anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A mai observat cineva că femeile care fac video cu aerobic, în loc să aibă o siluetă frumoasă, ele sunt pline de mușchi? Și zic "pline", pentru că mi se pare urât pentru o femeie să aibă așa mușchi, și arată urât. Întrebarea mea e : de ce? Au lucrat prea mult? XD

Răspuns Câştigător
| yumeee a răspuns:

Da, şi eu am observat rolling on the floor.
Bineînţeles că au muşchi datorită faptului că au exersat... dar ceea ce nu înţeleg eu e DE CE?
Adică eu sunt terorizată că fac exerciţii (fizioterapie pentru scolioză) şi mi-e frică să nu fac muşchi la braţe, iar ele au muşchi serioşiworried. Mie mi se pare urât, ca o persoană de gen feminin să se întreacă cu bărbaţii în d-astea. Oi fi eu old-fashioned, dar consider că o femeie trebuie să fie... femeie.

4 răspunsuri:
| karlikuicsddd a răspuns:

Vorba lui @Yumeee, arata urat ca o femeie sa fie musculoasa straight face. Femeia e femeie, cu forme [ fund, sani ] nu cu pachetele de muschi. Probabil ca acele tipe din reclame sunt instructoare de aerobil or cand of. Nu stiu. Mie una nu imi place cum arata o femeie cu muschi.

| DixieIsCrazy a răspuns:

Da...asta s-ar putea sa fie motivulhee hee... tare intrebarea

| haiZI a răspuns:

Da.lucrand o grupa de muschi prea mult se dezvolta si la femei e total inestetic.pa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Adevarat, arat urat cu mushchi