| Addaaa99 a întrebat:

AA. aporopo. Vine ziua mea si nu stiu ce sa pun pe masa. tinand cont ca eu stau cu bunica si ea nu poate sa faca asa multe {este bolnava} decii trebuie sa le fac eu vreau ceva simplu si ieftin. pana intr-un milion si un pic. Eu m"am gandit la :

Aperitiv:

salam

pastrama

cascaval

masline

rossi

castraveti.

Felul 1:

Pizza

felul 2 "

spuneti voi ceva scurttt si putin

iar desert :

Tort de inghetata x pun si lamanari pe el.

Logic ca mai pun si niste bombonele { mr. fizzy}, fursecuri ceva.

Infinee mai spuneti voi va rogg; xx :*

7 răspunsuri:
| HelloKitty_9637 a răspuns:

Eh nimeni nu vine la ziua ta sa se indoape asa ca eu zic sari peste aperitivhee hee pune niste boluri mari cu cipsuri, suc, apa si pizza e suficient. Bine adauga inghetatatongue Vin la tine sa se distreze nu sa manancetongue

| DoarOana a răspuns:

Buna anonimaa,
La felul doi poti sa faci ceva cartofi piure sau cartofi frantuzesti. Daca vrei ceva foarte usor poti sa prajesti batoane de peste pe care le cumperi de la magazin gata taiate (uite aici http://www.cepapam.ro/wp-content/poze/2011/04/Peste-dulce-acrisor.jpg). Poti adauga si o salata de varza sau rosii.

Totusi ma gandesc ca daca vrei sa comanzi pizza nu o sa mai poti manca si felul 2 care o sa fie tot sec asa ca poate ar fi mai bine daca ai sari peste el.
Pa, pa

| TSO7 a răspuns:

In primul rand la multi ani!
Eu zic ca e perfect asa, nu trebuie felul 2 oh go on
Sa nu uiti de suc happy

| BuBu_3625 a răspuns:

Draga la felul 2 fale o friptura la cuptor vrei sa-ti zic cum se face :
1)Pui copanelele in tava alaturi de niste cartofi, pui delicat si pui putina bere lasa un sos cu un gust super
2)Lasi la cuptor pana crezi ca se fac ele
Le servesti si le pu la fiecare in farfurie tai o felie de rosie si e super! Funda? kiss :-x

| nicoletalavinia14 a răspuns:

Daca faci pizza sa nu fie chiar cu ce o sa fiu ca aperitive. Poti chiar sa nu mai pui aperitivele si pizza sa fie aperitiv chiar.Nimeni nu poate sa manance foarte mult iti spun eu...
Si idei pentru felul 2.
a.cartofi prajiti (cu ciocanele de pui)
b. piure (tot cu ciocanele de pui)
c. Pui la fier orez, o cana-2 de apa,putina sare, ulei tot asa ceva, cu carne...si merge si cu niste muraturi.A, si dupa ce ai fiert orezul il mai lasi putin si dupa poti sa iei. Poti sa faci modele cu o cana, pahar.Asa am facut de ziua mea.
Dulciuri -salata de fructe,frisca si inghetata si niste fructe,portocale,banane,kiwi,rodie(ma refer bobitele)mar, ananas(sunt conserve cu asa ceva)
Poate iti mai vin idei, insa c) ca aperitiv suna bine.

| simplu_2372 a răspuns:

Pai vine pastele... ouale rosii pot fii o solutie!

http://pastele-romaniilor.blogspot.com/

| Medeea_3616 a răspuns:

Hey,la multi aniii!
Multa sanatate! Multa fericire! Mult noroc:X!
Ex:
Nu pute aperitiv deloc!
Comanda pizza si atat.
Pe masa pune niste bomboane,cipsuri,cornuletze,covrigei,alune,prajituri de alea gustoase mici cu ciocolatasmug, si pe langa astea adauga suculet!smug
In final, desertul de inghetataa:smug!
Suna apetisant!
Asa am facut si eu la ziua mea! si a fost super bine!
Conteaza atmosfera!
DISTRACTIE PLACUTA!
By Medeea:Xsmug!