Da, e un film foarte frumos si impresionant
Landon si prietenii lui sunt cei mai cool baieti dintr-un liceu din Beaufort. Jamie e opusul lor, nimic nu pare cool la ea. E fiica preotului si poarta haine largi, care ii ascund formele. Cand o farsa a lui Landon se termina prost, directorul liceului il obliga sa joace in piesa scolii, activitate in care e implicata si Jamie. Petrecand tot mai mult timp alaturi de ea, baiatul descopera dupa un timp... ca s-a indragostit! Landon este nevoit sa renunte la prietenii sai pentru a-si petrece timpul cu Jamie, el incercand sa-i implineasca toate visurile fetei.
uita-et la el! te va impresiona
A fost un film excelent. Poate unul din cele mai bune filme romantice pe care l-am vazut.Foarte frumos...
A Walk To Remember
Love is always patient and cand
it is never jealous
Love is never boastful nor conceded
it is never rude or selfish
It does not take offense
it is not resentful
Love takes no pleasure in other people's sins
but delights in the truth
It is always ready to excuse
to trust to hold
and to endure whatever comes >
Imi pare foarte rau ca am vazut filmul si doar apoi mi-a trecut prin minte sa citesc si cartea, O plimbare de neuitat - Nicholas Sparks. Filmul m-a impresionat, dar la carte am plans. O poveste de dragoste nemuritoare, sunt sigura ca o sa-ti placa. Te sfatuisesc sa citesti mai intai cartea, iar mai apoi sa vizionezi filmul(in care sunt omise multe detalii si unele secvente...NU se compara cu cartea).
Hugs!:*
Ma bucur ca multi s-au uitat la el... dupa cum ati zis, intr-adevar am plans la el... este cu adevarat special
o sa citesc si cartea:*