa aiba loc un meci intre doi luptatori la categorii diferite!winking

Eu spuneam că aș vrea..adică îmi doresc asta, nu să se și întâmple.

| MineIsLikeABridge a răspuns (pentru TheAvenger):

Degeaba, tot Bute bate happy